Класна забавка... Відгадав майже все... Мессі, Менні Пакьяо, Оскар Де-Ла-Хойя, Колобок, Жар-птиця, Наталья Орейро, Человек-Пряник, Том (з "Том и Джери"), вовк (з Ну Погоди!")...... Порозважатись є чим!!!
LuBimaya, Хоч тут мені повір Поза мафією я кажу щиру правду! Він таки Зайчик Якщо буде мати бажання, то сам скаже чо. Я своїх не здаю ) Загадала я нашого Зайчика. Першого разу джин сказав, що то мій знайомий, другого - що то мій сусід, а третього - що це моя коліжанка
Кролику Зайчику, зізнавайся, чого ти Зайчик, бо Нірванка своїх не здає, а по за мафією вона не бреше!!!!!
Зайцев???? Зайчевський? Зайко? Заяць? ---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ---------- дивно, в мене відгадав з 5-7 питання!
А де лямпа в лице? Без лямпи нічо не скажу Хотя я вже і так на форумі попалився (помоєму вплоть до по-батькові)
*комісарша направила яскраве світло прямо в лице бідолашному Кролятку... -Зізнавайся! - наказала вона.
Про "Зайко". Де то ся взяло?. Святкував я іменини пару років тому на роботі. З роботи вийшов почті вчасно. Себто ше не конче того.... Але підлий підсос якраз включився і я взяв ше цукерок, коньяка, кокаколи і пішов до рядомживущих колєгів (по сумісництву собутильників). Вони тоді жили троє в одній зйомній квартирі. Таке воно житіє холостяцьке. Мушу вам сказати шо в давні часи міг випити доволі великі дози. Но пити я звик був горіляку а не оту конину з кокаколою в одному стакані і закушувати мнєсом або на худий кінець хлібом з майонезом, а не цукєрками. Ну і по скільки на квартиру я попав вже далеко не свіженьким то склалося так шо я ліг спати, а ті три зас.... негідники сіли бавитися старкрафт по мережі. Нараня я як то було традиційно заведено, помивсі, побривсі, випив чаю "Грінфілд Крістмас Містерія", напшикавсі чиїмось з їх одікольонів і вже був готовий іти на роботу, аж мені показуют мої фото де я совіршенно нетверезий і непробудний сплю (благо в одязі так як і лягав) в компанії кількох пустих бутилок (2 ми випили, де сі взяло решта не знаю. Зрештою в холостяків все пуста тара є) І фотка та називалася "Я Зайко". Кахби я чувства юмора не позбавлений, та і фото то в просторах інтернету вродь не появлялося, але....... Власне вони мене і називали так всього тиждень чи два. Спершу злило. А тепер і сам можу при якійсь пиятиці сказати "Хто забув Зайкові налити? Шо за непорядок ". Сказати то можу. Але більше з ними не напивався ніразу. Не було бажання. Не то шоб образився. Нє. Але поняв шо в нас різне почуття гумору і поняття "дружній прикол".
Rebbit - так я підписав свою першу менш-більш пристойну програмку. Вродіби то була гра "більярд" на Паскалі під МСДОС. Було то років 10 тому назад. Мені видавалося шо таку геніальну програму конче треба підписати шоб коли прийде слава ........ Підписати імям і фамілією то було би якось не круто для такого геніального програміста яким я був в ті 15 років Ну то я подзвонив до сестри і спитав як буде моя фамілія по англійськи. Але слово "хеа" видалося мені зовсім не благозвучним. Телефон стояв біля вікна і я міг споглядати наші клітки з кролями. "Реббіт" звучало значно краще. Так було підписано ше 2-3 програмки (реверси, тетріс і може і ше шось). Коли сестра побачила букву Rebbit і пояснила мені шо "пишеться" і "читається" то різні речі то поміняти підпис я вже не міг. Як же так. Вже кілька геніальних програм було підписано. Але як же виправдати свою безграмотність. Так жеж в фамілії теж не "Заєць", а "Заяць". Як то кажуть - "галіма отмазка тоже отмазка" . Натомість Реббітом мене ніхто ніколи і не називав. Багато приголосних важко вимовляти. Так то слово і лишилося ніком на форумах, в аськах і т.п. Коли ж хочуть якось назвати не по імені то зазвичай кажуть "Зайка" або "Кролік" (уменьшительно ласкательно). Було кілька спроб розглагольствованія на тему того шо то якось несолідно і шо термін "зайчик" використовується для людей з певними відхиленнями (в парках можна вечорами зустріти). Ну хтось порозглагольствував. Я поржав. Ті хто мене знають теж поржали та й усе .
Загадував і політиків, і відомих співаків, і кіноакторів - всіх відгадав за першим разом. Але я був у шоці, коли джин відгадав Ірину Борисюк з Х-фактора (правда за другим разом).