о так,я з цим цілком згідна!щоправда я там вже давно не була,та згадуючи останню прогулянку в цьому лісі,враження залишились жахливими!на кожному кроці бутилки,пачки,окурки ну все підряд!і я впевнена ,що саме сихівчани таке неподобство чинять,хоча таке є всюди,куди не підеш...дуже прикро
ну в нас є невелика банда з 20 екологів , граблі мішки і решта, ось як було минулого року у Брюховичах http://krylanadiyi.org.ua/gallery/23/
на зустріч, організовану в вконтактах підписалось, на даний момент, 38 людей (звичайно не всі прийдуть, але...). в мене є багато питань по організації того всього , сподіваюсь на підтримку!
Дві новини: 1) в вконтактах нас вже 50! 2) директор Ком-Еко (Василь Васильович) пообіцяв, що в суботу після 13:00 пришле машину вивезти сміття!! ... тепер все від нас залежить!!!
Якщо не дозвонитесь до мене то я сьогодні з 18.15 до 19.30 буду у фонді (Чорновола 45, а, одноповерховий будинок покрашений зеленкою, вхід з двору) , можна буде зустрітися. У суботу на жаль мене не буде у місті ,але я попереджу наших екологів Граблі , мішки і рукавиці можна забрати , завтра з 10 до 18 і в пятницю з 10 до 17. В суботу там все зачинено, якщо не перетнемося я все підготую і залишу в фонді , врахуйте що треба або двоє Людей маршруткою, або хтось один на машині З вас Фото того всього П.С. Можемо пеерзвонити журналістам щоб вони підїхали, але не агрантую, бо то вихідний день , найкраще розмістити інформацію на zik в розділі анонси, але то треба сьогодні до кінця дня п.с.2 Левандівко ,я к на рахунок пофоткати
до Вас дійсно важко додзвонитись... (( я сьогодні зайду до Вас в фонд в той час шо Ви написали. на рахунок газет, намагаємось домовитись з "Шувар"ом, але не знаю як там успіхи, бо тим інша людина займається. думаю, весь "еквіпмент" заберемо завтра машиною, якшо вдастся. загалом, ввечері поговоримо.
Ілля , я так розумію то ви вчора приходили. але втекли , мабудь наших дівчат злякались, я буду сьогодні теж у фонді , десь з 18.30 до 20.00 П.С. по прогнозам на суботу дощ (((
в нас дурдом, в суботу аукціон , а минулого тижня вкрали всі приготованя роботи, тому мотаюсь по усьому місту
інформація для бажаючих прийти: Тільки шо взяв "еквіпмент" для прибирання: лопати, шуфлі, граблі і т.д. Має вистачити. Ше одне - вдягайтеся відповідно, ми ж прибирати будемо Білі штани і шпильки не підійдуть. Погода обіцяє бути нормальною, дощу не передбачається., але всерівно болота багато. От. Вроді все. )
не знаю. мені щойно сказали, що нас запросили на передачу "вже ранок" на лтб... цирк на дроті, коза на плоті якшо дійсно таки поподем туда постараємось поінформувати народ, а то люди дуже важкі на під"йом. рахуйте, нас було менше 20, і вдалось зібрати 50 мішків сміття! а якби прийшли всі ті хто планував? хоча тут діло не в кількості зібраного сміття, а свідомості. думаю ті хто прийшов в суботу, наприклад, вже не зможуть насмітити в лісі. ну ніяк імхо
Зимовий Сихівський ліс гарніший ніж влітку: ---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- ---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- А це ми з друзями робили )
Сьогодні вперше натрапила на цю тему. Я проживаю біля лісу і мене завжди засмучує його стан Завжди мріяла його прибрати! Така щаслива, що є така чудова компанія!!! На наступну акцію - я з вами!!! Найбільше мене обурюють мамочки, що ходять з візочками з дітьми і смітять собі під ноги, ще й діток до того привчають! Одного разу не витримала - аж завела ними розмову - чи приємно їм в такому смітті сидіти! Результату, на жаль не було.
Ні!.. Стоянці на вул.Довженка... УВАГА-УВАГА! Сихівчани! Яким не байдужа природа нашого району, якої доречі все менше і менше, через буревії і тих же людей - багатих особливо... На вулиці Довженко, біля телефонної станції зносять величезну стару природню ділянку, яка довго слугувала і місце для прогулянок з дітворою і затінком для старших людей...І там хочуть чергову стоянку збодувати...Як ми можемо таке варварство допустити??? Там вже всю траву піском засипали...А бачили скільки там чудових пишних дерев...більше 10 штук...на це просто дивитись без сліз не можливо... Сихівчани! Требе щось робити...Поки не пізно! ---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ---------- ---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:19 ---------- http://zik.com.ua/ua/news/2010/06/18/233433
щось не можу зорієнтуватися де то, десь коло барвінку і дитячої поліклініки ??? Зараз один вихід знайти хто то затіяв (Жек перший підозрюваний бо вони відповідають за ту территорію і малиб дати дозвіл) і якнайскорше відновити ділянку (не буде відновлена як відпочінкова зона зараз, за рік часу буде пізно) - тут можу допомогти- реманент і насіння трави є, а токож сажанці кущів з мене , але треба робочі руки. Ще можу підключити ТРК люкс і інші ЗМІ, але якщо народ не збереться на суботник то то все буде марно, так що народ зголошуйтеся щоб то відновити треба 30-40 людинок і за пів дня діло буде зроблено Підключіть сусідів і обосбливо сусідів з дітьми, коли твоя дитина садить кущиукк ти вже 300 раз подумаєш перш ніж потім затовкти туди машину