Від стрічки не чекав чогось такого щоб вау, просто було цікаво, все таки видатна особистість, видатні речі по собі залишила. Мільйни фанатів по всьому світу. Хоча я до них не належу навіть близько, ніколи не купував нічого від Apple. Під впливом реклами і масового психозу думки такі були, але щоразу, коли вмикаєш мозок, то розумієш, що воно тобі не треба... Можливо тому з кіно вийшов розчарований. Мені не вистачило сюжету, інформації. Хотілося заглянути за лаштунки, як народжувалися ті кляті макбук, айфон з айпедом, за які, власне, Джобса обожнює публіка. А ніфіга. Хотілося побачити яким було життя Джобса в період боротьби з хворобою і яким він залишав цей світ. А ніфіга. Фільм охоплює період від студентських років Джобса і до його повернення в компанію Apple після вигнання. З фільму зрозуміло, що Стів Джобс був закінченим покидьком, і такі самі покидьки його оточували, але він всіх переміг і зробив з Apple найдорожчу компанію у світі. Особисто мені цього не вистачило. Не йдіть в кінотеатр, якщо кортить глянути, то скачаєте згодом із торентів. Український дубляж, до речі, теж стрьомний
А мене цікавить не фільм, а життєве запитання. Маючи такі гроші, ну чому не міг цей чоловік вилікуватися? Так довірився медицині? Міг би спробувати народних цілителів, не шарлатанів, звісно, по всьому світі. Так заплутався в східних релігіях, в які він вдарився, що не було йому зцілення? Дивно все це...
Якщо він був таким мудаком, яким описаний у фільмі, то все сходиться, карма спрацювала. Грішми карму не очистиш
Власне з трейлеру особисто в мене склалося враження, що акцент у фільмі буде саме на геніальності Джобса і тому, як він із простого студіка перетворився на одну із найкрутіших сучасних постатей. Хоча мені здається, що фанати Япка всеодно на фільм молитимуться. Вперше таке чую
Гроші дають можливість отримати вартісне лікування, яке не кожному простому смертному є доступне. Думаю, саме це мала на увазі Оля. Але так, вони не панацея. А в чому його покидькуватість заключалася? Цікаво.
Не думаю що близькі люди були приорітетом в нього. Приорітетом була робота, він як кожен перфекціоніст багато вимагав від працівників, багато хто не витримав. Але й результат видно неозброєним оком.
Мова йде про стрічку jOBS з Ештоном Катчером в головній ролі, а на черзі ще одна екранізація від Sony Pictures.