Економічна криза

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем av355, 12 сер 2008.

1. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

З розрахунком дебетними картками вчора проблем не мали, бо ними не розраховувались :)
    З банкомату зняли 1000 грн, більше не треба було.
    Але перевести грозі з накопичувального рахунку на поточний мені не вдалося.Доведеться йти в банк і розбиратися. Накопичувальний - то ж не депозит, та й строків він не має ніяких. :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  2. левиця

левиця Well-Known Member

Йой, що твориться. Назад гроші з вкладу не дають. Що ж то буде дальше. Кожен день зранку чрловік дивиться 24 канал і в песимістичному настрої розказує, що з нами твориться. Невже нас загнали в глухий кут, от так просто?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Світова економічна криза

Знаєте, шляки трафляють від тих заяв, мов нам зле тому, що світова криза.
    Чомусь, коли було світове зростання економіки, то воно України не стосувалося, а світова криза - прошу дуже. Щось мені то нагадує на навішування макаронів на вуха простим чесним людям. Як можна пояснити свій крах в економіці, як не світовою кризою? Вигідний варіант! От тільки не можу ніяк зрозуміти, як світова економічна криза впливає на те, що неможливо забрати свій депозит з банку, або чому люди не можуть з своєї заробітної картки забрати всю зарплату, а лише 1000 грн. на тиждень? Це що світова криза так вплинула?
    По-моєму, Юлька до примєрувалася......

• Подобається Подобається x 4
  4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У п"ятницю був "Круглий стіл". Семиноженко вів. Був Тигібко, Кучма, голова рахункової палати і багато інших розумних людей. Якщо коротко: криза є і вона боляче вдарить по Україні. Захід відмовляється від заказів. Гроші кинули на свій порятунок, а не порятунок філій банків в Україні. З Росією горшки побили, хоча зараз виключно завдяки їй могли б кризу спостерігати збоку. От вам і НАТО, і ЄС... "Бачили очі, що брали, їжте, хоч повилазьте". Зате ми горді і Росію в дупі бачили.

5. bora

bora Well-Known Member

В останній статті що я постила було приміром правдоподібне припущення, що основний лоббі банківської сфери всеж президент. Пригадайте хто з чого починав. Очевидно вони ці сфери просто поділили.
    Але те, що викеровують за рахунок громадян - звісно злочин. Чи вдавалися до таких заходів у якихось ще країнах? Певно, що ні. А їх постанови - неправомірні. але який суддя зважиться це підтвердити? Хіба десь в Гекльсінкі оскаржувати.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Степаничу, Ви про Росію говорите, як про острів економічного раю.... Я б ше зрозумів... США, чи Європа.... а Росія...

7. Степаныч

От як раз США і Європа зараз від кризи потерпають (не знаєте?). А Росія кредити видає. А шо там з $15 млрд, які Тимошенко просила в ЄС???

8. bora

bora Well-Known Member

Я впевнена, що там не рай і теж аукнеться. але те що там нема такого безладу у банківській сфері на зараз - факт. Це в нас - мексика - сотнями банків, а там три ключові здається. А стільки втримати-проконтролювати легше. Хоча цікаво, що про це компетентно все ж банкіри скажуть.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Криза кризі рознь. Шо для Європи криза, то для нашого хлопа ізобіліє....

10. Степаныч

Уже затримують зарплатню бюджетникам, скоро пенсії вчасно видавати не будуть. Зупинились 18 із 34 металургійних підприємств, прогнозується до 20% безробітних... Ізобіліє, аднака!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де? В Європі?

12. Степаныч

В Україні. На фіг мені та Європа?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так я про шо й говорю.
    В Європі криза, але там не закривають заводи і зарплату не затримують... нам тут таку кризу....

14. illia

illia Well-Known Member

Моє бачення...
    Одна з причина в тому, що наші банки понабирали доларових кредитів. А тепер їх треба віддавати. І віддавати в ДОЛАРАХ. Як наслідок - зменшення ліквідності банків.
    Інша причина - паніка. Якщо, приблизно, 10% депозитів в один момент будуть розірвані - банк :bye2:. Тому НБУ видав незаконну 319 постанову, для того, щоб хоч якось стримати паніку і вберегти багато банків від банкрутства. Все просто.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми трохи про інше....

криза не лише повязана з доларом, а й з готівкою взагалі!!!

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Стєпанич, ну при чому тут ваша кохана раша, шо ви її всюда пихаєте...

Стосовно кризи в Європі - скажу чесно, наша сім"я її наразі абсолютно не відчуває. Не стало ні гірше, ні краще, нічого не подорожчало... Звичайно, що вони тут екстренні міри приймають, і виглядає що ті міри діють чи що... Меркель собі раду вроді дуже непогано дає...
    Можливо пізніше наслідки відчуємо, хто його знає. Але шось мені слабо віриться, що німецька "Шпаркасса", яка з 1801 року(!) безпроблемно працює(прошу 20-ті, початок 50-х в Німеції собі згадати...) - і буде якісь несерйозні коники викидати.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото і є ключові слова. А нашу бездарність, наші ж можновладці прикривають страшною світовою кризою.

18. illia

illia Well-Known Member

Для того щоб віддати кредит в доларах потрібно їх купити (за ГРН), так як СПД, які мають джерела надходження валютної виручки дуже мало в загальному об'ємі кредитів в іноземній валюті.
    Проте друга причина стала, можливо, навіть, більш вагомішою. (імхо)

19. bora

bora Well-Known Member

Тобто, Самойловичу - у Вас з рахунками все гаразд? І зарплатню шматками з карточки не видають? ех..так і знала.

Єдине з закриттям заводів..вчора бачила новини - в Іспанії завод Нісан закривають говорячи про кризу.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А виплата зарплати як, черз картки?

а де твій аватар? :)