Е-декларація

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 19 сер 2016.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Не фантазуйте.
    Моє діло маленьке - прийти на вибори і вибрати Президента, депутатів, голову сільради. А вже їхня справа - розвиток України.
    Через деякий час після виборів я маю право вимагати в них виконання обіцянок, маю право їх критикувати за недотримання слова.
    Шо нє? :)

2. ІгорМ

І ще весною в Норвегії, в липні два тижні в Анталії, а восени в Непалі.
    Ну а зимою - на Буковелі :)

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мусите робити поправку на те, що відбувається поза межами дивану і торшеру. Цього разу не вийде як з попередніми. Ніяк не вникнете.
    Це якби ви вибрали Асада - подивився б як би ви вимагали з нього обіцянок. Може хто так і робить - диван, а над ним стелі вже нема, чи то натівська бомба пробила, чи то російська. Але вимагати ніхто не забороняв.

4. ІгорМ

Нє, просто я добросовісно виконую завдання уряду. А вони весь час кажуть жити краще :)

5. ІгорМ

Ви самі зрозуміли що написали?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той, хто шось робить - файно живе, а хто чекає на те, що йому має зробити файно хтось - це вирок і совок.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить система дає змогу це зробити.

Я все маю надію шо ще хтось зрозуміє.

8. ІгорМ

@Мих, то де ви прочитали, що система е-декларування працює?
    Посилання буде?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я в одному задрипаному селі (не місті) шукав півроку на роботу людину на початкову зарплату 250 грн. /день. А всі бідні страшно подумати. Коли то добро настане?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не читав, що вона не працює.

11. ІгорМ

Це при тому, що давали змогу це зробити всі системи, за всіх урядів і всіх президентів :)

12. ІгорМ

А може люди знали, що ви за хлоп - тому не йшли до вас на роботу? ;)

13. ІгорМ

А чо казали, що вона працює?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Показують засідання комітету по нацбезпеці і Савченко питання задає Луценкові "Чи навчили солдатів, яких відправляли в Іловайськ, утримувати глуху кругову оборону?".:facepalm:Ну от мені цікаво - вона сама не знає відповіді? Тому що 1)На біса ж їх було вчити обороні, якшо вони їхали наступати? 2)Чи Луценко мав їх вчити, чи може їх мали цьому вчити коли їм було 19 років на терміновій службі, а вони замість цього будували полковнику дачу? 3)Може їх ще французької мови треба було навчити і бальних танців за ті два в кращому випадку тижні підготовки? І можна продовжувати. Оце безглуздий популізм. Мені просто цікаво - хто його пропагує, вони дійсно такі недалекі, чи просто такі правила гри для себе обрали?

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо всі казали, що 1 вересня працюватиме.

Доречі, декларацію можна подавати.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Взагалі не розумію, хто цю клоуниху туди втесав...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поганим танцьорам все є причина, лиш би не працювати, навіть якщо мене особисто не знають. От поїхати в Москву на заробітки - другоє дєло. Там всі кацапи правильні.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Експерт про е-декларування: Данські гроші «розпиляли» поза контролем держави

Долари США. Фото: businesstimes.com.sg
    Європейські антикорупційні інституції мають здійснили розслідування стосовно розтрати данських грошей при розробці системи е-декларування для України.

Про це пише Віталій Манько у матеріалі на Site.ua.

У статті автор детально аналізує перипетії щодо розробки е-декларування для України.

Як відомо з відкритих джерел, ПРООН впроваджує спільно з урядом Данії проект «Прозорість та доброчесність публічного сектору в Україні», з бюджетом 3 254 973 доларів США. Частина грошей, які пожертвувала Данія на реформи в Україні, вже використана на розробку системи електронного врядування та супровідні заходи (йдеться про 97 тис. долл). У метеріалі автор доводить, що процес відбувся поза контролем з боку української держави. До процесу були причетні лише міжнародні організації та їх афілійовані особи, а також реципієнти грантів – громадські організації. Тендерні процедури ПРООН відбулися непрозоро,у результаті перемогла сумнівна фірма – ТОВ «Міранда».

«Адже огидно спостерігати, як професійна непридатність бере верх над експертним рівнем та досвідом, морок – над прозорістю, брехня – над правдою, змова – над прозорим конкурсом, а гучні політичні гасла цинічно прикривають тиху безвідповідальність, дискредитуючи високі цінності, за які кращі сини України досі віддають свої життя», – зазначає автор.

В.Манько наводить позицію Держспецзв’язку, озвучену на брифінгу 31 серпня. Суть утому, що ТОВ «Міранда» передала державі на атестацію непридатний для користування продукт разом з несправним обладнанням. І чисельні недоліки системи довелося самотужки усувати фахівцями Держспецзв’язку в екстреному режимі Попри все, систему таки буде введено в експлуатацію вчасно, 1 вересня.

На переконання автора, розробники мають понести юридичну відповідальність за скоєне.

«Ну і пару слів про справедливість. «Міранду» – ганебно вигнано зі світлою перспективою юридичної відповідальності за скоєне. На інших учасників «розпилу» датських грошей також чекають веселі часи», – додав В.Манько. Читайте більше тут: Експерт про е-декларування: Данські гроші «розпиляли» поза контролем держави

19. ІгорМ

Ті "всі" брехуни і популісти.
    Як вона може працювати, якщо вони самі не хочуть, щоб вона працювала? ;)

Декларацію-то можна подавати, але її система не приймає :)
    Зараз всі про всіх знають ;)
    Ви ще Ліпецьку кондитерську фабрику ROSHEN тут згадайте :haha:
    Шо, @Мих, хто «розпиляв» ті гроші? Знову тамта влада винна? ;)
    @Мих, а це вже сказано про теперішню владу, шо нє? ;)

Останнє редагування: 3 вер 2016
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви як садите бульбу весною. на другий день викопуєте?

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)