На невиплату зарплат жоден банк немає ніякого права, так як і на невидачу депозитів по яким настав термін. І це є порушенням зобов"язань банку. Не мають ніякого права. А от мають чи не мають можливості інше питаня.
А виплата зарплати через картку нічого не змінить. Так як безготівкові розрахунки у нас ще не є настільки популярними, то всерівно людина з карткої прийде в банкомат. В якому готівки також немає. Хоча були такі варіанти, що люди знімали готівку з банкоматів інших банків, сплачуючи при цьому зайву комісію.
Та звичайно що гаразд. Яке банк має відношення до моїх міліонів, які я йому милостиво на рахунок поклав і якими вони, жидо-масони, безсоромно вертять?!! І обмежувати видачу готівки з картки, чи якимись шматками - речі немислимі. Проблеми в банку - нехай, розбирайтеся собі, але не в моїх грошей проблеми. В п"ятницю уряд виділив 500 міліардів євро екстренної допомоги. Планується ще пакет на 15 міліардів затвердити.
Інша справа, що їм тут може легше просто через спосіб життя - готівкою і так мало хто користується. Ми, приміром, крім копійок ніц в кишенях і не носим. Тижнями готівки в руках не тримаєм, все через картку і Інтернет.
Разговаривал с дочерью, которая живет в Испании, сказала, что кризис не ощущают. Но на днях смотрел сюжет из Англии, показали сисадмина, который лет 15 проработал в крупной фирме. Фирма произвела сокращение персонала и сисадмин единственный, кто быстро нашел работу и только потому, что руками может работать. Сантехник он теперь
ну бачте, весь світ живе в кредит, про що ми вже не раз тут говорили от воно і дається взнаки час від часу до того ж криза дає можливості державі прибрати до рук банки, як от зробили в США хтось на світовій кризі дуже нагріває руки, мо’ та криза так і була задумана
навіяло: а ви бачили фільм "Деньги - пирамида долгов" (про кредити)? майже всі гроші існують лише як записи на рахунках, їх то і нема стільки фактично
Ну, тому й називав банкірів трохи вище "жидо-масони". Всі ті банки - один великий пшик і тисячолітня намашка населення, шось типу як в нинішні часи байки про теорію еволіції Дарвіна. Світ і америка давно в руках купки євреїв, які всіх нас мають і з того файно мають.
А як на рахунок будівельної сфери? Криза вже тут "давненько". (з літа, а можливо ще й і з весни). Мене "болить" це питаня (хочеться зарплати ще від літа) Судячи з прогнозів, треба "дотянути" до 2010р., або міняти фах.
Мені здається теж, що все то сплановане. Хтось з верхівки банку захотів з людьми побавитись не у віртуальну гру, а в справжню. От що з того вийде побачимо, якщо не вмремо. Вже вони так надоїли.
Напишете якщо вам вдастся розібратися - дуже цікавить. Я бачу дане питання Надру "не гребе" їм всеодно вони безстроково заблокували ... бо їм так захотілося... Натрапив на такий текст див. тут http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t=125&postdays=0&postorder=asc&start=1380
наскільки мені відомо, по звітності банку, накопичувальні рахунки обліковуються як депозитні, а не поточні. депозити, які працюють в режимі поточних. Хоча Вам як клієнту звичайно -це по**** барабану. Ви напевено вже зрозуміли, що підвищені відсотки по накопичувальних рахунках (порівняно із простими поточними) - це є плата за ускладнений доступ до Ваших коштів у випадку незвичайних ситуацій. Ці всі речі можна оскаржувати, але якщо немає нагальної потреби краще почекати
Аналогічно кризу вже відчувають ті, хто займається технікою (комп., побутовою, цифровою). Ціна залежить від курсу долара, а якщо він скаче, то це явно не сприяє росту продаж. Деякі магазини 30-40% продаж мають завдяки кредитам, але зараз кредитний краник перекрили.
А понижені відсотки порівняно з звичайними депозитами (навіть короткостроковими) це плата за що власне? А плата за обслуговування таких рахунків у випадку зниження залишку на них нижче певної суми це плата ... також за що? В будь якому випадку ми винні банку навіть в тому що він не може виконувати взятих на себе зобов"язань
.... а також мене вражає те що банк на своєму оф сайті не вважає за потрібне роз"яснити ситуацію ... там далі "Марія" з дибільною штучною посмішкою від вуха до вуха і розведеними руками " ... я тут щоб вам допомогти" "Надра банк - вони стараються для мене" .... В мене таке враження що вони з нас насміхаються ... хоча, тут така ситуація, кожен рятує свою задницю..
Мда, а я памятаю кілька місяців тому тут обговорювалося питання про страхування в АІГ дітей, щоб через Н-ну кількість років вони могли отримати якісь-там гроші до повноліття. А ще цікаво було слухати наших достойників, які розказували казки про накопичувальні пенсійні рахунки. Я думаю, про довгостроке планування в капіталістичній економіці вже всім все зрозуміло.
Очевидно, що плата за умовно-вільний доступ до рахунку без втрати %, порівняно з Загалом прибутковість (рівень і ризик (повернення/вільного доступу коштів) є оберененопропорційними, + - . то може викликати зворотню реакцію - "раз кажуть, що все ОК - значить капєц повний"
Та... не бійтеся... криза вона вже є давно, але тре чимось виправдати грабйож народу от і втовкмачують в голови народу, що світова криза. А питання зовсім в іншому. Наприклад, сьогодні сказали, що барель нафти коштує у світі 74 долари США. От і виникло питання у мене, чому, коли барель нафти коштував 68 доларів, то у нас бензин А95 коштував 3,90 грн., зараз, коли 74 долари, у нас 6.00 грн.? А ви кажете криза.... у кого криза, а у кого зовсім навпаки.