Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі Я придумав, Невстранец. А давайте кількість юзерів розділимо на площу країни, тоді дізнаємося де найбільше розвинутий інтернет на одиниці площі кожної країни, нє? Не смішно. Відкиньте Москву і СанПетербург і кількість юзерів у Росії буде як в Монголії.
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі "Возвернул Алясочку в зад " возобновив удаленные сообщения.Единственным моим желанием было, выяснить хотя бы более менее точное количество юзеров в Украине,т.к.темка сорвала 498 просмотров.Как то не хотелось быть причастным к неточной информации.Если обратили внимание на диаграмку, опубликованную мной ,то Украины там нет к моему большому сожалению.Попробую найти статистику по удельному весу юзеров к населению среди стран мира ,так как Цитата: Допис від LaSet нижче України(11.5 тільки Албанія(2.4 та Молдова(10.9 это удельный вес среди стран Европы http://www.internetworldstats.com/stats4.htm
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі Ось перший твій допис перечитав уважно як і ти мені радив Ащо ти маєш на увазі я так і не зрозумів,вибач давно в школу ходив
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі Нєвстранцю, я Вас не зрозумів. Я додав до Росії лишніх 100 млн. населення, а Ви образились. Це ж був як комплімент, нє? А якщо б я відняв 100 млн. яка була б реакція?
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі Ссылочку дадите? Или, как всегда, просто ляпаете?:cool:
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі Если сравнивать с цифрой 260, то больше всё-таки Ельцину (да и Горби не забыть).
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі Не даст, конечно, ибо и тут статистика не в ту сторону... Дело в том, что примерно половина всех интернет-пользователей Украины - это Киев. И если убрать его, то рекорд Албании окажется не столь уж недосягаем... (В то же время, совместная доля Москвы и Питера по количеству пользователей в рунете значительно меньше половины).
Відповідь: Дзеркало українського інтернету 1. Южная Корея. 90%, 45,6 Мбит/c, $0.45. 2. Япония. 52%, 61,0 Мбит/c, $0,27. 3. Исландия. 83%, 6,0 Мбит/c, $4,99. 4. Финляндия. 57%, 21,7 Мбит/c, $2,77. 5. Голландия. 73%, 8,8 Мбит http://-has-you.nnm.ru/opublikovan_spisok_samyh_shirokopolosnyh_stran
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі Народ... кажу те що бачу... інтернет у Львові зза останні півтора року подешевшав десь в три рази. Укртелеком проводить дсль навіть в селах, лайф дозволяє бровзати (з горем пополам АЛЕ) інтернет навіть в карпатах. Тому якшо росія і була в відсотковому відношенні попереду то вже не є точно (я так думаю, але підтвердити нажаль не можу) київ безумовно найбільше за кількістю але Капітан правий, це лише частина і дуууже далеко не половина.
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі відповідь на це питання достеменно може дати лише найближча церква то sputmikmedia рекламнулася так хоча я погоджуюся - Київ - це просто якісно інший рівень інету. І довколишні села на кшталт Львова до сучасного київського рівня ой нескоро доростуть!
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі можливо, але як би там не було - київ або половина, або майже половина юзерів. я б не був таким категорчним. розвиток - наліцо, взяти хоча б той же Ей-Бі. альтернет через півроку зіб"ється зі своїх бєшених цін, піпл.нет також я думаю долю завоює. по кількості понятно ми не переженем київ а в процентному будемо на рівні. мусимо бути!
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі дай боже вашому теляті та й вовка з'їсти не провайдери визначають ріст інету - в користувачів немає ні потреби, ні розуміння тому для карколомного росту - немає ні передумов, ні жодних ознак Може, деякі зміни відбудуться восени - але й то малоймовірно -- Все вищенаписане стосується виключно Львова - інші міста хай оцінюють ті, хто там жиє
Відповідь: Інтернет вивів Україну на 12 місце в світі як не з"їмо то понадкусуєм шо за упаднічіскі настрої? пацієнту тре пояснити шо без інтернету він не зможе жити. а там втянеться і за вуха його не відліпити. 3-4 роки тому ніхто і намріяти в еротичному кошмарі не міг шо в звичайній малосімейній общязі на, припустимо, вул.В.Великого появиться ADSL2+ доступ в інтернет. а то вже більше року як суворі реалії