ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це безкультур'я - вірніше повна відсутність поваги до інших, (правильніше незнання шляхів поширення захворювань).
    Чому не обламали його українською? Хоч кількома словами?

• Подобається Подобається x 2
  2. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

Судя по всему человек считает, что если он пишет оскорбления с перепою, то это оскорблением не считается...а модераторы видимо просто еще не добрались до него :)

---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

Смысл? Их мнение и настрой от этого не изменились бы...а отвечать на хамство и вступать с такими людьми в дискуссию считаю бессмысленным...

• Подобається Подобається x 3
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Е ні! Це принцип другої щоки...

4. Prashunya

это по вашему...
    а по моему нет

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

ви його не провчили (не навчили) тому і надалі він буде заражати інших і не думати про них. Колись і його родина постраждає від таких, як він.

6. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

А-а,вже на релігію перекинулися...Слухайте,Prashunyа,просто скажіть(а то так говорити з паном Свято можна вічно)-ви ЗА двомовність чи ПРОТИ?Щоб стало все ясно.

7. Prashunya

Это камень в мой огород...?спасибо :)
    Я одного не пойму...тут каждый говорит то, что думает...или правильнее поддакивать?

8. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Тут кожнен говорить те,що думає.На ЛФ не терплять підтакування,а якщо хтось когось за щось похвалив,то лише з тієї причини,що у цих двох людей одна позиція.

Та ні,ви що?(До речі,вам перекласти?:) )

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Да... Русские барсеточники теперь даже в Кремле обитают... Не то, что на улицах Излучинска... Прогресс.

• Подобається Подобається x 1
  10. Prashunya

не драматизируйте,а если вы считаете нужным вступать в диалоги с хамлом, вступайте!Я не учитель и не воспитатель ,и для них не авторитет...
    Все я ваше мнения услышала и поняла...
    закончили...

А к тому что вы мне там карму красненькую лепите и про конфликты пишите, так вот конфликты возникают не потому, что люди не всегда сходятся во мнении, а потому, что некоторые не хотят смириться с тем, что кто-то может думать иначе...у всех разный жизненный опыт и взгляды на жизнь...я лично считаю, что вы имеете право на свое мнение так же как любой другой человек... и не собираюсь вам навязывать свое и переубеждать, ни путем жарких споров ни путем порчи вашей кармы.

Удачи.

• Подобається Подобається x 4
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви в результаті погодилися перевести тему культури в тему мови. Я прихильник - мова окремо, медицина окремо.

Дякую.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Нет, Грузия уже переросла этот статус. Сакашвили подписал прямой меморандум с Интелом и Майкрософт. Будут поставляться полноценные и суперсовременные нетбуки на их чипсетах и софте, согласно той же образовательной программе, что и в школах США и других развитых стран, но только с софтом на грузинском языке. На фотографии видно, что Саакашвили вручает детям нетбуки ASUS - такие же (вместе с Apple, IBM и др.) используются и в школах США.

http://www.mes.gov.ge/uploads/News/prezidenti -1.jpg

13. Prashunya

Вы это спросили исходя из каких мыслей?Вот честно?

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

А чого Ви вибачаєтеся від мого імені....?
    Не збираюся я вибачатися перед всякими ублюдками...
    Все що я написав , так воно є і я так думаю...я ще можу епітетів підкинути...

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нормальним людям в ці епітети раджу не заглядати. Це виключно віслюкам.

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Але сказати фразу: "не хвилюйтесь, знаємо ми державну мову!" Певно можна - хоч і ефекту майже не буде з цього, бо хамство виховується з дитинства, і за 5-10 хвилин діалогу від цього не звільнити!

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)