ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це хіба моя теза - захопити?

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А ось, пане Ґаннер, як Ви вважаєте чи треба давати російської мові офіцфйний статус в Україні в деяких регіонах? Але Ви взагалі за заборону російської? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Гы, зато у Вас само миролюбие, гы-гы!

• Подобається Подобається x 5
  4. -Erebus-

• Подобається Подобається x 3
  5. Полковник

Полковник миється в бані

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  7. -Erebus-

8. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Останнє редагування модератором: 14 жов 2010
  9. ZolTa

ZolTa Member

Можливо я допустила помилку, але ж я не екзамин з української мови здаю. А друга державна російська нам не потрібна. Ви правильно підмітили нам і одною мовою без помилок писати важко, а тут ще одну досконало потрібно буде вивчити. А так як наша країна Україна, то пріорітет на єдину державну має українська. Дякую за підказку аргументу, що до єдиної державної української мови. До речі від справжніх росіян скоріше почуєш слушні поради ніж від наших російськомовних співвітчизників.

• Подобається Подобається x 4
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

екзамин?:) взагалі можна писати й без помилок, все одно до чогось прикопаються. З українською мовою роблять що хочуть - особливо не її носії в побуті. Включити наприклад новини СТБ - сміх і гріх з їхніми Европами і етерами.

12. -Erebus-

Добра аргументована відповідь! :)

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

13. ZolTa

ZolTa Member

Я зтобою згідна. За ті роки, що ми прожили в радянському союзі у нашу розмовну мову прижилось багато іншомовних слів. Це впринципі нормальний процес, і не слід зараз повністю перекручувати мову: парасоля стала розщипіркою, гімн став славень. Як почула переклад з російської: грає на мандолині, трохи в диван не влізла, чому не на мандоліні?

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

15. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Вот хлебом не корми, дай плюнуть в русскоязычных граждан нашей славной держави...при этом в основном беспочвенно...то не на том форуме тусуетесь, то советы не того качества...

Вспоминается Киркоров "Меня раздражает ваша розовая кофточка, ваши сиськи и ваш микрофон."

16. ZolTa

ZolTa Member

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вас розуміють...

18. ZolTa

ZolTa Member

Ви вважаєте, що я плюнула? Я навпаки про росіян дуже високої думки. Так це наш братній народ, так як білоруси,поляки,молдавани,,Вони в основному дуже виховані і тактовні люди. Зрештою на відміну від одеських форумчан, я втішилась, що на львівський форум заходять люди російськомовні, можливо таке спокійне спілкування прояснить нашим російськомовним землякам, що західняки не бендерівці в поганому розумінні цього слова. А українці яких і справді болить душа за свою батьківщину, всю Україну, це достойні нащадки Степана Бандери, про якого у них інша думка, і про якого вони знають не з книжок російської історії, а з розповідей старожилів.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

бендерівці?:) В Росії не розуміють українську мову.

20. ZolTa

ZolTa Member

Честь вам і хвала...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)