ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Каравул!

http://www.rosbalt.ru/2010/09/23/774395.html

Поразительное умозаключение...

• Подобається Подобається x 1
  2. Максим

Максим Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Gron

Gron тафгай

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я думаю - это было бы ЧП всесоюзного масштаба. Естественно - в газетах не писали - но знали бы многие. Я уже писал о знакомой. работавшей в гороно. Да что там - писал...Я сам - учился в обычной школе - в спальном районе - по принципу - где живешь. 32 человека в классе. Ни одного освобожденного по физкультуре. 2 освобожденных от украинского языка (оба - дети военных , приехавших в Украину когда дети пошли в 8-ой класс!). Это - Луганск, Донбасс. Выпуск 1975 года. Самый разгул "совка"... И что мы видим после 19 лет независимости? Мрут - как мухи - пробежав 100 метров ( а мы часами бегали в футбол!!!). И тут начинаешь призадумываться (вот только не надо - говорить про "слёзах о совке") - может не все так "слезливо" было? И поголовная диспансеризация. и "коммунистические идеалы" - не позволявшие ходить в школу укуренныи или пьяным - а если кто и позволял - то родители могли сильно поплатится...Я понимаю - типа "тоталитаризм"... А что - сейчас? Я работаю в молодом коллективе. Умницы, с головой - все в порядке. Однако - или язва, или сердце - или еще что нить...Почти никого не призвали в армию - и не из-за отмазки!!!! Именно - проблемы со здоровьем! Ну - неужели это - никто не видит? Мне 52 года - у меня (слава Богу!) - нет ничего подобного! Я - в ужасе... Кто будет у нас что-то делать, если молодежь такая квёлая? тут уже не до двуязычия - тут просто - кто будет жить в Украине? Китайцы? Турки? Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці.....

• Подобається Подобається x 5
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли я відмазував племінника від служби в ГШ, воєнком бідкався, що нема кого відправити - одні інваліди, і просив залишити в ГШ-овській команді. Племінник був здоровим.

6. Дальневосточник

..... думкою багатіє! ;)
    Мне то - что? Я - уже "пенсия"... Это Вы - все о величии национализма.... Только - докерувались - что молодежь у Вас мрет, как мухи... Не видит этого - только слепой. :)

7. Gron

Gron тафгай

8. Дальневосточник

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

А хто керував? Кучма? КПСС. Кравчук-КПСС, Ющенко теж був в КПСС,-Кучму Батьком називав, Янукович кх... говорити не буду. То хто ж докерував?

• Подобається Подобається x 3
  10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Дочь звонила однокласснице в Киев. Еврейская семья, и подруга внешне не перепутаешь ни с урсскими ни с украинцами. Разговаривает по телефону исключительно на украинском, хотя сколько помню все время на пусском разговаривала. Дочь ее спросила, ты чего на украинский со мной перешла. А та отвечает, что это теперь ее родной язык...

Улыбнуло :)

11. VasMT

Не розгледів логіки...
    При керуванні КПСС були і ГТО, і спортшколи, і спортмайданчики і загальна фізична культура населення... І тут хоп, при тих жеж КПСС-івцях фсьо плохо? Може не в КПСС справа?

12. Salata

Salata Well-Known Member

Не к добру такие перемены :) Двомовности наверняка не поздоровится.

13. Defender

Defender Well-Known Member

Я бы не был столь категоричным в таких оценках. Бывалыча, в 9-м классе на большой перемене, успевали хлопнуть по кружечке пивка под пирожок с ливером... А по вечерам, раздавив 0,7 портвешка для "храбрости" на пятерых, тусовались на ступеньках школы, подкарауливая симпатяшек из 8-х классов со 2-й смены...;)
    Курили - да. Плиску там, или Тракию, Приму на худой конец. Про анашу, только в блатных песнях слыхали и слово героин из одноименного фильма узнали.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Розумниця. Молодець дитина.Перспективно думає.

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Може і не в КПСС а в КПесесівцях?;)

• Подобається Подобається x 9
  15. VasMT

Ну так, так... Авжеж...
    Це ж вони, КПССівці, беруть хабарі, беруть гроші за ліки, ставлять оцінки за гроші, недокладують м"ясо в казан, продають горілку та наркотики.... Авжеж. Тіко шось забагато їх на таку малу країну... Певно всі в КПСС були нашими, і всі повернулись взад...

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане VasMT, чому сьи так заводите? :crazy: Всі ми з того часу. Як Ви так і я. Ви що хочете сказати, що хабарництво, наркоманія, злодійство-з"явилось в незалежній Україні? Неправда , це відрижка з нашого з Вами минулого. Чи може при СРСР не було горілки, наркотиків, злодійства, хабарництва? Все воно було,тільки не в такому масштабі. Тепер просто ніхто ні на що не твориться. Ті самі керівники відчули вседозволеність і почали красти не криючись. Ви ніколи не пробували проаналізувати склад хоча б Вашої Стрийської РДА? Особисто у нас в районі навіть при оранжевій владі був голова РДА колишній 2 секретар РК КПУ.За 5 років правління він наробив стільки ділів!!!!! Продав десь 20 ділянок в заповідних місцях київлянам,для побудови дач в Карпатах. Тепер ,при регіоналах голова РДА бувший перший секретар рк комсомолу.Всі роки незалежності в районі керівниками були бувші райкомівці.

• Подобається Подобається x 8
  17. Максим

Максим Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пригадується один епізод. Мого знайомого (до речі, зі Стрия) призначили начальником автоколони автобусного парку. Почав робити чесну ротацію (недовго після інституту, сповнений чесних ідей) і всіх шоферів по черзі назначав на "прибуткові" і на "неприбуткові" маршрути.
    Ось члени КПСС підійшли до нього і сказали - сину, а для чого ми вступили в ту заср...у партію? Всі хочуть мати хліб, а ми вступили щоб мати хліб з маслом.
    Якщо щось змінилось з тих пір, то те, що "партійці" просто поміняли партію.
    Бо і далі хочуть мати хліб з маслом.

• Подобається Подобається x 7
  19. Patrick

Patrick Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я навіть не знав, що такі були :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)