Економічні реалії Білорусі

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Прокіп, 24 тра 2011.

1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

белорусские факты.

Средний размер пособия, выплаченного в апреле текущего года, составил 59800 рублей, что по официальному текущему курсу составляет 12 долларов США

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну і що, достатня максимальна швидкість була в тих МАЗів, щоб криза не догнала ? :))

3. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Пешком уж точно не быстрее! ;)

4. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Это мне напоминает рассказку про кухарку, которая может управлять государством.

5. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

[OFFTOP]Если Вы про слова Ленина,то они,эти слова звучали несколько иначе...[/OFFTOP]
    Вот интересная дискуссия :

6. Hightower

Дай Бог конечно, посмотрим

7. Mr. Blick

Так що ж їм, без олігархів, при ввп ніби в два рази більше ніж в Україні перепадало в кінці не більше, ніж українцям, в яких олігархи усе відібрали ? :)

8. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

А шо??????%-)На Украине строилось социальное жилье????Строилось жилье селянам державное?Где???Расскажите мне...плз....

....Все, что зарабатывала страна в условиях дешевой нефти и газа, шло не олигархам, а населению. На социальные нужды, на жилье, на возрождение сельского хозяйства, на дороги, на чистоту и порядок в наших городах и селах......

9. Mr. Blick

Ну з "соціальних нужд" я вже знайшов про пенсію, яка така ж, як в Україні.
    Тепер "житло". Що, прям таки "соціальне" ? І дають квартири ? Хтілось би більш детально з цього місця. :)
    Ну, а "порядок".. так, порядок, не забалуєш.

10. Hightower

Не знаю как где, а в Одессе в большинстве новостроев часть квартир передается городу, а там уже по очереди распределяется. Процентов 10-15 в среднем где-то

11. Hightower

Ну сейчас конечно намного хуже строится, а до кризиса вполне работало, отаке вот!

12. Mr. Blick

Прості люди отримували житло. Ну.. прокурори, менти, родичі, та інші. :rolleyes:

13. Hightower

И ето было, вполне верю, но и простые люди жилье получали. Пару семей знаю таких, сироте одному помогали оформлять документы. Насколько много простых людей по отношению к тем пи... прокурорам - хз, но были по крайней мере!

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В музеї. А ось КЕБИ народу точно немає.
    Я в промисловості з 1961 року. Бачив, перебачив. Але такого невігластва як зараз точно не було. Постколоніальний раб вирвався на волю та в своєму невігластві всі ті невеликі досягнення більшовиків зруйнував майже вщент. І цей раб має широкий спектр - від Ахметова до сільського п'янички Петра. Всі приклали руки. І жлобство отого бувшого раба добиває не тільки нашу країну, але й природу, яку надав нам Бог.
    Ось і тут я наведу приклад цього невігластва. Чи багато форумчан прочитає оце написане? Та ні! Бо вони приходять сюди не за конструктивним пошуком слідів істини, а лиш в трьопі показати своє "Я". А до реальних кроків спасіння цієї країни, то далі слів справа в більшості не йде. Згадайте мою пропозицію по спасінню заводу та допомозі дітям-сиротам.
    А для критиків Білорусії я з висоти свого спостерігання за "процесом" з 1961 року впевнено можу сказати, що в царині збереження промисловості вони набагато попереду. А ось в побудові ринкової економіки та громадянського суспільства у нас більше практичних "ґуль" і досвіду. Хоча і ми побудували замість ринкової економіки та громадянського суспільства сурогати, якими пишатися не варто.

15. Hightower

[OFFTOP]Справедливости для темку видел о помощи детям-сиротам, ребята тогда скинулись и подарки отвезли. Насчет завода - не видел :pardon:

А так да - "делай что можешь, случится что должно" как то так вроде. Т.е. стараемся делать хорошо свою работу, ну и по возможности помогать ближним хотя бы[/OFFTOP]

16. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

ДА НУ!!! РЕЗУЛЬТАТЫ НЕЗАВИСИМОГО АУДИТА В СТУДИЮ!!!

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А Україна не хоче йти шляхом запропонованим Росією для Білорусі і Казахстану!
    Точка!

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]Мова тут йшла про проект всеукраїнського масштабу з річним оборотом в десятки мільйонів гривень[/OFFTOP]

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Україна ніяким шляхом не хоче йти, вона продовжує статично конати в болоті культури "рашен".

20. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

от Вас пре, аж страшно ;)

а де твій аватар? :)