Економічна криза

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем av355, 12 сер 2008.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

То Ви тоді справжній анархіст.....:)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Agaton

Agaton Well-Known Member

Не скажу як де, аде в нас по різному з тим є.
    Фармацевтам, що просто мають аптеку, теж зараз незавесело. Вони розтягнути між кредитами у гуртовні, котрі їм продають ліки, а медичним страхуванням, з котрого дістають різні рефундації.
    Є правда і в них елита, - особливо ти, котрі мають багато аптек у мережі супермаркетів.

3. sselev

sselev Well-Known Member

Прийшла наступна думка. Всім відомо, що наші вузи випускають багато фінансистів-економістів. Ці люди мали би розбиратись у поняттях економіки і відповідно могли передбачити кризу та підготуватись до неї заздалегідь, але чомусь цього не було помітно.

Тимошенко объявила об окончании кризиса в Украине
    http://novosti.dn.ua/details/86902/

ржунімагу...

Останнє редагування модератором: 20 чер 2009
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Хм, а истинная христианская доброта-то и смирение так и истекает по капле... :crazy::blush:

• Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А коли я писав що хворію на одне, друге чи третє? о_О Я говорив неправду і не раз але не таку аж.

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Цікаво. А кого ви вважаєте середнім класом? Тих у кого є авто чи будинок?

7. Полковник

Полковник миється в бані

Извините.
    Не ко мне вопрос.
    Если для России,то тех у кого ежемесячный доход на каждого члена семьи не менее 2 000 североамериканских у.е.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я була б не проти $2 000 на кожного члена родини. В мене їх 6-ро. Отже мені треба 12000 на місяць. Мдям. Я не проти :blush:

9. mavka

mavka Well-Known Member

Марусьо-мамо, а не модно хіба там у Вас в Н"юДжерзі з чоловіком розлучатися й отримувати державну допомогу ? ;) не сприйміть за провокацію, - в нас на роботі на цю тему розмова була.

10. Patrick

Не можна бути одночасно property owner і отримувати Welfare.
    Треба перше позбутися майна (продати наприклад) , зняти гроші з конта , залишити там $100. То тоді можна подаватися.... Як на мене , то це принизлива процедура.Ніколи на велфері не сидів і сподіваюся що не буду.
    Але це моя думка ,.... може комусь в кальф нічого не робити і нічого не мати.Хіба би десь ще на "кеш" робити і гроші в матрас ховати.Але якщо навіть і так , то треба жити згідно статусу "велфера" в хреновому апартменті , їздити на якомусь старому Шевролєті і ходити в "фудбенк" за дармовими харчами.
    Одним словом , як я вже сказав -це на любителя.Краще довгий робочий день , фізично бути змучиним і морально задоволеним.Ніж фізичо відпочившим і морально змучиним....

• Подобається Подобається x 2
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну як не знаєте - то я теж не знаю. Хто вони такі той кляс середній. Загадка.:dntknw:

12. Полковник

Полковник миється в бані

А моя версия ждя ВАШИХ краёв не проходит?
    Маловато будет?

13. demetris

demetris Well-Known Member

Звідки такі розрахунки (завжди мене засмучували) :)

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Хотів "ляпнути" - "так Москва ж одне з найдорожчих міст планети!" = але вирішив перевірити сучасний стан :)
    Думаю, полковникова оцінка (по інерції) відповідає стану справ рік тому - а станом на нині - могла б бути і скромніша :)
    http://www.rate1.com.ua/ua/suspilstvo/riven-zhittja/1434/

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо ВИ про вішання на все таблички з арабськими цифрами то так. Тільки до чого тут Росія і $2000? Невже аж такий комплекс меншовартості? "Le bourgeois gentilhomme" була написана не російською? Не переймайтесь - дуже багато росіян також все життя не знають що розмовляють прозою.

16. Patrick

В Канаді буде десь коло $46-50К /рік на сімю з двох чоловік , щоб бути "внизу" середнього класу.Так що виходить майже це саме.
    АЛЕ.... в нас ціни дешевші ніж в Вас. Дешевші якщо не на все , то майже на все.В любому випадку на житло , авта , одяг - це точно.Думаю , що і на продукти теж.
    Маю одного знайомого , Вашого земляка , який переїхавши сюди продав в Електросталі квартиру і тут купив кондомініум (квартиру) 1500 sq.ft. (приб.140кв.м.) , нові меблі на дві спальні і вітальню , великий плазму ТБ і т.д. і "мечту ідіота" (як він каже) -новий трак Ніссан Мурано , про який він там мріяв , но купити не міг.

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Почем хлебушек килограмчик?;) И пива стаканчик (0,5L)?:)
    П.С.Желательно в долярах США.....

18. Patrick

Ви дружете з калькулятором , то прошу рахуйте.
    $1CND = 90с US (це в середньому.Деколи канадський $ більший , деколи на кілька центів менший)

Ціни теж середні.
    Хліб - від $1.20 (на тост) до $3.50 ( житній сірий тяжкий хліб з німецької пекарні)
    Молоко - $1.30 / 1Л
    Говядина на стейк 1кг ("ААА" - найвищої якості) - $10/кг
    Говядина / свинина фарш 1кг - $3.50
    2 цілих курки в упаковці - $11 - $13
    Масло 500гр. - $2.50
    Сосиски упаковка 500гр. - $3
    Пиво місцеве упаковка 6 шт. по 330гр - $10
    Львівське/Оболонь/Славутич або інше імпортне 0.5Л -$2.75
    Горілка/віскі/текіла/ром пляшка 750гр - $23

Поїсти в МкДоналді/Бурґер Кінґ/Вендіс - $7.
    Китайська/вєтнамська їда з ресторану "to go" (з собою) - $10. Їди багато.Можна розділити на 2 рази.

• Подобається Подобається x 2
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Искдючительно из ЛИЧНОГО опыта.
    Ничего специадьно не считал.

20. Так це дорожче, ніж у нас.

а де твій аватар? :)