а їх багато і вони повязані. Он поліція впала в немилість за домахування до пяних суддів. Тепер будь-яка ситуація - поліція винна.
Безвідповідальне ляськання язиком без анінайменшої уяви як це реалізувати і називається інфантильним популізмом.
Ну тоді так і було. Донецький аеропорт за години зачистили. Він шо, ехстрасенс, знати шо русня нажене потім 50 тисяч солдат? Таким інформаційним сміттям годуєтесь шо прямо страшно.
Відхилилися від теми. А от Європейська правда опублікувала розлогу статтю про е-декларацію. Хто зривав електронне декларування: нові подробиці Читати потрібно на свіжу голову і бути хоч трохи фахівцем, щоб зрозуміти, де - правда, а де - для красного слівця. Я по діагоналі переглянув: 1. Саме Порошенко дотиснув, щоб система запрацювала в робочому режимі. 2. Систему дуже наполегливо пробували хрякнути хакерськими атаками, але вона вистояла. (не сумніваюсь, що підпільні мільярдери кинуть мільйони на її знищення) Ну, а я, як трохи айтішнік, скажу, що кожна система такого рівня спочатку недосконала, але в процесі промислового використання виявлені недоліки успішно усуваються. Так що будуть виходити більш досконалі версії, і дай бог, щоб була політична воля на її серйозне використання.
Зміст питання? Віндовз постійно вдосконалюється і нічого страшного в цьому нема - паралельно всі працюють.
@Мих, ви от скажіть - тота система електронного декларування зараз працює, чи Порошенко знову перднув в калюжу?
Де би ви сиділи такий мудрий в якій калюжі, і з яким декларуванням, якби не той Порошенко? Сиділи б з Янучарою і декларуванням золотих батонів в Межигір'ї.
Можете підтвердити посиланням? Я знайшов от таке Система е-декларування після "виправлення" не приймає декларації Скандальна система е-декларування досі не запрацювала
Так я ж тому і вибирав Порошенка, щоб українцям було краще жити. А поки що рівень життя в країні нижчий, ніж був за попередньої влади. Хто винен?
за Янека всі сиділи в дупі і ніхто навіть не підозрював, що є таке діло, як е-декларування. Сьогодні, президент попри шалений опір олігархів і чиновників, впроваджується позитив - е-декларування, щоб контролювати доходи чиновників і що ми бачимо? Замість того, щоб допомогти цій справі - підтримати, бачимо совок. Президент пукнув? Так ж ви навіть пукнути не хочете! Де ваша участь у реформах? Де ваші пропозиції? Не забуду, як президент зменшив мито на авто. Тут зразу почалося: а звідки гроші взяти? Ачо курс високий? Ачо можна вивезти тільки 10 000 баксів? Ну що ж... Ми просто не доросли до змін, ми любимо совок. І нема чого жалітися. Ми того заслужили.
Мені файно живеться за будь-якої влади. Мені і зараз файно живеться, але влада до того не має ніякого відношення Ви подивіться статистику по країні.
Маєте якесь ідеалізоване уявлення розвитку України. Воно тільки у вас в голові, і то ви описати його не в спромозі, крім "Ростріляти всіх з пулімьота...". Перестаньте живитись популізмом - це дитячий садок.
А шо ви жалієтесь? Типу за ближнього переживаєте? Я бачу шо всі нівроку живуть. Одні євроремонти повсюди і файні німецькі машини. У всіх зарплата маленька, але всі з АйФонами. Шо кому бракує - загадка.