Е-декларація

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 19 сер 2016.

1. manur

manur Well-Known Member

Цікаво, якщо звести до купу всю ту доларову готівку, яку вони всі задекларували.... Може, в світі її стільки й не існує? Га????

Най би на тото звернув увагу Федеральний резервний банк ЗСА та й дав свою експертну оцінку тому.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. manur

manur Well-Known Member

Вже нинька краєм вуха по ТВ чув, що вони вже не хочуть підвищувати))))

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ви мудра людина!
    Я оце теж, мабуть, повиписую прізвища з декларацій і піду позичати :pardon: вони там із своїх кілограмів і не помітять втрату на мої скромні потреби

• Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Отака байда гуляє по нету

Розкішні декларації: українських багатіїв налякали Америкою

• Оптимістично Оптимістично x 1
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

От Гаврилюку можна і підняти, щоб бува не спокусився і не скурвився :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  6. manur

manur Well-Known Member

Коли почитав деклярації......

• Смішно Смішно x 2
  7. Latana Royal

а де їх взагалі усі подивитися можна? вони у вільному доступі?

8. Latana Royal

ОБ'ЯВА
    ХОДИТИМУ ОТРИМУВАТИ ЗАРПЛАТУ ДЕПУТАТА, МОЖНА НАВІТЬ С ЧЕРГАМИ У КАСУ. БЕЗКОШТОВНО :angel:

• Смішно Смішно x 1
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

[​IMG][​IMG]

В США зашли на сайт
    Єдиний державний реєстр декларацій
    осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
    https://public.nazk.gov.ua/

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А чому не попрохати допомоги у якогось шестикласника-відмінника?

А ну, Грицько порахуй!
    Дано: Десять мільйонів гривень готівкою, гривня запроваджена 20 років тому.
    Припустимо, депутат набував (заробляв, отримував у вигляді прибутку) ці гривні рівномірно протягом 20 років.
    Яку суму податку він повинен був заплатити за ці 20 років, при умові, що податкок складає в середньому 15 відсотків?

А потім шукати ці податки в матрикулах податкових інспекцій.

Для гуманітаріїв відразу скажу, що з цієї суми, яка валяється у депутата готівкою, мало було бути сплачено 1 500 000 гривень податків. Десь так.

Мають бути також кінці операцій по переведенню безналу в готівку.

Наприклад, мені особисто оплачують роботу по безготівковому рахунку. Уже багато років.
    І в мене є добрий десяток використаних чекових книжок, де видно, що я знімав від 100 до пари тисяч гривень. Але моя готівка чомусь не залежується. Пішов у магазин чи на базар у вихідні - півтисячі тю-тю.

Кожен депутат має показати, де він ту готівку отримав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. medwedo berlogsoni

ЗІ. Там формула дещо складніша: х - 0,15х = 10 000 000. Знайти х. Тобто, х було більшим
    Але хай навіть так.

12. medwedo berlogsoni

Чим декларація Порошенка суттєво відрізняється від інших слуг народа?

Порошенко задекларував свої податки.
    Тобто, він сказав скільки податків і благодійних внесків вніс зі своїх прибутків.
    Тобто, існує відповідність між прибутками чи доходами і сплаченими податками.

Тепер беремо будь-якого іншого слугу народа. Вибираємо по податкових інспекціях,
    скільки він за певний період сплатив прибуткового податку, єдиного податку, податку на прибуток, податку (пенсійного збору) на купівлю валюти (всі ми в обмінних пунктах давали свої особисті дані, робили копії паспортів), податки із відчуження майна, податки, що вносяться при купівлі авто тощо.

І зворотним розрахунком узнаємо, скільки у нього мало би бути доходу за цей період.

Наприклад,зі всіх найманих працівників утримують прибутковий податок, а потім здають відповідну форму 1дф в податкову.
    Якщо це приватний підприємець, то він платив 5% від валового доходу. Є відповідні квартальні звіти.

На кожного смертного є папери, скільки він заробив чи отримав як подарунок.

НАБУ повинно копати і знаходити.

Можливо, Порошенко і здав одним із останніх, щоб слуги "розкрилися".

Інша справа, чи буде цьому хід зараз.

А нова влада цілком може зацікавитися.

Особливо - тими, у кого немає частки в АТ чи власного підприємства.

13. medwedo berlogsoni

А от і перший дзвіночок.
    Мене із моїм вредним характером можна брати в ГПУ консультантом з питань підступності.

• Смішно Смішно x 1
  14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я набагато вредніший.
    Вже неодноразово чув від клієнтів що мені треба, як мінімум, в КРУ працювати - нарию шо хочеш)))

15. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Цікаво, що тим, хто не зможе пояснити походження своїх статків, загрожує штраф або 2 роки ув"язнення, а от про конфіскацію чомусь усі мовчать, хоча вона мала б стояти на першому місці!

16. Hase

Hase зайчик

То ясно, що себе не образять :) Але, гроші, які заробляються повинні бути оподатковані (декларуються ж типу легальні гроші, кровно зароблені). Є ще податок на рухомість, які при задлерованих замках повинні бути також сплачені. Сподіваюся такі речі контролюються, чи я наївна...

17. prius

prius Well-Known Member

Наївна

• Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Народна люстрація:
    Хотілося б детальніше. Хоча б поглянути її декларацію. На якому поверсі живе, що поставила віконну решітку. Скільки магнітофонів, скільки кінокамер заграничних, вітчизняних портсигарів і замшевих курток було вкрадено.

19. medwedo berlogsoni

Народна люстрація.
    А у хахаля бойфренда звідкіля півмільйона?
    І чому полювали на неї, коли вона бідна, як церковна миша, і чесна, як Панькові штани навиворіт?

А може, це бойфренду вона давала гроші на зберігання, а бойфренд надивився "Діамантової руки"?
    Коли в"язали обох, одне око сіпалося, що могло здатися, що підморгує.

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

НАБУ відкрило перші кримінальні провадження за результатами аналізу е-декларацій
    от би не пропустити, і побачити результат праці тотого НАБУ :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)