ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дурень думкою багатіє. (Народна мудрість)
    Нема кращої антиреклами ідеям С.Бандери, як такі "бандерівці".

• Подобається Подобається x 5
  2. ZolTa

ZolTa Member

Чому ви на цьому форумі. Про що ми з вами сперичаємось.З такими як ви у нас нема проблем, потрібно тільки переконати інших,щоб тиснули політиків відносно економічних питань, а не мовних. Нас дійсно хочуть стикнути лобами схід та захід. І агресивно настроєні регіони повинні переконувати ви східняки, бо одне тільки наше західне походження викликає в них агресію. Політикам вигідні наші суперечки, щоб легше було розвести нас з вами,як лохів. А нам не потрібно цьому піддаватись.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ідеологія — система політичних, правових, етичних, художніх, релігійних, філософських поглядів; суспільна свідомість.

Різновиди політичної ідеології:

Соціально-політичні:
    Анархізм
    Консерватизм
    Лібералізм

Класові:
    Соціалізм

Національні:
    Нацизм
    Націоналізм

Інші:
    Фемінізм
    Гуманізм

Не меліть дурниць і не приплітайте ваші асоціації до чітких визначень.

4. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

поважати й розуміти, вже вистачить...
    просто деякі люди(не про Вас) пишуть досить противні речі про Львів, так ні разу сюди й не приїхавши, надивившись зомбоящик або наслухавшись "чисто правдивих" історій від когось!

• Подобається Подобається x 3
  5. ZolTa

ZolTa Member

Правильно підмітив, явипасала елітних свиней, а ви в цьому списку не значились...Вас по сусідству за межами мого поля випасали.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну хотя бы один постик процитировать от тех кто "пишуть досить противні речі про Львів, так ні разу сюди й не приїхавши, надивившись зомбоящик або наслухавшись "чисто правдивих" історій від когось!"

Я кстати давно замечаю, что как только тому кто нахамил укажешь на его хамство, то он сразу чего то обо всех украинцев или нации говорит, а иногда обо всем городе. Ну не может просто за себя ответить...

Кстати, а как про Гелап и 83% ? :haha:

• Подобається Подобається x 4
  7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ніби українською пишу, а Ви все одне не розумієте...
    Я знаю, що таке ідіологія - просто чому вона повинна бути однаковою в усіх громадян України?
    Кожна людина має право на свою власну думку!
    А Вас яка ідеологія? Яку би Ви хотіли всім нав'язати!?
    Російську напевно би заборонили, а за спілкування нею кримінальна відповідальність щоб була? :)

8. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Я очень ЗА чтобы русский был региональным официальным...а по поводу второго официального...я не ярый защитник этой идеи,но и не противник
    А лично с вами я спорила по поводу того что родным я имею право считать русский вот и всё!

• Подобається Подобається x 6
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зараз багато хто називає діяльність УПА звірствами, як от наприклад вбивства вчителів, завербованих на Сході України для західноукраїнських шкіл, чи вбивства партпрацівників, що приїжджали з такою ж метою, а саме - розповсюдження ідеології через освіту, пропаганду через органи місцевої влади. Мовляв люди без зброї, мирні жителі. І що? А те, що засівалося таким чином радянською владою дає плоди в наш час. І ми тепер шукаємо правду - хто правильніший. Я прекрасно розумію засади УПА, це треба було випалювати розпеченим залізом і якби не випалювали, ми були б зараз Луганськом - людьми без культури, без історії, без мови, без віри, а це набагато страшніше.

10. Prashunya

Ну вот если вам интересно, балдела от Львова, просто в восторге была, и не слушала никого...пока мы с мужем сюда не переехали...лично мне тяжело безумно, и я поеду домой...не буду никого обвинять ничего говорить...не мое и всё ...может мне не повезло, может попала не в то время не в то место ...но ...

• Подобається Подобається x 6
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви читали "Перспективи Української Революції" С.Бандери?

12. ZolTa

ZolTa Member

Моє бажання може колись і здійсниться. Але хіба що маразматик може думати, що можна когось заставити думати по своєму. До цього людина повинна сама прийти. Ми не можемо бути ворогами. В цьому і потрібно переконувати решту українців.

• Подобається Подобається x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну ви школяр, чи що? Чи першокурсник? У держави має бути одна ідеологія - або консерватизм, або лібералізм наприклад. Поскільки кожна людина підтримує що хоче, то голосує або за тих, або за тих - і обрана партія провадить свій курс. Що складного?

Наша песня хороша. Начинай сначала.

Так а чоловік ваш звідки?

14. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

15. ZolTa

ZolTa Member

Я сама з Золочева, Львівської області, у нас є військова частина, і часто присилають військових східняків. Дуже багато з них не хочуть покидати наше містечко. Можливо вам потрібно подивитись на Львівян іншими очима. І я впевнена, що через рік ви станете самі переконаною українкою. Ви цього самі захочете, без нав'язувань, бо Львів це Львів.

16. Prashunya

Я понимаю тяжело прочесть всю тему полностью...и я уже писала по этому поводу...а именно
    Самое интересное, что УМНЫЕ наши разумные те кто у власти подкинули это дело нам не зря, знали ...знали...что украиномовные сразу запротестуют, естественно начнут страйкувати потихоньку, отсюда понятно и логично пойдет ответная реакция - начнут в ответ русскоязычные, говорить что нас больше и вообще имеем право и т.д.... всё, народ занят, народ ссорится между собой, нас отвлекли и порядок. А как платежку за отопление получим насрать всем будет на каком она языке...и когда зарплату получаешь и не знаешь как жить на это, о языке забываешь мигом и едешь в Польшу Италию Московию... и говоришь на том языке, потому, что надо, там никто не заставляет)))
    Легче жить никому не станет от того что Донбасс журчать украинскою станет. За украинский язык боремся, при этом работаем в других странах и пишуем оттуда же т.к. страна наша нам обеспечить жизни нормальной не может...
    Видно правда...Каждый народ имеет то правительство, которого он заслуживает... и пока мы будем между собой отношения выяснять, мы так и будем жить)))
    Начинать надо не с языка...это уж точно!
    Пусть говорит каждый так, как ему удобно и как ему комфортно.
    Я постараюсь сделать все для того, чтоб мой ребенок говорил свободно как на русском так и на украинском, и не столько из патриотических убеждений ,сколько из практических соображений...молодежь уже более свободно говорит и на том и на другом языке, а следующему поколению думаю будет еще проще они к русскому и украинскому и английский свободный добавят, вот и все, этим и решится весь вопрос, все украинцы будут свободно говорить на украинском и знать его и владеть им в совершенстве. Но думаю, так же как и сейчас, говорить тут конечно же будут на Украинском, а на Восточной на русском и зачем это менять...

Мужай, прекрасна наша мово,
    Серед прекрасних братніх мов...

17. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

з форуму на тематику Євро - 2012

з іншого

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

У нас история есть. Всякая, трагическая великая с победами... с языками и не одним культурами великими набиравщими от поколения к поколению от столетия к столетию. Совместная общая.
    А ваша в 40-х годах закончилась, так и не начавшись...А после этого ничего - одна пустота и злость к москалям...... И даже сейчас все тоже.

Извиняюсь за высокий стиль,..... Однако, замечу, что никто не имеет право поливать все население города. Вот, кстати и пример высокой культуры нацика.

19. Prashunya

Неее спасибо, мы уж решили и вещички пакуем!Домой...родной Донецк родной Краматорск, ДонбассАрена и Оле Оле Оле Оле Шахтееееееер Чемпион!
    Спят курганы тёмные,
    Солнцем опалённые,
    И туманы белые
    Ходят чередой.
    Через рощи шумные
    И поля зелёные
    Вышел в степь донецкую
    Парень молодой.
    Там на шахте угольной
    Паренька приветили,
    Руку дружбы подали,
    Повели с собой.
    Девушки пригожие
    Тихой песней встретили.
    И в забой отправился
    Парень молодой.

---------- Додано в 02:39 ---------- Попередній допис був написаний в 02:38 ----------

Та вы эту почитайте темку, как мне с первой же моей фразы накатали про суть паскудную и про то что Москалей на место ставить надо)))

• Подобається Подобається x 3
  20. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

я вроді нікому не хамив)) ви шось путаєте!
    сторінку назад, відписав)

Останнє редагування: 13 жов 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)