ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

А кто его знает... дураков везде полно...никто не спорит...меня тоже на львовских банили...ибо мое мнение от их отличается и на русский не реагировали...и в славном городе Львове оскорблять не стеснялись на языковой почве...повторюсь людей злостных полно, но когда тебе необходимо что-либо приобрести или получить услугу платную и ты говоришь на русском, то тут проблем нет...а когда дело касается другого...тут далеко не факт, что ты не поучишь словесную оплеуху...а вы мне про корову писать начали ...считаете я не по делу или вру?но это реальное сравнение как ведет себя общество тут и в нашем городе на Донбассе...видите...у нас пользуются спросом на обеде анекдоты и веселые истории (у нас всегда лежала такая газета мы ее на обеде читали или просто болтали) тут преймуществено обсасывание Востока...я вам привожу реальный пример!

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви!
    І це самий м"який...

Щось я не бачив пам"ятники С.Бандері з відбитим носом.
    А Вас заставляюсь класти квіти до пам"ятника Ульянову?
    Може Вас виганяли на першотравневу демонстрацію? Чи на День Перемоги?
    Дійсно, що тут такого... Ну плюнули Вам в лице, ну копнули в задницю... Але ж обтертись ніхто ж не заборонив...

• Подобається Подобається x 2
  3. ZolTa

ZolTa Member

Ти на одеському посиди.Це ще квіточки порівнянно з тим, що одесити видають.Але чесно кажучи цікаво.Натуральна юморина.Правда треба набратись терпіння, щоб пережити всі їхні образи відносно тебе, і всеодно тебе заблокують.Таке враження, що одеським форумом курують певні політичні сили.

4. Prashunya

Ну есть же уважение...человеку не 15 лет да и если 15, давайте не переходите на личности, что вы ему тыкаете?!а по то что вы сами придумали...все признают и национальность и все остальное и язык знают, но каждому удобно общаться на родном или привычном языке,если хотите...

Останнє редагування: 13 жов 2010
    • Подобається Подобається x 5
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Послухайте, я вас прекрасно уявляю, бо нажився і в русифікованих містах що аж недобре стало. По-перше в таких дамочок звичка скандалити де треба і не треба - це совкомегаполіс так виховує, нічого не зробиш, російські туристи себе так зарекомендували по всіх курортах. По-друге росіянина завжди має бути видно за кілометр, і ви так і ведете себе і хочете щоб вас такою сприймали в любому середовищі. Навчіться не ходити в чужий монастир зі своїм уставом спочатку - а там буде видно.

6. ZolTa

ZolTa Member

Щось я не бачив пам"ятники С.Бандері з відбитим носом.

А може він від старості відпав.

А Вас заставляюсь класти квіти до пам"ятника Ульянову?
    Колись було.

Може Вас виганяли на першотравневу демонстрацію? Чи на День Перемоги?

І таке колись кожного року повторювалось.

Дійсно, що тут такого... Ну плюнули Вам в лице, ну копнули в задницю... Але ж обтертись ніхто ж не заборонив...[/QUOTE]

Проаналізуй, через що це сталось.І чи не сам виступив каталізатором даних дій. А якщо ти впевнений, що ти правий, то у тебе знайдеться досить слів, щоб себе відстояти(бог людині дав руки, щоб працювати, а мову щоб порозумітись)

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Это хорошо, тчо вы думаете. Теперь попробуйте опровергнуть....Они там в Гелапе хитрые..Не простой вопрос задали впрямую, ибо на Украине тоже все хитрые, а типа, "А на каком языке вам анкетку ?" И обхитрили украинцыв.

Меня все время удивляет как люди сами себя обманывают. Смотрят по сторонам видят и сами своим глазам не хотят верить, а уж чуть поанализировать, то вообще.....

http://shorec.livejournal.com/1339102.html

Это то что попалось сейчас. А вообще тут уже много раз приводили. Напрямую с сайта Гелапа.

8. Prashunya

ну этим все сказано...плевать мне на семью и на все...и бабуля с дедулей оказывается от злости трусились....должна обязана признать родной украинский...

многие дети усыновленные считают родными тех, кто усыновил а кто родил биологическими

в случае с Востоком родной русский государственный украинский (и это не говорит о ненависти или неуважении к нему)

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Це залежить від адміністрації форуму. Ось тут Мартіні дозволив писати двомя мовами - через це форум має більше популярності!
    А ось на севінфо (напевно Ви цей форум маєте на увазі?) - адміністрація трохи страждає українофобією, напевно їх страхіття мучать, де сало їх з'їдає, чи щось подібне! :)
    А взагалі існує сайт Українців Севастополя, пошукайте - ґуґл його знає! ;)
    Щось нагадує якісь совєтські часи!
    А мені би хотілось бачити Україну демократичною і відкритою для всіх! Хоч може думка іноземця тут трохи не до місця!

• Подобається Подобається x 7
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І, повірте, я можу відповісти цілком взаємно. Я маю на увазі Росію. Я люблю багато місць в Росії (на жаль, не Москву) і хотілося б відвідати.
    Але не прининішньому режимові.

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про що це ви говорите? Або тоталітаризм, або демократія, або ринкова економіка, або планова, або президентське правління, або парламентсько-президентське. Не можна будувати будинок за двома проектами одночасно.

12. Prashunya

Я не скандалю...не люблю, от них противно, это трата энергии и эмоций в никуда...если бы читали тему побольше ,не стали бы такого писать...далее мой русскоязычный город вполне приветлив, опять таки уже писала работали у нас две двченки с запада и болтали на украинском и никто их не обидел. уезжать от нас не хотели))) и я не хожу в чужой со своим...с чего вы это взяли...

13. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

Може ви десь не в тих кругах спілкуєтесь чи ходите десь не там?? Я такого вже давно не наблюдав в Львові, звичайно є "словесний понос", але він є скрізь...

а у вас на Донбасі на роботі багато україномовних людей?? Ви дізнавались їхні проблеми пов'язані за тим, що вони говорять по-українськи?
    Вам є з чим порівнювати?? Говорите, що вас "ущімляють" в Львові по мовному фактору, а що було б з нами на Донбасі, факт в тому, що ми ніколи й не дізнаємось, адже там української ніде й не чути, а в Львові багато людей спілкується російською і на моєму життєвому шляху їм не плювали в лице, не ігнорували їх чи щось таке. Тому не порівнюйте так катигорично, начебто на заході говорять тільки про схід!
    п.с. у кожного своя правда

14. Prashunya

это какой по вашему совкомегаполис так воспитал-то?

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спочатку думав, що то якась помилка. Тепер зрозумів: ні - це стиль, виховання, моральність...
    Громадянко. Мене на тому полі, де Ви пасли свиней, не було.

16. dr1ve

dr1ve Well-Known Member

я ще раз повторю, що не довіряю цифрам, особливо різних опитувань навіть таких, які проводить Геллап! Тим паче, що воно ще й онлайн проводилось! Мені не потрібно нічого "опровергать" так як більш-менш реальні цифри може показати тільки таке питання при перепесі населення!

17. Prashunya

их достаточно и да общалась и да спрашивала, прочитайте хотя бы пост прям над вашим!

18. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Про то, що "ідеологія" стосується все ж до тоталітарного режима. А я проти тоталітаризму!
    А заборона чогось - це точно недемократично! І мови російської теж!

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Одного разу я провів у Львові всього два дні. Був і в центрі міста і по житлових масивах. Кожна десята людина говорила по-російськи, різних категорій - чоловіки, жінки, матусі молоді з колясками, пенсіонерки. Ніхто з них не виглядав ображеним чи затравленим, а навпаки - дуже всі жваві і бадьорі. Ще є одна категорія - пияки до 30 років, дуже обшарпані, чомусь російськомовні. Може приїжджають такі як VasMT і Полковник і спиваються з горя, що бандерівці краще живуть, а на них уваги не звертають?

20. Prashunya

А лично я выхватывала негатива и не раз...и соглашусь каждый делает выводы из своего опыта,у каждого своя правда
    И я всегда пишу и повторюсь я свое мнение никому не навязываю ни в коем случае, но когда простите меня начинают очень сильно убеждать что кроме знания и понимания и умения писать на украинском я должна его не просто уважать и понимать что он государственный а еще и считать родным...я не соглашусь...

---------- Додано в 02:06 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ----------

Вы меня поражаете,Вы уже по всем проехались...к чему это? Ну товарищи ну можно обсуждать вопрос не переходя на личности,ну что это?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)