Відповідь: Дзвінки в Україну Visa від ПриватБанку точно працює (інші мабуть теж). Переконайтесь що вона міжнародна і розблокована для інтернет платежів. Качаєте Скайп, далі: У мене працювало...
Відповідь: Дзвінки в Україну Також не катіт... Я рекомендую VoipStunt, або Just Voip... Давно користуюся, на ДжастВоайпі дзвінки донедавна були лише 2 цента на стаціонарний, три тижні тому чомусь до 4,5 центів за хвилину підняли, розбійники... Тому й створив тему, може хто дешевші тарифи знає...
Відповідь: Дзвінки в Україну Напевно не вийде. Я щойно скачав нову версію Скайпа - там прибрали пункт оплати кредиткою через програму . Добре що в мене ще залишилось пару долярів з останнього поповнення.
Відповідь: Дзвінки в Україну треба дивитись в наступну колонку, там ціни з ПДВ- 0.83 цента... дорого, я б сказала
Відповідь: Дзвінки в Україну А ще фрікол дає купу країн задурно. На мобільні у деяких теж. Наприклад, можна дзвонити задурно з України до Канади.
Відповідь: Дзвінки в Україну Є звичайна ІР-телефонія. Якщо поставити обладнання дома і в Канаді, то можна чірікати по 1-2 коп за хв. або навіть безкоштовно. Можна просто користуватись ІР-телефонією(на звичайний телефон чи мобільний), буде значно дешевше у разів 5.
Відповідь: Дзвінки в Україну http://voice.yahoo.com/phone_rates.php;_ylt=AiaXamXqsRCcsMLTYgBFcASy6.t3#section20
Відповідь: Дзвінки в Україну $0.124 в хвилину на Yahoo В принципі з скайпом дорожче . Якщо поставлю то ,тільки то Yahoo