Е-декларація

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 19 сер 2016.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

а їх багато і вони повязані.
    Он поліція впала в немилість за домахування до пяних суддів. Тепер будь-яка ситуація - поліція винна.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Безвідповідальне ляськання язиком без анінайменшої уяви як це реалізувати і називається інфантильним популізмом.

3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А оце що?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну тоді так і було. Донецький аеропорт за години зачистили. Він шо, ехстрасенс, знати шо русня нажене потім 50 тисяч солдат?
    Таким інформаційним сміттям годуєтесь шо прямо страшно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Відхилилися від теми.
    А от Європейська правда опублікувала розлогу статтю про е-декларацію.
    Хто зривав електронне декларування: нові подробиці
    Читати потрібно на свіжу голову і бути хоч трохи фахівцем, щоб зрозуміти, де - правда, а де - для красного слівця.
    Я по діагоналі переглянув:
    1. Саме Порошенко дотиснув, щоб система запрацювала в робочому режимі.
    2. Систему дуже наполегливо пробували хрякнути хакерськими атаками, але вона вистояла.
    (не сумніваюсь, що підпільні мільярдери кинуть мільйони на її знищення)

Ну, а я, як трохи айтішнік, скажу, що кожна система такого рівня спочатку недосконала, але в процесі промислового використання виявлені недоліки успішно усуваються. Так що будуть виходити більш досконалі версії, і дай бог, щоб була політична воля на її серйозне використання.

• Подобається Подобається x 1
  6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Скільки часу це може тягнутися?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зміст питання?

Віндовз постійно вдосконалюється і нічого страшного в цьому нема - паралельно всі працюють.

8. ІгорМ

@Мих, ви от скажіть - тота система електронного декларування зараз працює, чи Порошенко знову перднув в калюжу?:scratch_one-s_head:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Працює, чого ж не працює?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де би ви сиділи такий мудрий в якій калюжі, і з яким декларуванням, якби не той Порошенко? Сиділи б з Янучарою і декларуванням золотих батонів в Межигір'ї.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. ІгорМ

12. ІгорМ

Так я ж тому і вибирав Порошенка, щоб українцям було краще жити.
    А поки що рівень життя в країні нижчий, ніж був за попередньої влади. Хто винен?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

за Янека всі сиділи в дупі і ніхто навіть не підозрював, що є таке діло, як е-декларування.
    Сьогодні, президент попри шалений опір олігархів і чиновників, впроваджується позитив - е-декларування, щоб контролювати доходи чиновників і що ми бачимо? Замість того, щоб допомогти цій справі - підтримати, бачимо совок. Президент пукнув? Так ж ви навіть пукнути не хочете! Де ваша участь у реформах? Де ваші пропозиції?

Не забуду, як президент зменшив мито на авто. Тут зразу почалося: а звідки гроші взяти? Ачо курс високий? Ачо можна вивезти тільки 10 000 баксів? Ну що ж... Ми просто не доросли до змін, ми любимо совок. І нема чого жалітися. Ми того заслужили.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

попередня влада.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, то вам файно жилося за попередньої влади. Тепер ясно.

16. ІгорМ

Попередньої влади немає вже два з половиною роки. Доки вона буде винна?

17. ІгорМ

Мені файно живеться за будь-якої влади.
    Мені і зараз файно живеться, але влада до того не має ніякого відношення :)

Ви подивіться статистику по країні.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Маєте якесь ідеалізоване уявлення розвитку України. Воно тільки у вас в голові, і то ви описати його не в спромозі, крім "Ростріляти всіх з пулімьота...". Перестаньте живитись популізмом - це дитячий садок.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Похоронний бізнес?

• Смішно Смішно x 4
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо ви жалієтесь? Типу за ближнього переживаєте?
    Я бачу шо всі нівроку живуть. Одні євроремонти повсюди і файні німецькі машини. У всіх зарплата маленька, але всі з АйФонами. Шо кому бракує - загадка.

а де твій аватар? :)