так то біля Барвінку, він трохи ззаді, правіше ---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- я звичайно - за! і прийму участь, але потрібні люди! можна оголошення на навколишніх під'їздах (включаюси мій в 10 будинку на Довженка) організувати! ---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ---------- Сихвічани з Довженка та ті кому не байдужа наша екологія!!! Збираймося на суботник!!!
Може краше відкрити рахунок в банку (ОщадБанку наприклад), для тих хто може(але, щоб не відбирав хліб в прибиральників ) чи не взмозі прийти(хтось працюе, один день вихідний в тижні і йти кудись гнутись ), але стурбований станом навколишнього середовища (лісу), зміг переказати 5-50 грн. На зібрані гроші підрядит двірників, а то деяким похмилитись немае чим, для прибирання ділянки + встановити смітникі + премії патрулям за виявлені правопорушення (офіційно, підкріплені протоколом ) на даній тереторії + облаштувати місця для відпочинку (лавки, столи...) ... + ваш варіант
Вчора заїхала подивитися- ну що справи погано- однозначно то робиться з дозволу бо пісок там товстим шаром і купи щебню , два наступні сонячні дні і залиють бетоном. Що треба зробити 1. Жителям прилеглих будинків сходити в жек і зясувати кому належить дана территорія- якщо будинкам то одне якщо торговому центру то інше, тобто треба карту з межами . 2. Заяву в управляння екології. ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- Відносно рахунку то він давно є і ми готові проводити різні акції по збереженню лісу на сихові, очистці территорій і тд, але потрібна людина яка то зможе координувати , бо звиняйте але я не встигну ((, на мені і так багато навішано, разові акції підтримати то можна але постійну роботу , ні , а тут треба постійно є оіфіс телефон інтернет і дружня компанія яка допоможе , треба волонтера на то діло добреб студента еколога або студента з лісотехнічного
http://www.regions.lviv.ua/?itemid=3319 ---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ---------- я еколог, але ще без стажу і таким ніколи не займалась. я б можла спробувати, але з 2 по 19 липня мене не буде у Львові. можна домовитись коли я приїду
я буваю в фонді по середам з 18.15 до 19.30 , так що підходьте в будь яку середу , перед тим можна позвонити 240-76-13 і уточнити чи я буду , бо часом бувають трафунки
до речі, на рахунок актвиного способу. є така особливість людської психології, що смітять там, де насмічено. щоби не смітили (або смітили тільки найтупіші хами) 1)треба прибрати в лісі 2)дати людям, які туди їдуть зрозуміти, що більшість людей в цьому лісі вирішує забирати своє сміття з собою, коли вони закінчують відпочивати. працює кожного разу )
Привіт усім! На мою скаргу, яку я посилала в міську раду на рахунок газону, мені сьогодні зранку відповіли: "Доброго дня , шановна пані Галино, дякуємо за Ваше звернення та повідомляємо, що в звязку із поступленням скарг мешканців та винекненням конфліктної ситуації між мешканцями та підприємцем І. Деньковичем адміністрацією приписом №10 від 16.06.2010 року тимчасово призупинено виконання робіт з влаштування зони паркування за вмщевказаною адресою до погашення конфліктної ситуації. З повагою, Богдан Данкевич За додатковими питаннями звертатися до Володимира Яцини 221-89-63"
Усім привіт! Я уже у Львові ---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ---------- Добрий день! Можна буде якось з Вами зустрітись на наступну середу? Тільки я адреси незнаю Доречі, мене звати Галя
Всім доброго вечора! Як поживаєте? З'явилась позитивна новина для небайдужих Сихівчан - з того самого газону почали вивозити щебінь...що буде далі...
Навесну наша ЕКОФАН команда буде проводити прибирання львівськиз парків! Не байдужі, приєднуйтесь!!! :girl_flag_of_truce: Сторінка нашої команди: http://vk.com/ecofan А завтра на пл. Яворського з 14:00 приходьте підтримати нашу Екоялинку