ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот вы уже на другую тему перескочили.

Так все таки мова одна или не одна :) Ответить сможете ? :haha:

• Подобається Подобається x 2
  2. nora

nora Well-Known Member

Повірте,вона не одна !!!!

• Подобається Подобається x 4
  3. Чернобылец

Ну я же сказал раньше. До 6% электората наберется.

• Подобається Подобається x 1
  4. navav

navav Well-Known Member

Ось..У даному випадку ви чомусь не хочите бачити слово націоналізм.Ви лише побачили слово патріотизм.Чи націоналіст не може бути патріотом.а патріот націоналістом?
    Чи не дивно коли ще в СРСР слово націоналіст було погано-лайливе.а інтернаціоналіст героїчно-хорошим.Так у вас і зараз.Тобто-захищати і любити інші нації-героізм.а свою рідну націю-злочин?
    Слова націоналіст зробили синонімом бандит\бандерівець\
    Щодо"Я добавлю..''Чому одне речення ви не коментуєте.а своє додаєте.
    Далі.У вас багато тлумачень.Я зрозумів-путіннський націоналізм прирівнюється до патріотизму.Наш-до нацизму чи расизму.

P S Клавіатура в нормі.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Ось..У даному випадку ви чомусь не хочите бачити слово націоналізм.Ви лише побачили слово патріотизм.Чи націоналіст не може бути патріотом.а патріот націоналістом?
    Чи не дивно коли ще в СРСР слово націоналіст було погано-лайливе.а інтернаціоналіст героїчно-хорошим.Так у вас і зараз.Тобто-захищати і любити інші нації-героізм.а свою рідну націю-злочин?
    Слова націоналіст зробили синонімом бандит\бандерівець\
    Щодо"Я добавлю..''Чому одне речення ви не коментуєте.а своє додаєте.
    Далі.У вас багато тлумачень.Я зрозумів-путіннський націоналізм прирівнюється до патріотизму.Наш-до нацизму чи расизму.

P S Клавіатура в нормі.

• Подобається Подобається x 4
  5. Чернобылец

Слово "националист" я не потерял.
    Я поэтому и вставил c youtube чуть больше. Лозунг "Россия для русских", он сказал, это провокация и надо прокуратуре разбираться..

Если вы считаете, что "Украина только для этнических украинцев", а не всего народа Украины, то это и есть лакмусовая бумажка какой национализм вы имеете в виду и какой он имел в виду.

А націоналіст не синонім "бандит\бандерівець\" Бандит уж точно не синоним, да собственно и бандерівець тоже.

6. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

• Подобається Подобається x 3
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

100% не україномовних? Нє?

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

:nea:

Фашист? ... :nea:

Кегебіст? :yes:

Але при чому тут він?

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я Вам відкрию таємніцю: справжній рагуль то є сам Полковник, тому, що до його голови з шрамом від фуражки ніколи не дійде, що рагуль, це система поглядів на життя, а не національне поняття. Він є справжнісенькій російський рагуль, незважаючі на те, що народився та виріс у Львові...

• Подобається Подобається x 6
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

То щось ще якоюсь напишіть, будь-ласка....

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Це "треп" на публіку, чи доведете, що тільки до?

10. navav

navav Well-Known Member

Ні не вважаю.Назвіть хоч кілька політиків.прихильників такого заклику.В лавах УПА були люди різних національностей.а не лише українці.Погано що про це майже нічого не відомо.

11. Чернобылец

У вас батенька история, как ВКП(Б). Террор замалчивается. Ну это вам невидомо, что они там действительно были в УПА, а потом им секир башка сделали

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Раджу прочитати.

13. Romko

і далі.....

14. Romko

І ще......

• Подобається Подобається x 7
  15. Чернобылец

Во, Ромко, процесс пошел..А теперт, если можно вот эту часть развить поподробнее. Они то что конретно замалчивали ?

Діаспорні історики й функціонери націоналістичного руху нерідко свідомо приховували факти й матеріали, здатні зашкодити іміджеві і закордонних центрів і їхніх спеціальних підрозділів в очах українців ; діаспори, громадськості демокра-тичних країн, де вона перебувала. .! Характерною рисою значної частини публікацій діаспорних авторів є *: виразна «фігура замовчування» навколо невигідних для еміграційних ! політичних угруповань проблем.
    Передусім це стосувалось таких специфічних проблем, як співробітництво спецпідрозділів УВО, ОУН, УПА, закордонних центрів ; ОУН з іноземними спецслужбами, їхнього особливого статусу в середовищі націоналістичного руху, терористичної діяльності, жорстокості проти цивільних противників і «нелояльних» соратників, участі в зведенні рахунків між політичними фракціями руху націоналістів. При цьому всі екстремістські прояви, до яких широко вдавались як противники ОУН та УПА, так і самі повстансько-підпільні сили, приписували винятково ворогові.

Зокрема, дослідник історії повстанського руху Р. Рахманний безапеляційно стверджує, шо «єдиними душогубами були компартія й енкаведисти»5.

И где душегубами была противоположная сторона ? Тогда и к общему знаменателю историки придут. И общество успокоится...Отпустит это в историю.

16. Romko

Умгу....:sorry:
    Наша пісня гарна,нова,починаєм її знову....:preved:

• Подобається Подобається x 5
  17. Чернобылец

Понятно Ромко, хитрый вы. То что эти умолчали, пока не ясно в деталях, но зато другие все придумали....:)

Ничего разберутся...

18. navav

navav Well-Known Member

А я що говорив.що це був піонертабір?Якщо.скажімо.Іванова спіймали на зраді то потрібно було помахати пальчиком, посварити?А може порівняти по кількості жертв зі сторони совєтів чи фашистів?Чомусь якогось військового злочинця з українським прізвищем розшукують і судять через десятки років,а одного з двох найбільш злочинних режимів навіть не осуджено.

19. - ну что Вы, какой пионерлагерь, конечно, как и положено, по-взрослому, если Иванова поймали на предательстве, то всех Ивановых надо было убить. Нормальная фашистская логика...

- за то и судят. За "логику".

20. Чернобылец

Почему треп ? ПОсмотрите данные Левады центра по опросам общественного мнения. Можете и в динамике. Я по моему на ветке про сталинизм приводил. Сечас времени нет искать. Это где-то под offtопом спрятано.
    Особый индикатор, отношение к России. Отсюда все и пляшет...

Вы, конечно сами по себе индивидуалньны. Но когда проводят опросы, то есть группы с одинаковой обобщенной точкой зрения, хотя мотивы и причины могут быть и разные.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)