Економічна криза

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем av355, 12 сер 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Хто знає наскільки відповідає дійсності подібна розсилка?

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

"Звернення Тимошенко з приводу створення нової парламентської коаліції, обрання голови Верховної Ради та ситуації в країні

Я заявляю, що я особисто буду берегти цей парламент, новостворену коаліцію. Я ніколи не допущу знущання над Верховною Радою, над країною, які ми спостерігали останні місяці. Бо жодні президентські вибори не варті того, щоб політичні авантюристи кидали країну в прірву протистояння та хаосу.

Дорогі мої!

Я знаю як вам сьогодні важко. Важко багатьом людям у світі. Але я дуже хочу, щоб ви знали: є всі ресурси, необхідний потенціал, щоб захистити вас і гідно вийти із кризи. Після кризи завжди приходить піднесення.

Просто вірте в Україну. Україна – сильна!".

http://www.pravda.com.ua/news/2008/12/10/85903.htm

Отак от!!! Чого всі всполошилися? Юля з нами! Вона особисто, вона і тільки вона ОДНА всіх проконтролює, заставить, за всіх усе зробить. Ну, як завжди.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

ьогодні, 10 грудня, в 11.30 від імені керівника прес-служби наглядової ради НАСК «Оранта» Олени Кулакової на безліч Інтернет-адрес було спрямоване СПАМ-повідомлення про банкрутство найбільшої в країні страхової компанії «Оранта». Керівництво компанії «Оранта» офіційно заявляє, що це повідомлення не відповідає дійсності і є навмисною дією невідомого зловмисника для нанесення шкоди найбільшій страховій компанії України. Керівництво НАСК «Оранта» звернулося із заявами про розслідування даного інциденту й притягненню до кримінальної відповідальності невідомих зловмисників, що задалися метою навмисно й без усяких на те підстав завдати шкоди репутації компанії, до Прем'єр-міністра України, у Генеральну прокуратуру України й у Службу безпеки України.

НАСК «Оранта» - найбільша класична страхова компанія українського ринку, має найбільшу представницьку мережу по всій країні. Компанія останні кілька років демонструє стійкий щорічний ріст і якісний сервіс. «Оранта» твердо гарантує виконання своїх зобов'язань перед клієнтами. НАСК «Оранта» показує динамічний ріст навіть в умовах фінансової кризи. Так, за підсумками 9 місяців цього року обсяг страхових премій компанії виріс на 62% стосовно аналогічного періоду минулого року. Компанія гарантує й подальше стійке положення на ринку та стабільність у роботі й обслуговуванні клієнтів.

Із всіх питань прохання звертатися до керівника прес-служби Наглядової ради НАСК «Оранта» Олени Кулакової на електронну адресу alona.kulakova@oranta.ua, а також по телефонах 8-067-320-11-83, 8-044-537-58-00.

4. Степаныч

Хоча не все так просто...

"Коалиции не существует! Страну обманули? (обновлено)MIGnews.com.ua
    Сенсационное заявление сделал сегодня на брифинге в Верховной Раде народный депутат, лидер фракции блока "Наша Украина – Народная самооборона" Вячеслав Кириленко: на сегодняшний день коалиции не существует – ведутся лишь переговоры!"

Кому же верить? Ведь Сама Юля сказала:

"Вчора в парламенті була утворена нова коаліція трьох політичних сил: нашої фракції БЮТ, Блоку "Наша Україна - Народна самооборона" та Блоку Володимира Литвина. Нарешті був обраний спікер парламенту - Володимир Литвин.

Парламентська політична криза завершена. Завтра у Верховній Раді розпочнеться нормальна, послідовна робота
    ."

Що ж робить???

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Коли людина сама ставить запитання, сама ж відповідає, що це за діагноз, дохтуре?:mocking:

6. Степаныч

Коли людина не бачить, що в дописі наведені цитати, то це... ну... неуважність. О!:)

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

А коли людина постить не в тему, це...?

8. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

на роботу?????

• Подобається Подобається x 7
  9. Степаныч

Ніфіга собі не в тему! Агов, Даниле, ми ж світову економічну кризу обговорюємо! Чи будемо тільки про кризу в Гамериці, чи в Німеччині, чи в Китаї, а ще краще в Росії...? А тіко не в Україні. Вас образило, що Юля в черговий раз відверто бреше? Ну то я ж не винен!

10. illia

illia Well-Known Member

про ситуацію:
    джунглі...
    "В мире волчии законы, а у меня зубки покрупнее будут"(с)
    -> "Lock, Stock & Two Smoking Barrels"
    -> Winston Churchill

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

МІЖБАНК: 9,30-9,50 / $1
    Гривня виправдовує навіть найбільш песимістичні прогнози. Її співвідношення до долара впевнено добирається до позначки 10. Торги на міжбанку фінішували сьогодні у діапазоні 9,30 - 9,50 гривень за долар. А розпочиналися з 8-ми гривень 50 копійок.
    Курс в обмінниках також - найнижчий за всю історію. Готівковий долар купували у середньому по 8,90, а продавали по 9,30-9,50. Офіційний курс від цих цифр суттєво відрізняється. Це - 7 гривень 73 копійки. НБУ на міжбанківські торги сьогодні виходив і збував американську валюту по 7,66.

Від початку року гривня на Міжбанку впала на 87%, супроти 0,2% за 2007-й.

• Подобається Подобається x 2
  12. fuxx

fuxx Member

Попри те, Ющенко сьогодні казав що гривня досягнула мінімуму і на далі вже не падатиме.
    Але в те мені щось зовсім не віриться ((

• Подобається Подобається x 3
  13. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а місяць назад Ющенко сказав, що буде 6,00 грн = 1долар...

• Подобається Подобається x 5
  15. fuxx

fuxx Member

Що ж тоді скаже ще через місяць?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ніяк не можу зрозуміти логіки нацбанку

1.нацбанк продає валюти менше, ніж є потреба
    2. від цього росте курс.
    3. нацбанк заборонив банкам віддавати депозити, через що банки маючи гривні, мають можливість закуповувати бакси.
    Де логіка?

17. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Ще не було такого покоління, яке не кинули б на гроші. Просто на наш час припало більше таких кидків.

• Подобається Подобається x 8
  18. Зануда

Зануда така зануда

її немає. бажання наживи затьмарює логіку. прогнозувати курс доллара неможливо, бо не залишилось жодних критеріїв на яких можна би було базувати свої прогнози.

• Подобається Подобається x 7
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте, враховуючи ментальність дикості, яка існує у нас, я б (як не прикро) ввів в обіг замість гривні - євро. Скільки можна терпіти банкірів-форцовщиків?

то правда. банки повстали проти нацбанку.... і доять його у всі дири. але то спланована акція і контрольована, як на мене для баксу і 4.80 то було забагато.

Останнє редагування модератором: 18 гру 2008
    • Подобається Подобається x 6
  20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Свято наближається, свято наближається (с) Усе, можемо напитися з радості ... ПУ каже що у нас позитив ... ми дійшли до точки ...

ХІБА У НАС Є ПІДСТАВИ НЕ ВІРИТИ ГАРАНТУ ????

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)