Элита

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем donklass, 8 тра 2010.

1. donklass

donklass Well-Known Member

На мой взгляд,элиту,политическую элиту,должны формировать люди,обычные люди с активной жизненной позицией.

Например,возьмем любого лидера,которого,скажем,форумчане считают лидером действительным и поддерживают.Ведь каждый форумчанин может на самом деле этого лидера поддержать,рассказав о нем,о его программе,о его действиях на десятке форумов.И в данном случае это будет действительная поддержка.Такая методика является одной из многих методик формирования лидера,реальной политической элиты.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Німа....:nea::dntknw::sorry:

3. donklass

Не соглашусь с Вами. Кто Вы,если не лидер? Читал многие Ваши сообщения.Это сообщения мыслящего и небезразличного человека.У Вас довольно большой круг людей,которые Вас поддерживают.Беда в том,что для настоящего лидера лидерство представляет огромное бремя ответственности в отличие от большинства сегодняшних политиканов,даже не думающих об ответственности перед самим собой.
    И еще. В сети лидерство может быть лишь кратковременным,для решения определенной конкретной задачи,тем более,что в сети социальный статус не имеет никакого значения.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-а! Ромко люстрацію не пройде :)))
    Він в кривавому ВЛКСМі состоял і в загарбницько-гвалтівливо-грабунковій армії служив! ;)

5. donklass

Скажу без иронии. Вы с уважением относитесь к Ромко.Являетесь человеком со способностями к системному анализу,но иногда жестко,даже жестоко ироничны.
    В данном случае Ваша ирония горькая.Я так понимаю,что Вы не видите возможности формирования политической или властной элиты из людей,неизвестных большинству общества?

6. Romko

Умгу...і в жовтенятах був.[​IMG]
    І в піанєрах.[​IMG]
    А в велекесем пішов,бо червону шмату вк...ло носити...:ireful1:
    А потім в савєцьку армію пішов.[​IMG]
    нє гадіцца...:nea:

7. Defender

Defender Well-Known Member

Присягу на верность принимали, клятвы давали, кодекс молодого строителя коммунизма изучали, ленинские зачеты сдавали, а в кармане дулю крутили. Вот и верь, после этого людям....о_О

8. Romko

Справа в тому,що клятви тій смердячій власці такі ж вартуют того ж,що та власць. Клятва може бути перед Богом,перед Батьківщиною,а не перед власцью. В армії зі мною служили прибалти...то вони й не особливо приховували своє ставлення до тої ж власці. Те ж саме і чечени. Справа в тому,що ми,ТУТ,прекрасно усвідомлювали,що і до чого. Совєцька власць,для мого покоління - це влада безконечної фальші. Коли вдома говориться одне,а на вулиці інше. Коли моя перша вчителька,що все життя доглядала паралізовану доньку і всі надії покладала лиш на Бога,змушена в школі казати нам,що Його нема. Бо Гагарін в космос літав і не видів. Коли,до моєї бабусі сходились сусіди...і часом просто згадували,ЩО творилось в нас після "асвабаждєнія",а в школі тлумачили,що моя родина,тисячі родин,вивезені,закатовані,розстріляні...- бандити,"буржуазниє націоналісти"...а я ЗНАВ,ХТО вони. Але мовчав. Бо так треба було. Бо був ЧАС ФАЛЬШІ. Він і не скінчився.

• Подобається Подобається x 2
  9. Defender

Defender Well-Known Member

Отмазка всех клятвопреступников и перевертышей. Присяга на верность давалась не власти, а ее нарушение называлось - измена родине. Кухонные раговоры, анекдоты, сплетни о власть предержащих, или сколько народу было на свадьбе дочери секретаря райкома... Только не надо колотить себя пяткой в грудь, рассказывая о том как вы крутили дулю в кармане, принимая присягу и пририсовывали рожки на газетном портрете Ленину.

10. Romko

Поганяло лєнін,сталін,я завжди пишу з малої букви.
    Щодо перевйортишей - шукайте де-інде.
    Я з малих літ знав,якого я роду і завжди гордився своїм дідом.
    Який знищив немало совєцької зарази,що окупувала нашу землю.
    А ще я пам'ятаю,як тата тягали на Дзержинського за самвидав,пам'ятаю безперервну напругу в хаті.
    Страх арешту.
    Пам'ятаю нічний обшук і поведінку кадебістів:
    - Вот так,мальчик,папу розстреляєм,маму в тюрьму,а ти в інтернат
    ...я плакав,а вони ржали....
    Мені було всього 5 років,але таке не забувається...
    Вам в голові не може поміститись,що в нас та ваша брудна гидотна власць завжди була чужою.
    В кожній родині був хтось розстріляний,знищений,вивезений.
    і мазохістів,таких,як ви, в нас було мало.

11. donklass

Человеку разумному присущ один из основных инстинктов - инстинкт самосохранения.Отсутствие данного инстинкта предполагает,что человек либо фанатик,либо идиот.
    У Ромко есть внутренний "стержень",что дано далеко не каждому.Такие люди представляют истинную элиту общества.

И еще.Если бы Вы когда-либо в своей жизни почувствовали "дыхание смерти" (липкий пот,парализация всех конечностей,животный страх),то никогда не рассуждали бы подобным образом.И не дай Вам Бог это испытать.

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

А українську мову вивчити донецькому борцеві за інтереси істинної еліти слабо? Чи можливо затягується процес переходу від тупо жующої скотини або гламурного бидла до Людини?:)
    Володіння кількома мовами - це лице істинної еліти.

13. donklass

Коли б Ви мали трішечки вільного часу і подивились мої дописи,то напевно зрозуміли б,що я вільно володію обома мовами.

14. консультант

Це плюс у Вашу сторону. То, чому ж тоді вільно володіючи українською мовою і знаючи, що основна мова спілкування на цьому форумі українська, Ви пишете велику статтю про істинну еліту на російській? Думаю, що набагато краще б було написати все так само тільки на українській. Напевно будь-яку іншу тему можна було б написати на російській, але коли зачіпається така важлива тема, як істинна еліта і не враховувати мовну ситуацію аудиторії - велика помилка.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Да ну о_О?
    Фигассе! Кто бы мог подумать!?
    Ви мне глаза открыли...

Прошу пана - українською, російською...

16. консультант

Визнаю. Поки що я на перехідному етапі до істинної еліти, тому вибачайте.:)

17. donklass

Напевно Ви маєте сенс. Аудіторію треба враховувати. Це моя помилка. Я просто разраховував,що на форумі спілкуються обома мовами і все буде зрозуміло. До того ж я вважаю всіх громодян України - Українцями.
    Ще я думаю однаково на обох мовах.Але повторюю,що згоден з Вами і це моя помилка.

а де твій аватар? :)