Екологія Сихова

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Mossska, 29 кві 2009.

1. Mossska

Mossska Active Member

так то біля Барвінку, він трохи ззаді, правіше

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

я звичайно - за! і прийму участь, але потрібні люди!
    можна оголошення на навколишніх під'їздах (включаюси мій в 10 будинку на Довженка) організувати!

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Сихвічани з Довженка та ті кому не байдужа наша екологія!!!
    Збираймося на суботник!!!

Останнє редагування модератором: 22 чер 2010
  2. Vautrin

Vautrin New Member

Може краше відкрити рахунок в банку (ОщадБанку наприклад), для тих хто може(але, щоб не відбирав хліб в прибиральників :) ) чи не взмозі прийти(хтось працюе, один день вихідний в тижні і йти кудись гнутись о_О), але стурбований станом навколишнього середовища (лісу), зміг переказати 5-50 грн.
    На зібрані гроші підрядит двірників, а то деяким похмилитись немае чим, для прибирання ділянки
    + встановити смітникі
    + премії патрулям за виявлені правопорушення (офіційно, підкріплені протоколом ) на даній тереторії
    + облаштувати місця для відпочинку (лавки, столи...)
    ...
    + ваш варіант

3. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Вчора заїхала подивитися- ну що справи погано- однозначно то робиться з дозволу бо пісок там товстим шаром і купи щебню , два наступні сонячні дні і залиють бетоном.
    Що треба зробити
    1. Жителям прилеглих будинків сходити в жек і зясувати кому належить дана территорія- якщо будинкам то одне якщо торговому центру то інше, тобто треба карту з межами .
    2. Заяву в управляння екології.

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Відносно рахунку то він давно є і ми готові проводити різні акції по збереженню лісу на сихові, очистці территорій і тд, але потрібна людина яка то зможе координувати , бо звиняйте але я не встигну :sad:((, на мені і так багато навішано, разові акції підтримати то можна але постійну роботу , ні , а тут треба постійно
    є оіфіс телефон інтернет і дружня компанія яка допоможе , треба волонтера на то діло добреб студента еколога або студента з лісотехнічного

• Подобається Подобається x 1
  4. Mossska

Mossska Active Member

http://www.regions.lviv.ua/?itemid=3319

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

я еколог, але ще без стажу і таким ніколи не займалась.
    я б можла спробувати, але з 2 по 19 липня мене не буде у Львові. можна домовитись коли я приїду

5. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

я буваю в фонді по середам з 18.15 до 19.30 , так що підходьте в будь яку середу , перед тим можна позвонити 240-76-13 і уточнити чи я буду , бо часом бувають трафунки ;)

6. menkaur

menkaur Active Member

до речі, на рахунок актвиного способу.
    є така особливість людської психології, що смітять там, де насмічено. щоби не смітили (або смітили тільки найтупіші хами) 1)треба прибрати в лісі 2)дати людям, які туди їдуть зрозуміти, що більшість людей в цьому лісі вирішує забирати своє сміття з собою, коли вони закінчують відпочивати.
    працює кожного разу )

7. Mossska

Mossska Active Member

Привіт усім!
    На мою скаргу, яку я посилала в міську раду на рахунок газону, мені сьогодні зранку відповіли:
    "Доброго дня , шановна пані Галино, дякуємо за Ваше звернення та повідомляємо, що в звязку із поступленням скарг мешканців та винекненням конфліктної ситуації між мешканцями та підприємцем І. Деньковичем адміністрацією приписом №10 від 16.06.2010 року тимчасово призупинено виконання робіт з влаштування зони паркування за вмщевказаною адресою до погашення конфліктної ситуації. З повагою, Богдан Данкевич За додатковими питаннями звертатися до Володимира Яцини 221-89-63"

8. Mossska

Mossska Active Member

Усім привіт! Я уже у Львові

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Добрий день! Можна буде якось з Вами зустрітись на наступну середу? Тільки я адреси незнаю
    Доречі, мене звати Галя

9. Mossska

Mossska Active Member

Всім доброго вечора! Як поживаєте?
    З'явилась позитивна новина для небайдужих Сихівчан - з того самого газону почали вивозити щебінь...що буде далі...

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 23 лип 2010
  10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Завезуть інший.

11. Mossska

Mossska Active Member

будем сподіватись, що ні!

12. Mossska

Mossska Active Member

Навесну наша ЕКОФАН команда буде проводити прибирання львівськиз парків!
    Не байдужі, приєднуйтесь!!!
    :girl_flag_of_truce:

Сторінка нашої команди: http://vk.com/ecofan

А завтра на пл. Яворського з 14:00 приходьте підтримати нашу Екоялинку

Останнє редагування: 13 гру 2011
а де твій аватар? :)