[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Давно не було класних ужастиків. І ось, дочекалися. [/FONT] Класна ідея і сюжет, актори, багато моторошних напружених моментів, несподівана кінцівка. Рекомендую http://cinemaline.infostore.org/info/6064597?refer=5499945&rs=2
Подивилася учора ввечері цей фільм. Зуби чистила у дзеркало не дивлячись потому. :biggrin: Справді реально страшно. Класна страшилка. І кінцівка пришпильна. Я перше думала, що точно буду розчарована, якщо головний герой виживе, і все, то буде поганий фільм, але кінцівку класно придумали. Сподобалося.
В мене нерви вже не такі залізні як були колись...Остання страшилка яку дивилась була "Пагорби мають очі"...Тепер як бачу що щось таке починається перемикаю... Боягузка стала
Я теж півфільму очі закривала, або крізь пальці дивилася. Але з Романом можна дивитися. Він будь-який для мене на сміх зведе. Ні поплакати не дасть, ні полякатися...
Я дивився цей фільм. Нормальний, сподобався. У крайньому разі кращий від шведського фільму жахів, який я дивився перед тим. Вояки під час ВВВ знаходять в українській хаті вампіра та забирають його до себе в Швецію. Сміявся )))))))), особливо, як зобразили український побут.
Класний фільм! :y: Люблю саме такі змістовні і цікаві ужастікі. Ще й в духів я вірю і в зв'язок дзеркал з потойбіччям.. Сцени з кров'ю не дивилась, стараюсь не відкладати в пам'ять такі кадри, щоб потім не лізли з підсвідомості.. А кінцівка - кращої не придумаєш! :y:
Менi фiльм сподобався, правда страшно було десь до середини, потiм все якось ... не страшно. Але гарно знятий, нормальний сюжет. Час НЕ даром потрачений.