Я солдат. Професійний. Непогано підготовлений. В тому числі і для диверсійної роботи. Те, що не чкурну з України, це точно.
Ясен, ясен! Він і у Львові був першим бізнесменом, як Союз приказав довго жити. Ану спитайте львів"ян, кому поза 30, чи вони пам"ятають перший у Львові "буржуйський" магазин "Жубер" на Шевській коло Ратуші. А тоді продуктовий на Привокзальній. А тоді ділерську по продажу нім.автомобілів у парку культури, що коло вашого колишнього політучилища. То все належало моєму рідненькому братику Олегу.
Нафіга... Вони самі розбіжуться, хто куди... Їм не Україна потрібна, а влада і гроші... Тому і прикопані вони по Роттердамах і Мюнхенах...
Не беспокойтесь, Полковник. Их тут не так уж и много, крикунов-то. Где-то пять-шесть процентов. Так что соли они мне на хвост насыпят. То, что один раз произошло как трагедия, я про ОУН и УПА, то во второй раз будет фарсом - ВОС (даже противно писать слово "Свобода" возле этих нехороших человеков) и нео-нацики... Так что, живы будем - не помрем, раньше смерти не погибнем!
А що потрібно теперішнім членам ПР? Не влада і гроші? Чи одним ви співаєте хвалу і їм то а другим - то як вони посміли? Полковнику, а ви яким боком, до нього? Ви ж постійно волаєте, шо "нєфіг, нєфіг" росіянам до хахлов. Я вже мало не повірила.
Верьте, верьте мне. И России и в Россию! Кремль с уважением отнесется к любому решению Украины по вопросу интеграции с ЕС . 21 сентября 2013 года 15:41 Стокгольм. 21 сентября. INTERFAX.RU - Россия не оказывает давления на другие страны, в том числе на Украину, в вопросе интеграции с Евросоюзом и будет уважать любое их решение, заявил журналистам в Стокгольме глава администрации президента России Сергей Иванов. "Мы не давим ни на какую страну в вопросе выбора дальнейшего пути экономического или политического развития. Говоря так, вы фактически отрицаете национальный суверенитет страны - будь то Украина, Молдова или Армения", - сказал журналистам Иванов. Он подчеркнул, что "решать, какой путь экономического сотрудничества лучше, должны сами страны, их парламенты". "Мы будем уважать любое украинское решение, каким бы оно ни было", - заявил представитель Кремля. Смотрите оригинал материала на http://www.interfax.ru/russia/news.asp?id=330243
Надієтесь,що сюда прийде російський спецназ і возродиться Ваш сучий серсер? Даремно. Він вже здох,хоч і смердить нестерпно. А тих,хто його приніс сюди,донищують Ваші бохи. Як в Росії,так і тут. Вони то заслужили.
Не думаю, Василю. По-перше, називати партію Вови Морди і Пупса націоналістами - це вже не смішно. А справжніх патріотів-націоналістів ще при владі не було. А вони в Україні є. І підштовхує їх до патріотизму, ваш Василю, вождь. Я ніколи не думав, що терпіння Януковича може закінчитись і він почне посилати того карлика-покидька в певне місце. Так що never say never, Василю, бо і на Сході вам не буде де заховатись. Зрадників ніде не терплять. Тримайте звязок з Полковником, може виручить.
Не можу. Бо ви то говорите, що не дай Боже, щоби Україна ще вам в нагрузку дісталася, то говорите, що будете визволяти Василя, як йому надають по дупі націоналісти, як прийдуть. О! Росії і її заявам вірити, то як в тій байці змії, що на шиї у чоловіка. Пам"ятаєте таку? Змія просилася хлопа їй допомогти, а тоді обмотала його за шию і задушила. Ще й вкінці запитала: "А ти не знав, що я змія? Не знав моєї природи?" То я своїми словами байку переказала.
Він все... Як колись писав Тичина, ...а в повітрі флот Він і жне і сіє й косить Він республіку підносить До нових висот До нових висот
Полковнику, тільки не почніть матюкатись, прошу. Приємно бути в вашій компанії. Вірю, що в вас думка про ваших тут Parteigenossen аналогічна моїй. Знаю, обовязок, їм одобрямс ставити. Але не доводьте справи до бані...
Да, я понял. Хлоп тот, вроде, москалём был, а женился, дурак, на хохлушке. Тоже ту байку знавал. ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ---------- Мне и вам поставить одобрямс не в падлу.