Економічна криза

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем av355, 12 сер 2008.

1. illia

illia Well-Known Member

На невиплату зарплат жоден банк немає ніякого права, так як і на невидачу депозитів по яким настав термін. І це є порушенням зобов"язань банку. Не мають ніякого права. А от мають чи не мають можливості інше питаня.

• Подобається Подобається x 1
  2. illia

illia Well-Known Member

А виплата зарплати через картку нічого не змінить. Так як безготівкові розрахунки у нас ще не є настільки популярними, то всерівно людина з карткої прийде в банкомат. В якому готівки також немає. Хоча були такі варіанти, що люди знімали готівку з банкоматів інших банків, сплачуючи при цьому зайву комісію.

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та звичайно що гаразд. Яке банк має відношення до моїх міліонів, які я йому милостиво на рахунок поклав і якими вони, жидо-масони, безсоромно вертять?!! ;)
    І обмежувати видачу готівки з картки, чи якимись шматками - речі немислимі. Проблеми в банку - нехай, розбирайтеся собі, але не в моїх грошей проблеми.

В п"ятницю уряд виділив 500 міліардів євро екстренної допомоги. Планується ще пакет на 15 міліардів затвердити.

4. Samojlovu4

Інша справа, що їм тут може легше просто через спосіб життя - готівкою і так мало хто користується. Ми, приміром, крім копійок ніц в кишенях і не носим. Тижнями готівки в руках не тримаєм, все через картку і Інтернет.

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Разговаривал с дочерью, которая живет в Испании, сказала, что кризис не ощущают. Но на днях смотрел сюжет из Англии, показали сисадмина, который лет 15 проработал в крупной фирме. Фирма произвела сокращение персонала и сисадмин единственный, кто быстро нашел работу и только потому, что руками может работать. Сантехник он теперь

6. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ну бачте, весь світ живе в кредит, про що ми вже не раз тут говорили
    от воно і дається взнаки час від часу
    до того ж криза дає можливості державі прибрати до рук банки, як от зробили в США
    хтось на світовій кризі дуже нагріває руки, мо’ та криза так і була задумана :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

навіяло: а ви бачили фільм "Деньги - пирамида долгов" (про кредити)?
    майже всі гроші існують лише як записи на рахунках, їх то і нема стільки фактично :)

8. Samojlovu4

Ну, тому й називав банкірів трохи вище "жидо-масони".

Всі ті банки - один великий пшик і тисячолітня намашка населення, шось типу як в нинішні часи байки про теорію еволіції Дарвіна.
    Світ і америка давно в руках купки євреїв, які всіх нас мають і з того файно мають. :)

Останнє редагування: 20 жов 2008
    • Подобається Подобається x 3
  9. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А як на рахунок будівельної сфери? Криза вже тут "давненько". (з літа, а можливо ще й і з весни). Мене "болить" це питаня (хочеться зарплати ще від літа:cry::sad:)
    Судячи з прогнозів, треба "дотянути" до 2010р., або міняти фах.

10. левиця

левиця Well-Known Member

Мені здається теж, що все то сплановане. Хтось з верхівки банку захотів з людьми побавитись не у віртуальну гру, а в справжню. От що з того вийде побачимо, якщо не вмремо. Вже вони так надоїли.

11. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Напишете якщо вам вдастся розібратися - дуже цікавить.
    Я бачу дане питання Надру "не гребе" їм всеодно вони безстроково заблокували ... бо їм так захотілося...

Натрапив на такий текст
    див. тут http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t=125&postdays=0&postorder=asc&start=1380

12. Varvar

Varvar Well-Known Member

наскільки мені відомо, по звітності банку, накопичувальні рахунки обліковуються як депозитні, а не поточні. депозити, які працюють в режимі поточних.
    Хоча Вам як клієнту звичайно -це по**** барабану.
    Ви напевено вже зрозуміли, що підвищені відсотки по накопичувальних рахунках (порівняно із простими поточними) - це є плата за ускладнений доступ до Ваших коштів у випадку незвичайних ситуацій.
    Ці всі речі можна оскаржувати, але якщо немає нагальної потреби краще почекати

13. sselev

sselev Well-Known Member

Аналогічно кризу вже відчувають ті, хто займається технікою (комп., побутовою, цифровою). Ціна залежить від курсу долара, а якщо він скаче, то це явно не сприяє росту продаж. Деякі магазини 30-40% продаж мають завдяки кредитам, але зараз кредитний краник перекрили.

14. 1h0r

1h0r Well-Known Member

А понижені відсотки порівняно з звичайними депозитами (навіть короткостроковими) це плата за що власне? А плата за обслуговування таких рахунків у випадку зниження залишку на них нижче певної суми це плата ... також за що?
    В будь якому випадку ми винні банку навіть в тому що він не може виконувати взятих на себе зобов"язань

15. 1h0r

1h0r Well-Known Member

.... а також мене вражає те що банк на своєму оф сайті не вважає за потрібне роз"яснити ситуацію ... там далі "Марія" з дибільною штучною посмішкою від вуха до вуха і розведеними руками " ... я тут щоб вам допомогти"
    "Надра банк - вони стараються для мене" ....

В мене таке враження що вони з нас насміхаються

... хоча, тут така ситуація, кожен рятує свою задницю..

16. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Мда, а я памятаю кілька місяців тому тут обговорювалося питання про страхування в АІГ дітей, щоб через Н-ну кількість років вони могли отримати якісь-там гроші до повноліття.
    А ще цікаво було слухати наших достойників, які розказували казки про накопичувальні пенсійні рахунки.
    Я думаю, про довгостроке планування в капіталістичній економіці вже всім все зрозуміло.

• Подобається Подобається x 3
  17. Varvar

Varvar Well-Known Member

Очевидно, що плата за умовно-вільний доступ до рахунку без втрати %, порівняно з
    Загалом прибутковість (рівень :wacko: і ризик (повернення/вільного доступу коштів) є оберененопропорційними, + - .
    то може викликати зворотню реакцію - "раз кажуть, що все ОК - значить капєц повний"

18. bora

bora Well-Known Member

Ну от, ще прогнози як нас це зачепить

19. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Прогнози невтішні. Шось так страшно...:ninja:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та... не бійтеся... криза вона вже є давно, але тре чимось виправдати грабйож народу от і втовкмачують в голови народу, що світова криза.

А питання зовсім в іншому. Наприклад, сьогодні сказали, що барель нафти коштує у світі 74 долари США. От і виникло питання у мене, чому, коли барель нафти коштував 68 доларів, то у нас бензин А95 коштував 3,90 грн., зараз, коли 74 долари, у нас 6.00 грн.? А ви кажете криза.... у кого криза, а у кого зовсім навпаки.

а де твій аватар? :)