Та так, але я забув. Крім того, О.Бендер в оригінальному творі вживав саме це слово. Я то знав, що "управдом" - русизм, і навіть заглянув у онлайн-перекладач, але він мене підвів, видав те саме слово.
Хотів подивитися на те е-декларування, написав у пошуку "е-декларування", отримав купу новин про зраду, а самого сайту не знайшов.
Британія привітала запуск е-декларування в Україні КИЇВ. 1 вересня. УНН. Велика Британія вітає запуск системи "Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування" в Україні. Про це йдеться у повідомленні британського посольства у Києві в Twitter, передає УНН. "Вітаємо запуск системи е-декларування в Україні. Чекаємо повного запровадження цього важливого інструменту у подоланні корупції", - йдеться у повідомленні.
Кінцевий успіх системи електронного декларування буде оцінюватися не за її формальним запуском, а за її ефективним та безперебійним функціонуванням.
ясно, що так. Це всього-навсього є шанс почистити ряди чиновників, але без такого запуску, ми б немали навіть шансів.
Навіть не уявляю як їх чистити. Про "великих шишок" говорити нічого, самі нижчі чиновники, (прокурор району якийсь там), живуть в віллах з двома гаражами. Куди вони будуть ховати ті вілли?
У НАЗК запевнили, що проблеми із е-декларуванням будуть вирішені протягом дня - Новини - Український тиждень, Тиждень.ua Про що я й казав сьогодні вище. Так що "віруючі у єдиного і непохитного ГуглаЧрома" можуть не полишати своєї конфесії.
Поки Генпрокуратурою буде керувати зек - ніхто нічого не почистить. Потрібна політична воля влади щось міняти.