Джамала порвала Новую волну 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Forpost, 31 лип 2009.

1. Forpost

Forpost Стоїк

та хто чіпає,не співала вона краще апріорі ,бо вона не носій мови

2. ostrov_Lyalya

ostrov_Lyalya Well-Known Member

У Лорак голос глуховатый и какой-то слабоватый, честно говоря. А у Приходько да, голос есть в самом полном смысле этого слова.

3. cheburapin

cheburapin хороша дівчинка

А моя думка: Лорак найкраща і найсильніша в Срср, а Приходько погано співає, але голосно кричить. Правда, це офтоп...

4. Соло

Соло Рыжая до белого каления

а вы точно про Лорак говорите? просто у нее не глухой голос...может не ту песню слышали? странно..У Приходько голос очень низкий и сильный,хотя не уверена насчет диапозона..а те певицы что были выше представлены сильно уступают на мой взгляд

5. Forpost

Forpost Стоїк

молчу ...ухожу

6. Forpost

Forpost Стоїк

десять років засвоювала елементарні прийоми співу.....

7. Forpost

Forpost Стоїк

а кокой же по вашему звонкий и тонкий.....

8. Соло

Соло Рыжая до белого каления

когда надо то и звонкий и тонкий вроде...но вы видимо лучше знаете..как для попсовой певицы... - большего и не нужно

9. Forpost

Forpost Стоїк

согласен ,но она могла бы больше, если б начала работать над голосом в начале карьеры.[OFFTOP]а так она мне нравиться ,дочь даже ревновала меня к ней[/OFFTOP]

10. Forpost

Forpost Стоїк

За інформацією газети Сегодня, сума гонорару співачки в переговорах стартувала з $ 1,5 млн,і досягла 2 млн эвро за виступ 29 серпня на відкритті Донбас-Арени в Донецьку.[​IMG]

11. Forpost

Forpost Стоїк

12. cheburapin

[OFFTOP]Я і Мадонну вважаю ще більшою так собі, ніж Бейонс. А взагалі, вибачте, але я Вас більше не бачу.[/OFFTOP]

13. Forpost

Forpost Стоїк

навзаєм

14. Forpost

Forpost Стоїк

http://for-ua.com/fun/2010/02/01/085519.html

15. cheburapin

Ти гля, нема мені покою... Ріжте, а я помру з упевненістю, що Бейонс вродливіша, ніж голосиста. Аліша Кіз і то мені більше серце гріє, хоча і вона не Х"юстон. Обидві не Х"юстон.

16. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Ни кто из них не нравится, но резать мне сегодня никого не хочется, извините.:pardon:

17. Forpost

Forpost Стоїк

ніж Уїтні?:scratch_one-s_head:[​IMG]

18. cheburapin

Ні, Уїтні для мене поза конкуренцією.
    Я коряво висловилась: Бейонс має визначнішу вроду, ніж силу і красу голосу... Хоча в неї є чому вчитися, зараз її пісні вже не ті простецькі "Бебі бой"...

19. Forpost

Forpost Стоїк

20. cheburapin

Так що, це вона їде на Євробачення?

подумала, і додам: прикольний в неї репертуар. Але ні лірики, ні глибини на обличчі... Щоб аж захотілось поридати... на дозвіллі. А в кліпі вона підозріло схожа на Лорак.

а де твій аватар? :)