А може зіграємо так на гродненському форумі? Створимо окрему гілку, там і писати можна буде тоді українською...
Да я впринципе согласен с Еребусом,что можно попробовать на других форумах...если на Гродненском можно - тогда все ок новодь??
Я не против, тем более что меня скоро возведут тут в ранг Риксии и буду вешать при первом удобном. Вон, уже яйцами стал Щодо мови, то Хiсп може раптово забалакати украънською, хоча робити третю розкладку.. це не добре. Зможете вираховувати мене по гидкому акценту Или просто пропущу партию, но я всегда так хотел побыть маленькой неграмотной деовчкой В чем проблема с акками? Создать десяток сложно? Или то, что модеры будут видеть айпишник пациентов? Кстати, у меня тоже есть идея, эксперимент, так сказать. Можно сделать специальную платформу для мафии на форумободобном основании. То есть обсуждения как и здесь будут проходить, но со встроенными возможностями для проведения - типа таблички для ведущего, автоматический подсчет голосов, те же анонимные акки. Но на это нужно будет много времени и, главное, желания Будет ли такое нужно-интересно в принципе? *надеюсь, хоть что-то из написанного будет понятно..)
Мартини говорил, что как только создается новый профиль с айпишника, на котором уже профиль есть, то всем модерам сразу приходит письмо о тревоге. А избежать этого можно, но очень накладно
А чим заважає третя розкладка? Зроби її, як я, дублюючей російську, тобто з латінської на кирилічну я перемикаю Alt + Shift, а всередині кирилічної Ctrl+Shift перемикаю так звані мови набору: там в мене російська, українська ще білоруська була, але я її потім вимкнув, бо заважає, якщо більше за дві мови набору! А взагалі тре, щоб більш за одного російськомовного, який пише українською, в грі було, бо і правда через помилки з впливу російської буде зрозуміло хто є хто!..
Да, я тоже думал сделать специфические клавиши для переключения. Ибо на работе 3 - и это жах) По поводу "отдельной платформы" мнений нема? - это тоже мнение)
А чому не дозволити/доручити кожному гравцеві самому зареєструвати собі бота, попередивши при цьому адміністрацію, що цей бот - для гри в мафію? Там, де я граю зазвичай - саме так роблять. Оголошується тема гри, і кожен сам вігадує собі клона, що пасує до цієї теми. Під час гри крім пошуку мафів намагаємося і ролі відігравати (немов театр) і шиком вважається якщо тебе як клоновода не впізнали.
просто модери ліниві і вони провірку ботів вручну не роблять - тут все на автоматиці, прям зразу в баню...
Ось це гарно, що я буду не єдиний російськомовний! А то через помилки всі одразу зрозуміють, що це я пишу!.. І вже не так цікаво буде...