Это были настоящие герои, - ответил мне отец.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 20 гру 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Депутат от ПР предложил переселить в Сибирь и Приморье жителей Житомирской и Волынской районов

[​IMG] Российским властям надо стимулировать переезд в Россию не русских, а жителей Украины из центральных и западных районов Украины. Об этом выступил с заявлением на Всемирном конгрессе соотечественников депутат Верховной Рады Украины Украины Юрий Болдырев (ПР). Он напомнил, что несколько сотен тысяч выходцев из Украины, которые до революции перебрались на Дальний Восток и в Сибирь, давно стали русскими и по языку, и по культуре, и по самоощущению. То же самое, подчеркнул он, произошло с переселенцами с Украины советских времен. Следовательно, Болдырев полагает, что и нынешней РФ надо поддержать такую же практику для освоения редконаселенных частей Российской Федерации. Болдырев, к примеру, предложил переселить в Сибирь и Приморье жителей Житомирской и Волынской районов Украины. Со слов Болдырева, это обеспечит этнический баланс в Украине и поможет заселить Сибирский район. «Они не этнические русские, но после переселения в Сибирь через пару поколений станут культурно русскими людьми», — выступил с заявлением Болдырев. Кроме этого, согласно мнениям народного депутата, этот процесс будет способствовать сохранению этнокультурного баланса в Украине, которая остается разделенной страной именно по отношению к культуре: население Юга и Востока Украины привержено русской культуре, в противовес западно-украинским областям. 2-м признаком принадлежности к русскому миру в Украине является принадлежность к канонической православной церкви.
    http://www.vsesmi.ru/news/204515/

2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Не будь Украина в составе СССР возможно бы война и обошла ее стороной.
    Кстати, Германия ведь не напала на СССР просто так, а имела достаточно веские причины:
    НОТА
    МИНИСТЕРСТВА ИНОСТРАННЫХ ДЕЛ ГЕРМАНИИ
    СОВЕТСКОМУ ПРАВИТЕЛЬСТВУ
    от 21 июня 1941 года
    МЕМОРАНДУМ

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да дурак этот Болдырев! Переселенец нашелся, млин!

4. Степаныч

Да? И Франция, и Польша, и Венгрия и т.д. не были в СССР. Их война обошла?

5. ГРАНД

Ай-ай-ай-ай. А може за ножки його на гілочці підвісити? Це ж по силах ПР? Бо за дрібніші продєлкі на охоту викликають, а тут он ба що витворяє той московський зайда? Га?;)

6. Степаныч

"На гілочку" - то ваші методи. Наші - назвати дурня дурнем і не зважати на нього. Як і на людей, які на нього посилаються.

7. ГРАНД

Але ж він ньюзмеркерствує на Ваших окупаційних каналах ІНТЕР та "Украіна" майже на всих ток шоу. Це таке ігнорування? Ну-ну. ;)
    Ви (ваша політична орда) є ворожою до українців і за це обов"язково нестимете покарання. Згодом. При чому не виключено що саме в спосіб який Вас так роздратовує. Екологічний спосіб.

п.с. Так от пан Торро і цікавився у Вас, чи у вашій так званій партії всі такі виродки (мабуть мав на увазі з вами включно)?

8. Степаныч

Гранде,
    я давно практично не дивлюся ток-шоу. Вони мені не цікаві. Як не цікаві пани на кшталт Болдирєва, Тягнибока, Вітренко, Яворівського етс. Я, особисто Я, їх ігнорую. Що незрозумілого? І більшість у ПР, принаймі наскільки я знаю, притримується такого ж погляду.
    От пан Торро і запитає те, що він вважає за потрібне. Ви до чого?

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

Так з якої причини всі ці маразматики і тупі кретини до цього часу не просто у лавах ПР, а у депутатах? Депутати - це обличча партії, її еліта. У ПР воно гидке, потворне, відразливе обличча хамів, бандитів, брехунів - чечетових, болдирєвих, колесніченків, єфремових, табачників, януковичив та іншої гидоти...
    І наскільки я знаю, і Ви причетні до того, що отаке неподобство керує країною на свою користь. Ви можете розповідати все що завгодно, але Ви прислужник і чечетових, і болдирєвих и усіх інших... ПР - це вони, а Ви так, біомаса... :pardon:
    Прикро.:sad:

10. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Степаныч, там может Вы выступите с инициативой исключения этих людей из рядов ПР, позорящих благородное звание регионала?

11. spice

spice Дуже важлива персона

Бла-бла-бла. Кого Ви хочете надурити? Вашу "більшість ПР", вашу еліту показували по всім каналам у нас і за кордоном - як високоінтелектуальні ПРдони б"ють кулаками в обличчя своїх колег та трощать на їх головах дубові стільці. Причому б"ють за ті самі дії, що активно використовували самі будучи в опозиції. Оце обличчя ПР, більше схоже на дупу, і ті, хто голосував за Януковича та ПР, привели до влади бидло.
    Чи може поговоримо про проФФесіоналів та кровосісів, які не постидалися подати в Зраду проект пенсійної реформи, за якої з пенсій має сплачуватись податок на доходи фіз.осіб? І таким нехитрим способом отримати для бюджету 9 млрд. грн? Чи поговоримо про московську церкву, відділену від держави, для якої регіонал Попов панським жестом викинув з бюджету Києва 11 млн. грн.? Чи може поговоримо про те, що вперше за п"ять років весь Київ стоїть, поки Мачо кудись їде? Причому йому ж, собацюрі, придбали вертоліт, чому не літає?
    Чи може поговоримо про проект Житлового кодексу?
    Бути членом ПР порядній людині соромно, Степаничу. І якщо Вам ще й досі не хочеться з"їсти свого партквитка - :pardon:

12. Степаныч

Погоджуюсь.
    Нет. Я просто оттуда ушел. Биться с ветряными мельницами? Увольте.
    Не ем бумагу... Но масса впечатлений... Обидно и стыдно, главное.

13. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

А можете привести пример, кто из ваших его назвал дураком?

14. spice

Насправді, Степаничу, в тій ситуаціїї, що нині склалась в Україні, Вашої і таких як Ви вини більше, ніж тих самих шахтарів та "донецьких", що просто голосували за "свого". Це без образ та емоцій, бо в мене в сім"ї таких аж троє, і всі чоловіки, що характерно. :) Основний аргумент був - викинуть із влади балаболів, і прийдуть нормальні "прораби", які наведуть порядок, забезпечать стабільність і т.д. Причому аргументували щиро, розуміючи, що ПР не стане боротися з корупцією, а її очолить, але була надія, що щось і на користь народові теж буде робитися. І Ви були щирі, коли тут всіх нас агітували і розказували про порядних людей в ПР.
    Тепер мої троє сидять, і позичаючи очі у Сірка, гундосять "та ми ж думали... та хто ж знав..."

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Короче, проехали по ушам лохов, а те купились.

Сейчас сидят, чувствуют себя лохами, но пока еще работает принцип - усраться но не поддаться.

Лохи с чуством виртуального присутствия собственного достоинства и исконнопоследовательной гордостью. Т.е. лохи без перспектив выздоровления.

Короче, диагноз - лохи пожизненные и незамутнённые. Lohus erectus.

Таких уже в больничку не принимают....

16. Inga

Inga Дуже важлива персона

Может из чувства солидарности с соотечествениками, которые, да, воевали в не рядах УПА, но воевали самоотверженно и тоже за родину?

Мой дед уроженец ЗУ воевал в рядах СА и дошел до Германии (правда в Берлине не был).
    При этом всю жизнь клял и матюкал коммунистов и советскую власть.
    Награды не носил никогда.
    Но если бы кто-то посмел при нем сказать, что война выиграна в основном за счет человеческого и индустриального ресурса РСФСР - однозначно дал бы в морду, а кулак у него был тяжелый, плотницкий.

17. Степаныч

Да. Я.
    І я позичаю. Ну нічого, переборемо. Краще, ніж помаранчових. Шансів більше.

А чому не переконали Ви та Ваші однодумці?

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

Проехались по ушам и оранжевые и голубые. Увы.

19. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Что делаетсяо_О?

20. spice

Все гораздо печальнее... Те трое, о которых я говорю, например, люди с высшим образованием и были на руководящих должностях (причем именно "прорабских", а не кабинетных)... Видимо оранжевая власть была уже настолько импотентна, что критическое восприятие их оппонентов было ниже плинтуса :pardon:

а де твій аватар? :)