А як вашу пропаганду назвати? Чому ви в Америці не вопите про впровадження другої державної? Вас ж там дофіга панаєхало...
не перебріхуйте банів би не було, якби ви тримали себе в руках спробую пояснити от якщо я прийду на російський форум і буду там вчити росіян жити, розказувати їм хто у них герої справжні, а хто прєдатєлі, вимагати від них зробити українську мову державною, тоді ви матимете всі підстави назвати мене нациком. Словом, як тільки я почну поводитися як ви, знайте, я - нацик. якщо вам не подобається цей форум, не обов"язково напрошуватися на бан, можна просто забути його адресу
Якісь просто таки метаморфози з тими бувшими комсомольськими вожаками. Живуть в Україні десятиліттями і помирають азіровими. Ну ніяк не виходить двох слів звязати українською. Якщо починають бізнес, то спроможні лише красти, на більше клепки бракує. А ось їдуть в США - ніякого тобі велфера, англійську вивчають за місяць так що гутарять без акцента, відразу величезний бізнес, сотні і тисячі підлеглих. Що це? Може американське повітря таке. Прийде Оля, пояснить, бо я в США не був, а в Австралії і Великобританії треба добре попотіти щоб чогось добитися...
О, Василю, ще й як є. Поїдьте і попробуйте знайти будь-яку більш-менш кваліфіковану роботу без досконалого знання англійської. Бажано мінімум акценту. Звичайно, щоб сидіти на велфері чи чистити виходки - для цього великі знання англійської не потрібні.
Як бачимо в США відсутній причинно-наслідковий звязок між наявністю встановленої Законами державної мови та можливістю отримати кваліфіковану роботу, чи якісь преференції. Натомість є звязок між кваліфікованою роботою і недержавною мовою іншої, в даному випадку Британії, країни. От і все. Коло замкнулось. Далі йде звичайний ринок...
Мнє панятна глупость більшості Ваших висказиваній. Від слова "носитися як курка з яйцем"? Із вигаданою проблемою? Вас годує англійська? Ось і чудово. Яким кінцем Вас торкає українська? Хабітантів типу севастопольських прошу не приплітати задля прикладу. Вони вже почали поволі розумнішати. Від власників бізнесу і до обслуги.
Педро, та що я можу пояснити? На просторах "бальшого Сіетла" я поки що не спостерігала таких росіян. Тут нема ще величезних бізнесів, що були би зі сотнями чи тисячами робітників і щоби власниками цих бізнесів були росіяни. Нема! Взагалі нема, щоби вихідці зі Союзу щось таке потрафили. Ну, мій брат ( українець) мав сітку продуктових магазинів. Але вже всіх, крім одного, позбувся. Бо надоїло.Другий брат має продуктову базу і один магазин тут, а другий в Каліфорнії. А решта всі теперішні емігранти - дрібні бізнеси мають: будівельні, тракові, клінінгові. І то руских між ними мізерний процент. Все - українці. А євреї докторують, адвокатують, інженерують, програмують в основному. А щодо англійської, то і тут москалі, крім молоді, не спішать її вчити. Кажуть, що їхні діти, якщо щось, їх прокормлять.
Звичайний вислів руских шовіністів. Шкода,що при владі не націоналісти. Сказали б Ви таке в Польщі - на частину польського народу,на території,де проживає оця частина. Але поляки - народ. Вимели руску шваль подалі.
Будуть,Василю. Рано,чи пізно при владі будуть люди,для яких щось значить Україна. А не банда злодіїв,котрим Ви невтомну дупу вилизуєте.
Ги... А що вони мають спільного з отими падлюками-націоналістами? ---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ---------- Я не Ви, на лижі не стану.