У Лорак голос глуховатый и какой-то слабоватый, честно говоря. А у Приходько да, голос есть в самом полном смысле этого слова.
А моя думка: Лорак найкраща і найсильніша в Срср, а Приходько погано співає, але голосно кричить. Правда, це офтоп...
а вы точно про Лорак говорите? просто у нее не глухой голос...может не ту песню слышали? странно..У Приходько голос очень низкий и сильный,хотя не уверена насчет диапозона..а те певицы что были выше представлены сильно уступают на мой взгляд
когда надо то и звонкий и тонкий вроде...но вы видимо лучше знаете..как для попсовой певицы... - большего и не нужно
согласен ,но она могла бы больше, если б начала работать над голосом в начале карьеры.[OFFTOP]а так она мне нравиться ,дочь даже ревновала меня к ней[/OFFTOP]
За інформацією газети Сегодня, сума гонорару співачки в переговорах стартувала з $ 1,5 млн,і досягла 2 млн эвро за виступ 29 серпня на відкритті Донбас-Арени в Донецьку.
[OFFTOP]Я і Мадонну вважаю ще більшою так собі, ніж Бейонс. А взагалі, вибачте, але я Вас більше не бачу.[/OFFTOP]
Ти гля, нема мені покою... Ріжте, а я помру з упевненістю, що Бейонс вродливіша, ніж голосиста. Аліша Кіз і то мені більше серце гріє, хоча і вона не Х"юстон. Обидві не Х"юстон.
Ні, Уїтні для мене поза конкуренцією. Я коряво висловилась: Бейонс має визначнішу вроду, ніж силу і красу голосу... Хоча в неї є чому вчитися, зараз її пісні вже не ті простецькі "Бебі бой"...
Так що, це вона їде на Євробачення? подумала, і додам: прикольний в неї репертуар. Але ні лірики, ні глибини на обличчі... Щоб аж захотілось поридати... на дозвіллі. А в кліпі вона підозріло схожа на Лорак.