ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Подивився передачу......В шоці.....Особливо від Власової. Назавжди перестав її поважати..... Кроликів лизоблюдів не поважав давно...Слів немає. З другої сторони-можливо все це спеціально так робиться? Шановні київляни. Дайте мені відповідь. Москва здавна кормиться ураїнськими талантами, невже Україна дожила до того, що все московське сміття(я маю на увазі всі ведучі, які вже приїлись в Москві) массово почали завойовувати український телепростір. Закрили в Києві всі навчальні заклади, де готовлять телеведучих, театральні інститути? Що сталося? За останніх два місяці через це вже майже зникли з телеефіру всі передачі, які раніше велись українською. Залишились тільки назви. Блюзнірством виглядають слова Брєжнєвої "Мій зможе" на фоні 100% російськомовної передачі.

• Подобається Подобається x 4
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не про телевізор, про київські ВУЗи і про талановиту молодь.

4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я теж був в шоці. Тому і звернув увагу форумчан на цю передачу.
    Ви маєте якісь сумніви? Політтехнологи сумлінно відпрацьовують свої гроші.

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Навіть зараз, в цій хвилі по Інтеру йде передача Майдан'с. Є воє ведучих, і обидвоє розмовляють на російській мові. Доречі змагаються в танцях команди Львова і Дніпропетровська.

• Подобається Подобається x 2
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І це не є погано. Вони і не повинні любити Україну. Вони просто наймаються на роботу. Інша справа, що в нас такі керівники каналів, які не здатні знайти в Україні нормальних ведучих, бо я не вірю, що в Україні нема талановитих журналістів чи шоуменів. Але власники телеканалів самі є жертвами власної меншовартості відносно Росії, а тому не здатні ні на що, окрім тупого мавпування.

• Подобається Подобається x 7
  6. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 5
  7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Так нема ж... Ну где они, а?

• Подобається Подобається x 1
  8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Саме тому раджу: не вмикайте вечорами дебилізатори! І замість під'йому рейтингу арфушів-нагієвих робіть маленьких українців.

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

А якщо не буде народ дивитись арфушів-нагієвих, власники ТБ шукатимуть нових телеведучих. Або зіллють у народну власність.

9. borkhes

10. Sirko

Sirko Well-Known Member

Буде-буде, аж за вухами лящатиме :) Ми, українці, звикли озиратися на Росію як на певний орієнтир. Десь воно зрозуміло, росіяни оперативніше хапають і адаптовують успішні західні проекти. А ми - за ними. Little Britain - Наша Russia - Файна Юкрайна. MADtv - Большая разница - Велика різниця. Російський Камеди Клаб інспірований американським Comedy Club, а наш... :))) Нема свого розуму, ми навіть іншомовні слова й прізвища продовжуємо запозичувати через російську, а не з мови оригіналу.

Так ось, такий менталітет, з яким усе російське сприймається поважніше. І це має рейтинг, а власники каналів - зиск. І тут нема аж такої різниці, Захід або Схід, ми всі разом більшою чи меншою мірою вишколені дивитися на Росію як на вказівник. Почасти цьому сприяє один соціокультурний простір, ми досі погано знаємо мови й мало бачимо світ.

11. аксакал

Мимо. Не дивлюся.

1. Таки побільше. 2. Кохаймося - це наказовий спосіб для 1-го лиця множини. Таки українська мова багатіша. :tongue:

12. borkhes

Тогда чего вас так это заботит?

Спасибо за справку. Но я по ряду причин пишу по-русски. :pardon:

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Для того щоб працювати на українських телеканалах. українським ведучим треба завоювати російський телеефір, і лиш тоді запопадливі українські телемедійники побачать їх і можливо покличуть в Україну, коли їх Росія використає повністю.

• Подобається Подобається x 3
  14. borkhes

Кто к нам с мечом придёт, тот по оралу им и получит. СказочникиЗавоеватели нашлись. Других, более мирных путей у вас в наличии нет? :)))

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нє ну скажіть, я не правий? Всеросійська няня не так зробила. Цекало? Його бувша бойова подруга(ще не ведуча але недовго залишилось). Плюс ще декілька.

16. аксакал

Людей у країні шкода.

Хоча б читаєте українською. Вже вище за середній рівень. :good:

• Подобається Подобається x 5
  17. Fairy

Fairy Member

Знаєте, от почитала темку і таки вирішила, що останнім часом не дивлючь нічого по тв окрім новин тому, що мені не подобаються усі ведучі. Та і програм толкових нема. А на Шустера в мене взагалі алергія.

18. borkhes

Уже забыл, не обольщайтесь. На территории Украины надо говорить на любом языке кроме украинского. Всё равно его никто не знает толком. :)

• Подобається Подобається x 2
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Borkhes, если Вы где-то по телевизору случайно услышали речь Азарова, то из этого никак не следует, что в Украине нет людей, которые владеют украинским языком в совершенстве.

• Подобається Подобається x 6
  20. Saszko

Saszko Well-Known Member

Підколоти москаль рішив:)
    Он я повівся — мінус поставив:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)