ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тоді не журіться про їхню мову.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

А це ще треба довести,а може Ви дома тиран і сатрап,звідки ми знаємо,і заставляєте Ваших рідних говорити вдома чужою їм мовою:);)

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не верное сравнение , нацисты жгли книги с другой идиологией, "не корректной" философией, а эти жгут сочинение по "правильной" истории Обязательное для всех учащихся Украины, это конечно не так чтоб хорошо но не сравимо нацисткими и коммунистскими сжиганиями книг ....

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

вернее будет послать тех кто просит что-то доказывать о своей семье ...

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

надо срочно выслать для противоборства гуцуло-гальскую паланку сечових трембитников - пускай задудят москало-фашистский элемент ....

---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

еще бы, в России то половина стран говорит на украинском :wacko:

• Подобається Подобається x 2
  3. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

якось мені щось таке вже спадало на думку: виходить так, що ми чинимо наругу над нашими дітьми, коли вчимо їх своєї мови, бо якби вони мали волю вибору вже із самого малечку, то запросто могли б обрати англійську або французьку :)

я про вашу сім"ю не говорив, про неї говорили ви :) я провів аналогію сім"я-країна. і все

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це вже по-вашому.

5. good

good Well-Known Member

от якщо вони такі розумні, то нехай у себе зроблять солов"їну державною!

6. Полковник

Полковник миється в бані

А вот возьмут и сделают, к примеру.
    И дальше что?

7. good

good Well-Known Member

нічого..але це безглуздо. Я можу Вам таке саме питання задати, якщо ми зробимо собі російську другою державною, що тоді?

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник,хай спочатку зроблять,а потім будемо говорити.:):good:;)

9. good

good Well-Known Member

а я впевнений, що не зроблять ні за яку ціну!

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы это что имели ввиду? соловьиный язык? :wacko:
    соби - не надо, но ведь вы не вся Украина и уж тем более не большая ее часть, так как может всех спросим кого это касается? нэ?

---------- Додано в 07:25 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ----------

все допысы , всех - субъективны

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось смішні люди зі своїм двуязічієм. Так це ж просто зробити це двуязічіє.
    Як кажуть наші "брати" - прощє парєной рєпи.
    Українська мова не складна, її приємно вчити. То ж нехай насєлєніє вивчить українську - ось і буде двуязічіє.
    Бо практично 100% українців володіють російською.

• Подобається Подобається x 3
  12. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

А кляті українські націоналісти починаючи з 91 року (коли дірвалися до влади)коли-небудь, де-небудь показово палили книжки? Можливість бо мали...

13. - мелко не плавают, сразу магазинами и в Киеве. И потом обязательно объявляют провокацией "антинационалистических сил", (как это было каждый раз с культурным центром во Львове, бюстом Пушкина) и т.д., "но саму идею поддерживают" :))) http://kiyany.obozrevatel.com/news/2009/4/27/53713.htm

14. Sever

Sever миється в бані

ага, а в Англии хинди сделать вторым официальным языком. А что, в Индии английский второй официальный (даже первый), несправедливость с точки зрения свидомитов.

15. Даяна

Даяна Well-Known Member

Дякую за посилання, де зазначено наступне:
    Эти поджоги – новый повод для разного рода пропагандистов говорить о радикальном национализме, хотя сгорели в основном украинские книги..."И в Одессе, и в Киеве действовали по принципу: "Мы делаем, а они (националисты) пусть потом отмываются". Дай Бог, чтобы я не ошибся, но думаю, что поджоги – дело рук людей, которые к украинскому национализму никакого отношения не имеют. А акции эти организованы с целью дискредитации патриотических движений." (У свій час для дискредитації національного руху на Кремль добре попрацював Корчинський, а тут він ще і коментує....)

• Подобається Подобається x 2
  16. - пожалуйста, не за что, обращайтесь! :) Там и другие комментарии есть, а насчет того что сгорело - куда эти отморозки (или патриоты? Ваше-то какое мнение?) бутылки добросили, то и сгорело. Угрожали - магазинам, а не "отделам", бутылки кидали с улицы, где уж тут целиться...

Специально дал этот линк (других, более однозначных - десятки), типичный бред свидомитов в комментариях "это провокация с целью очернить националистов" (правозащитник) но "идею одобряем" (Тризуб) :)))

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

Тут розділяюються мухи від котлет. Цей випадок, ким би він зроблений не був (ваші переконання марні, бо автори - невідомі. Вони можуть бути як і неадекватними у плані засобів націоналістами, і не виключено, що найманими дискредитаторами). А от ідея, в центрі якої недопущення переваг іноземної мовної експансії у столиці України - це вже інші речі. Тому безсумнівне ототожнення цього випадку з українським патріотизмом - це швидше за всього брєд російських свідомітів.

18. -

- то есть сразу ясно, что у свидомитов и мысли такой возникнуть не может, а значит - только провокация! :haha:

- именно другие, потому не стоит их сюда приплетать.

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

Повтор: є проблема, і є методи її вирішення. Я визнаю вашу старанність у виконанні своїх форумних обов'язків, але не треба сюди ліпити чи змішувати усіх українських патріотів підряд під табличкою "свідоміти", натякаючи про "мислі".

20. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

"...хотя сгорели , в основном, украинские книги."

"Жодну людину неможна назвати злочинцем, доки це небуде доведено у суді". Думаю цю тезу можна віднести і до організацій.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)