ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

[/COLOR]
    Без коментарів,бо цим все сказано.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Разрез глаз им не корректируют? :)))

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Подивіться на Ваш нік,і подумайте,або перестаньте писати дурниці,або просто поміняйте нік,бо до цих дописів він ну ніяк не підходить.

• Подобається Подобається x 2
  4. Полковник

Полковник миється в бані

УмнаяНе туди попав07.03.2010Ніколиsyavych

5. ricardo

ricardo Well-Known Member

Русофашисти вертаються до гєбєльсовського коріння.
    http://msk.kp.ru/daily/24455/618252/

"В Крыму сожгли сотни учебников по истории Украины"

Що далі - підпал Верховної ради?

• Подобається Подобається x 4
  6. nikolas

nikolas Well-Known Member

Там хоч кіл на голові теши.

• Подобається Подобається x 1
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Де я про таке говорив?

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ----------

Якщо на те пішло то в Криму повинна бути українська і кримсько-татарська.

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Уявляєте скільки людей знищили поки все вогнем і мечем завоювали.

8. premium

premium Well-Known Member

показово, що москальські фашисти в Криму навіть української книги не змогли знайти щоб спалити, тому довелось палити російські

• Подобається Подобається x 5
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що настільки твердолоба?о_О

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що карантин на форумі?Вже 12 годин мовчок.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тут - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=601112&postcount=3039 і тут - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=601101&postcount=3036
    Нема про що говорити - все і так зрозуміло зрозуміло.
    Нове керівництво країною відкладе в довгий ящик і мовне питання, і ОУН-УПА питання, і голодомор, і багато їнших неактуальних для України питань... Або виведе їх в ранг регіональних. Захочуть в Синевидську поставити пам"ятник П.Корчагіну, хай ставлять, захоче Саткур в Харкові розмовляти українською - хай розмовляє. І займеться економікою... А вже потім...

12. good

good Well-Known Member

Добре, якщо на те пішло, чому в Росії не зроблять українську другою державною? Подивився я б на лиця росіян..

13. - зачем? Вы же дали линки в подтверждение приведенным Вами (в том же сообщении) цифрам, я правильно понимаю? Или там по ссылкам уже третий набор цифр? :)

Из "Мокселя" данные, от суперисторика Белинского откуда ж ещё? :haha:
    - Не знал, что и Вы того же мнения...

Останнє редагування: 15 бер 2010
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мене неправильно зрозуміли.Я мав на увазі референдум,але результати мали б визначатися так :вирішили в Донецькій області другу державну-запишем 1 голос за другу державну, в Полтавській проти-нема голосу.Тепер моделюємо ситуацію:результат референдуму-в Україні 24 області,2 міста на правах областей:Київ Севастополь,і АРК.Тобто всього 27 суб"єктів.ПРоводим референдум і рахуємо з 27 суб"єктів скільки за і скільки проти.Проста більшість не може вирішувати такі питання.(хоча я особисто навіть проти такого референдуму,я вважаю,що спочатку треба зробити в Україні рівень життя на три порядки вищий ніж в Росії,а потім проводити референдум по мові)

Якщо це так,то я думаю це йому добавить багато плюсів.Бо голодні люди злі і неадекватні,а такі питання як мова потрібно вирішувати тверезим розумом і впроваджувати рішення розумно і чистими руками.
    Не можу забути репортажу з кримської україномовної школи і черг до неї-за цим майбутнє.

15. Sever

Sever миється в бані

смит, а на чём основан такой ваш метод проведения референдума, а? На страхе того, что большинство граждан всё-таки проголосует за второй государственный? Вот она сущность свидомизма вылазит.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Aboo Banan .Мій метод голосування заснований на принципі історичної справедливості.Наводіть порядок з мовами у своїй Росії,а до України Вам зась.Зробить Росія Українську на території всієї Росівї другою державною,тоді поговоримо і про референдум.А поки що перебачте.:)))

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та правильно я Вас зрозумів ще тоді... Але ця схема якраз підходить до вирішення регіональних мовних питань, а не цілком за Україну. Це ж тільки на мапі кордони між областями позначені чіткою лінією... а люди ні!

18. Sever

Sever миється в бані

я - коренной гражданин Украины, и соседнее государство меня не волнует. Я могу только порадоваться или посочуствовать состоянию языков на территории сопредельной страны. Не более.
    если Вам надо, то прошу, не стесняйтесь, - наводите порядок у соседей. Я же хочу навести порядок в своей стране.
    надеюсь, доступно изложил? повторяться не будем?

19. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

а ви у себе вдома порядок уже навели? якщо так, то зверніть увагу: навіть ваші найближчі рідні люди швидше за все НЕ миряться з УСІМА нормами ВАШОГО порядку (а якщо миряться, то це ще недовго буде тривати, бо поняття порядку в кожного своє). То що вже говорити про межі країни!!!
    Порядок може бути тільки в умовах дотримання закону всіма громадянами однаково, бо перед законом усі рівні. Зараз, за законом, українська мова державна і хто того закону дотримується? Якщо буде 2 мови державні - також буде порушення закону.
    І це тільки ще один аспект того багатогранного і проблемного питання.

• Подобається Подобається x 2
  20. Sever

Sever миється в бані

порядок в моём доме устанавливается на основе семейного договора, учитывающего пожелания и требования ко всем членам моей семьи. Причём, со временем, мой семейный договор корректируется и дополняется, исходя из непостоянства факторов, влияющих на нашу семейную жизнь. :)
    давайте, больше не будем говорить о моей образцовой семье, а?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)