Відповідь: Skype-телефон у Львові Почтейнийший New Shrek...извините за дурацкий вопрос...зачем нужна ..эта фиговина..когда есть компьютер?:no:
Відповідь: Skype-телефон у Львові Я боюсь...:ninja: У Вас аватар...такой...:padonak: да и ник..какой то странный...Ангелина :no:
Відповідь: Skype-телефон у Львові компютером даже если он стоит дома, надо уметь пользоваться,еще он(компютер) хочет хорошего нета,а это совпадает очень редко ,ибо совок привык звонить по телефону
Відповідь: Skype-телефон у Львові Так купите и втыкните в системный блок,в чем проблема?нажимаете "позвонить" вместе с голосовой связью устанавливается видеосессия
Відповідь: Skype-телефон у Львові Спасибо...понял... Что?Прямо так..воткнул..и все??????:no: И не надо ни каких настроек?????????? И еще один вопросец...достопочтимый .. New Shrek..а если..у собеседника нет..ВЭБ..камеры...он то меня сможет видеть?
Відповідь: Skype-телефон у Львові Да конечно,качество картинки будет зависеть от качества нета у Вас и у него
Відповідь: Skype-телефон у Львові Оплата Skype в Украине На территории Украины оплата Skype возможна также в любом отделении Приват Банка, либо в системе Приват24: http://privatbank.ua/info/index1.stm Реквизиты для платежа Вы можете получить у нашего оператора После оплаты сообщите нам на следующую информацию: 1) Ваше Skype имя 2) Номер квитанции 3) Сумма перевода 4) Метод оплаты Skype И мы в течение дня пополним Ваш счет! звідси: http://www.skypeportal.biz/content/view/27/37/
Відповідь: Skype-телефон у Львові Если вебкам никогда на Вашемкомпе не стояла надо после втыкания,когда комп увидит новое оборудование и определит его,поставить драйвер,если драйвера не было в комплекте с веб кам,найти в нете скачать и поставить,потом см начало процеса,контрольный звонок в тех поддержку Скипи и далее по тексту
Відповідь: Skype-телефон О, а я такий самісінький маю :D Дуже зручно - не зрівняється з навушниками і мікрофоном.
Відповідь: Skype-телефон у Львові туть якась фірмочка в селі є вул. Львівська, 55 смт. Івано-Франкове Яворівський р-н Львівська обл, 81070 Україна (03259)33234; 73081; 73082 елекронна пошта: office@cyfral.com.ua ICQ-консультація: 172131679 ТзОВ "Цифрал Україна" ти диви інтернет вже в селі і там Скиппі користуються і Аською,а туть недавно з мене сміялись
Відповідь: Skype-телефон у Львові то не село, а селище міського типу ! А чого це ви, Шреку, замість Мелоді відповідаєте ?
Відповідь: Skype-телефон у Львові Мені на Форумі хтось присвоїв звання найкращого інформатора(не СБУ),стараюсь оправдати народне довір"я
Відповідь: Skype-телефон у Львові Ksani, я купувала не в Україні. Але, бачу, Шрек вже дав Вам вичерпну інформацію. Він у мене інформатором підпрацьовує :D
Тема для тих, хто тимчасово чи надовго по світах розкиданий... Хто яким чином, через що і головне по яким тарифам додому з-за кордону дзвонить? Дзвінки з компутера на компутер не цікавлять, тут все відомо... цікавлять дзвінки на домашній стаціонарний телефон у Львові...