Е-декларація

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 19 сер 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Закон передбачає покарання за неправдиву інформацію.
    Було б непогано, якби такого жартівника добряче взігріли.
    Заявити про трильйон - це виказати неповагу до закону. Міг з таким же успіхом сказати "Я поклав із прибором на вашу систему".
    У німців він би довго відгрібав за свої жарти.
    Пам"ятаєте, як Задорнова німці вивернули навиворіть, коли на запитання прикордонника, чи немає забороненого, відповів, що крім наркотиків - нічого особливого?

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

не чув, маєте почилання?

3. Hase

Hase зайчик

А знає хто, чи повинні за законом задекларовані гроші оподатковуватися?

4. medwedo berlogsoni

Посилання не маю.
    Колись дуже давно Задорнов розповідав про ставлення до жартів представників різних націй.
    Чи правду говорив, чи з голови видумав, але розповідав таке.
    На запитання якогось прикордонника (чи то італійця, чи ще кого) про наявність забороненого відповів "Тільки наркотики", так той сказав "Половину мені відсип".
    А коли таке ж сказав німцеві, то німці поставилися до відповіді дуже серйозно і почали шмонати нєпадєцкі.
    Для німців жарти - це на сцені, а на роботі жартів бути не повинно "Ну-у тупыє" (с) Задорнов.

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як інакше?
    гроші є, значить сплатив податки, а якщо не сплатив, значить гроші незаконні. Яке ще може бути пояснення?

6. Hase

Hase зайчик

Тоді, впринципі, задекларовані трильйони стають досить позитивним явищем для держави. Це ж яка сума податків буде!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

тепер багато чого залежить від НАБУ та Генпрокуратури.

Але не тре забувати, що закон про спецконфіскацію - гроші сім'ї Януковича, дупутати провалили.

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Президент Петро Порошенко задекларував права власності у понад 100 компаній в Україні, Росії, Польщі, Іспанії, на Кіпрі, Британських Віргінських островах та у Нідерландах, зарплату у сумі 121 054 грн, процентів у сумі 12 375 404 та інвестиційні прибутки у сумі 59 298 642 грн.

Відповідні дані містяться у електронній декларації глави держави за 2015 рік.

Декларація Петра Олексійовича: https://public.nazk.gov.ua/declaration/3371ace7-177b-..

За даними декларації, на банківських рахунках Порошенка зберігається 540 478 грн, 26 324 870 доларів, 14372 євро. Також президент задекларував 3,85 млн доларів та 1,111 млн грн у якості коштів, позичених третім особам.

Внески до кредитних спілок та інших небанківських фінустанов становлять 8,19 млн грн.

Готівкові кошти Порошенка у сумі 60 тис. доларів та 900 тис. грн утримуються у ПАТ "МІБ".

Дружина президента має на банківських рахунках 71 146 грн та 8943 євро.

У своєму Facebook Порошенко зазначив: "Усе коштовне рухоме і нерухоме майно: житло, земельні ділянки, авто, картини, жіночі прикраси – було куплено (не в оренді) до президентства. Більше того, здебільшого майно було набуто в той час, коли я не був на державній службі".

"Щодо компаній, усі вони створені в той час, коли я займався бізнесом. У 2014 була створена лише одна нова компанія, якою я володію напряму, – для продажу Roshen. Я принципово зберігаю кошти у банках – 27 мільйонів доларів, з кожного цента яких сплачено податки до бюджету України. Все це відображено у моїй декларації за 2015 рік. Хоча й маю деякі готівкові кошти: 800 тисяч гривень і 60 тисяч доларів. Вважаю, що політики повинні демонструвати приклад і довіряти банківській системі", - заявив Порошенко.

"Як на мене, мета електронного декларування не тільки і не стільки показати, хто чим володіє, а продемонструвати відношення видатків до задекларованих доходів. За останні 10 років у моїх деклараціях задекларовано доходи на суму понад 820 мільйонів гривень (за різним співвідношенням гривні до долара протягом всього часу)", - зазначив президент.
    Перегляд декларації | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ public.nazk.gov.ua

9. metallic

metallic Well-Known Member

Коли останній декларант
    Закінчить і натисне "Enter", —
    Світ зрозуміє, що ми — центр,
    Що ми — фінансовий атлант.
    Убогість наша — хитрий блеф
    Убогі ми — лише неначе.
    І тихо МВФ заплаче —
    Бо @хуїє МВФ.
    ––—
    Процишин Богдан (с)

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Як на мене, те що президент левову частку своїх грошей зберігає у доларах, є своєрідним показником...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

е-декларація Порошенка і мене зачепила: згадав, що не віддав йому позики.:facepalm:

Я вже півроку мучусі, написано на папірчику позичив $1ххххх у Петра.... Думав у якого Петра.... які гроші... а тепер згадав.

• Смішно Смішно x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нє.... Оказалосі, що депутати перед тим проголосували, що те, що вони вкрали до 2015 року - нерахуєсі. Дупіру, як після того вкрадуть, а як знімут недоторканість, тоді притєгнут.... як не втікне за бугор.

• Смішно Смішно x 2
  13. medwedo berlogsoni

Саакашвілі в сьогоднішньому інтерв"ю висловив цікаву думку.
    Такі нахабні декларації депутатів тому, що депутати не вірять, що будуть ще верховодити в Раді три роки. І декларації - щоб потім сказати, коли почнуть тратити гроші: а я все задекларував.
    Декларації - передчуття ними дочасних виборів, точніше, до того майбутнього, коли вони вже не будуть нардепами.

View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/vb.260603653970023/1332724043424640/?type=2&theater

Труханова, Ковальчука, Насірова, Хомутинника він інакше як бидлом не називає.

• Подобається Подобається x 3
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сподобалася замітка одного директора музею. Каже у нас пару років назад з музею вкрали Біблію, що друкував Федорович. Переглядав декларації - знайшов!!!

Очевидно, депутат не крав, він просто віджав у злодія. Тобто це називається перевіджим.

• Смішно Смішно x 2
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тільки мені здається що насувається якийсь грандіозний шухер? Можливо Майдан?

• Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені не очевидно.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі, як декларація Гаврилюка, той хоч ше не почав центнерами гриваки шаткувати?

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Вже була опублікована.
    Там зарплата, квартира і позика на ту квартиру :)

«Заробітна плата: ми вносили 2015 р. – 4 500 грн. Там вийшло у мене 75 тис. грн, вказав свою однокімнатну квартиру в м. Чернівці (вона у мене перебуває в кредиті в даний момент), вказав свій борг (я винен банку 11 тис. доларів). Все, що у мене було, я вказав», – розповів Гаврилюк. Читайте більше тут: Найбідніший нардеп: козак Гаврилюк опублікував е-декларацію

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хулігане, а тепер собі так прикиньте тему, яка полонила інтернет: тре піднімати зарплату дупутатам до 36 000 грн, чи не тре.
    Зараз то здається просто насмішкою. А ви знаєте, що процентів 20 - 30 взагалі не ходять отримувати зарплату, бо їм просто впадло?

а де твій аватар? :)