Ха, Садовий без піару на другому місці. А якщо почіпить свою знимку на всі львівські сміттєвози, які їздять по Україні, то запросто займе перше місце
У Львові Садовий має стільки, скільки має, а от в Харкові, Черкасах... там поле безмежне для вішання макаронів.
Виявляється, що й таке може бути. Роб"яти отримали справжній електронний ключ до системи, а потім під цим електронним ключом зайшли в систему і написали всяку фігню і після цього повідомили, що система ненадійна, дірява, що її легко зламати. Причому в цьому замішаний Антон Геращенко, ну той "стрункий" з БПП. А Аваков хотів усе це замняти, шутка, видите ли. Але люди, які серйозніше ставляться до питання боротьби з корупцією, змусили-таки порушити кримінальну справу за правильною статтею. Полиция открыла уголовное дело из-за липового взлома системы e-деклараций
Во, щось варте уваги... View: https://www.facebook.com/IegorSoboliev/posts/10205436215744474?pnref=story
І правильно зроблять. Було досить часу у товстосумів, щоб своєчасно відзвітувати і не відкладати на останній день. Добряче слід оштрафувати за несвоєчасне подання декларації тих, хто протягом відведного терміну відпочивав на Канарах чи ще десь. Я колись не сплатив своєчасно єдиний податок, так потім прийшлось віддуватися. Точніше, я сплатив своєчасно, але у другій половині останнього дня, а гроші у казначейство надійшли у перший день за останнім днем. І то довелось "уладнювати". Про техніку владнання у подібних випадках я сором"язливо помовчу. Правда, про особисті хабарі мова не йшла. Хоча і владнювати не потрібно було нічого - перед законом я був чистий.
Посли G7 застерегли Порошенка щодо послаблення системи е-декларацій Прям' дихати не дають. "Замуровали демоны".
Радіо Свобода каже, що депутати задекларували (задекралували) стільки кешу, що цими грішми можна фінансувати МВФ. «Е-декларування засвідчило, що депутати можуть кредитувати МВФ» (огляд соцмереж) А дехто висловює припущення, що задекларовані величезні суми готівки - це перестраховка від майбутніх обшуків. Схема така: такої кількості грошей немає. Отримав хабара. Прийшли з обшуком. Що за гроші? Так я ж задекларував! А зараз приходити з питанням: Покажи! не будуть. ЗІ. На Радіо Свобода хтось висловив і таке припущення: ЗЗІ
Якийсь х ¥₩ з БПП задекларував тии з половиною корци гривнів, і то якщо 500 гривневеми купюрами Ми бараболю в льосі тримаєм, а вони центнери гриваків
Чого на чоловіка напали? Не мав часу порахувати (весь час народові служить, аж ярмом шию натер). Зважив кантуром. Плюс-мінус дві кілі п"ятисотгривневих купюр. І як чесна людина задекларував
І не страшно то по міліону баксів в хаті тримати? ну баксів то ше бог з ним, а 350 міліонів гривнів готівкою звучить якось взагалі фантастично.
Міністерство фінансів це повинно зацікавити. Адже раптовий викид готівки викликає фінансові потрясіння. Для стабільності функціонування грошової системи коливання кількості готівки, що перебуває в обігу, має знаходитись в певних межах. Уявімо собі, що за ці сотні мільйонів (а якщо по всіх слугах, то - за мільярди) почали скуповувати валюту. Звичайно, курс валюти скакне вверх. І вдарить і по підприємствах, яким потрібно купити валюту, і по простих громадянах.
Це він так пожартував Як казав Шевчук "нєчєго, падла, народ баламутіть..." , взяти і посадити за неправдиву інформацію в декларації, шо нє?