Економічна криза

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем av355, 12 сер 2008.

1. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

От такі типу повідомлення типу інфи типу з достовірних джерел уже заграли.

Хочеться хоч чогось конкретного і обгрунтованого.

Ну от напишу я , що Надра банкрот, що повідомиа мені це дружина одного з заступників директорів і порозвішую по блогах - чим не ВВС?

• Подобається Подобається x 1
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Мамочка рОдная......о_О
    ПИБ вернул все платежи начиная с 9 октября обратно на наш расчетный счет....
    е-мое,что то будет??????о_Оо_Оо_О

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Які це може мати наслідки для тих, у кого кредити не погашені, особливо довгострокові ?

4. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Не знаю які, але, думаю, радіти зарано :)

5. Читатель_Обкома

Я думаю те кто успел хапнуть кредиты и влить бабки в дело,будут в выиграше!Единственное,если в договоре не закреплено,могут проценты повысить...но ето мое личное мнение.

6. Deus igrok

Хм, з процедурою банкрутства банків не знайомий. Але з теорії пригадую, що борги юр.особи просто будуть продані на аукціоні.

7. bora

bora Well-Known Member

По кредитам.. Знайомі з банку надіслали статтю, тому авторства не знаю. Рос. джерело що пояснює умови кредитування в банк. системах в умовах кризи.

Останнє редагування: 14 жов 2008
  8. Читатель_Обкома

Ну и что?Никто же не заставит изменить условия кредитования....

9. bora

bora Well-Known Member

Вже кілька банків в односторонньому порядку піднімали літом кредитні ставки по діючим договорам. Ви не знали?

Деньги, №41
    От банківська криза якраз від його волі і не залежить.

Червнева стаття

Останнє редагування: 14 жов 2008
  10. Deus igrok

З А К О Н У К Р А Ї Н И
    Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом

Процедура дуже довга, і халяви для власників кредитів не передбачається )

11. Читатель_Обкома

Об этом никто и не спорит,если оговорено в договоре о повышении %% Банком.
    Но другие то условия,типа досрочное погашение кредита ....
    Хотя с другой стороны,могут такой % загнуть,что сам побежишь быстрее закрыть кредит...

12. mavka

mavka Well-Known Member

по цілій Європі фінансові бонзи щодня літають туди-сюди вгамувати кризу, приймають радикальні рішення, Англія, наприклад, збирається частину банків приватизовувати, Банк Ісландії взагалі загине без допомого Міжнародного монетарного фонду, Норвегія позичає 41 мільярд, невже у нас все так тихо й ряска цвіте ?

13. sselev

sselev Well-Known Member

Достовірні джерела подають ту інформацію, яку їм вигідно подавати. Конкретне і обгрунтоване публікують тоді, коли вже пізно.

Можливі проблеми з ПІБом обговорювали на форумі finance.ua, тільки там швиденько декількох юзерів забанили, а тему знищили. Це говорить про те, що хтось конкретно боявся передчасного виходу такої інформації в світ.

14. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Дуже сподіваюся що виживе але вже більше ніколи в нього гроші не понесу.
    НБУ заборонило дострокове розірвання депозитних договорів а банк надра не зрозуміло з якої рації зупинив операції по накопичувальному рахунку (умови користування яким практично нічим не відрізняються від поточного рахунку) Просто тупо не видає з нього гроші хоча по договору він зобов"язаний їх видавати ... може вирішив підзаробити на кризі?
    Я не говорю про розірвання договору чи про про зняття всіх грошей ... я хочу зняти 10% наявних там грошей, це передбачено договором а мені - Пишіть заяву за 30 днів - класно правда.

15. Читатель_Обкома

Блин..... в стране кризис...пенсионеры не могут пенсию получить,а Вы о 10% плачитесь!!Как Вам не стыдно??????

16. Varvar

Varvar Well-Known Member

297-22-48 - гаряча лінія - прийом скарг в управлінні НБУ у Львівській області, там можуть помогти-розяснити-проконсультувати, але якщо ви не підпадаєте під обмеження за 319 постановою

• Подобається Подобається x 2
  17. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Яка різниця? Я можу захотіти і 50% і 100% зняти чи 1 грн. тому що по умовах договору вони мені мають видати, це не дострокове розірвання депозитів яке заборонив НЬУ це обслуговування накопичувального/поточного рахунку яке вони собі самі скоріше всього заборонили.

2 Varvar
    Дякую, зателефоную

18. sselev

sselev Well-Known Member

Курси валют можна дивитись тут: www.finance.ua

19. Wertyn

Wertyn Active Member

Якщо 10% наявних на Вашому рахунку грошей є досить суттєвою сумою і вона Вам вкрай необхідна - варто звертатись до суду. Думаю в 90% таких справ суд буде на вашій стороні, оскільки Цивільного кодексу України ще ніхто не відміняв (поки що:) і він наразі має вищу юридичну силу, ніж Постанова НБУ.
    Але я хочу наголосити, що в суд потрібно звертатись лише у випадку нагальної потреби депозитних коштів.

20. Varvar

Varvar Well-Known Member

завжди такі знайдуться
    але пройде немало часу+клопотів немало, можливо до того часу все нормалізується
    трохи не так, в односторонньому порядку не могли - мали повідомляти, а позичальники погодитись, або відмовитись (що теж важко коли великий кредит), але були і такі, що не повідомляли, хоч повинні були
    отож бо й воно
    не ті масштаби, наша слаборозвиненість (у багатьох аспектах) нівелює багато ризиків

а де твій аватар? :)