Наприклад в Сполучених Штатах під мостом.. ---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ---------- Тож збираймо торби.. ---------- Додано в 15:26 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ---------- стаття 10 Конституції та статті 6,7 Закона КаКі "Про засади.."
Вы, уважаемый даже не во втором десятке дающих ТАКой ответ. Поскольку - не читаете вопроса - а там ясно написано - какими указано ОБЯЗАТЕЛЬНОЕ владение гражданином "державной". Ну-ка, читаем Конституцию - где там об "обязанности владеть"? Или "Закон про засади" - приведите статью, обязующую гражданина "обязательно" владеть. Жду с нетерпением.
Розглянемо ширше це питання. В якій би десятці я не був. Зараз про Австрію почнете і про мову сусідньої держави. Ну що Вам можу сказати про обов"язковість шановний, виконувати чи не виконувати Конституцію чи інші закони? Звичайно над головою парапан з гарапником не стоїть і не хлеще по плечах:"це виконуй, а це ні." Але в країнах клятого капіталізму(з якими тАварищи ух, як не бажають підписувати угоду 29 лист.) чомусь не б"ють фонтани гейзерів кип"ятку чи каналізацій з землі на тротуарах чи проїзжий частині. Не горять від старості будинки-бараки, не покидає мати п"яниця дитину на смітнику, а навпаки сама їде на пострадянський простір за усиновленням..На прилавках немає товару для третіх країн без розшифрування його змісту на шкідливість для людини, там у людей пристойна платня або допомога по безробіттю, там немає проблем з лікуванням й оплатою дорогих операцій. Вчора по ТСН бачив сюжет(не пам"ятаю який регіон). Дитина потребує операції 120 тис. євр.. батькі в розпачі. Виставили благодійний рахунок. А відлік іде на години.. Про дороги годі говорити, та й марна ця справа. Але це все там, там, там. А в нас кернесдопкіни, "свАи пацаны" всіх множать на нуль. Закінчу опус питанням: Чому це так?
Ось тут - СТОП! шановний. Бо - нема обов'язку у громадянина використовувати будь-яку мову - чи то "державну", чи то "сусідньої держави" - а отже - нема і ПОРУШЕННЯ Конституції чи Законів. Це - по-перше. А по-друге - якщо хтось мені (ось ТАКий я невіруючий!) доведе, що використання саме ТАКої (на ваш розсуд - якої) мови приведе Україну до того, що не будуть бити "фонтани" - чи мати не буде покидати дитину на смітнику - я стану самим палким броцем за впровадження цієї мови. Але - на жаль - все, що ви написали жодним чинм від мови не залежить. Отака фігня. малята.
На жаль - не побачив у вашому профілі дати народження (чогось боїтесь? ) - тому не можу сказати - застали ви казки дідуся Панаса - чи ні. Бо тут часто бачу ТАКі казки з боку "українізаторів"...
Не боюся. Просто я не люблю їм світити. Я взагалі не люблю цей день. В році є 2 дні, які я більше всього ненавиджу, і один з них - мій день народження. Тому чим менше людей про нього знає, тим менше отримую привітань, тим краще Звісно що застав
Ирония конечно интересная, но мое отношение к вам никак не распространяется на всю Украну и украинцев. Да и к остальным нациям. Мои и коллеги и начальники и подчиненные стольких разных национальностей и разных языков, что если ьы я относился к ним как вы, то вряд ли смог бы работать. Так что я все таки интернационалист, т.е. одинаково отношусь ко всем национальностям. Хотя многие хотя тут, когда пишут глупости, почему-то сразу говорят за всю Украину и украинцев. Поймай их на глупости, сразу в крик -"Ах - он антиукраинец!" Да и особенноая любовь к маргмнальным проявлениям представителей русских, коих тоже мало, есть только подтверждение того, что маргиналам нужны маргиналы, чтоб обосновать свой маргинализм. Типичная позиция националиста. Не может за вои слова ответить. Он сразу за всю нацию обижается. Не за свои 6 % единомышленников разной степени маргинализма, а сразу прям аж так глобально. Прям как рот раскроет, прям истинный выразитель всех и вся. Не так ли Мартини? А как бы было правильно, чтоб каждый за себя и свои слова только умел отвечать. "Но об этом можно только мечтать" @Жванецкий. ---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 02:06 ---------- Ну одними из главных украинзаторов в 20-30-е года были именно большевики. Вы просто об этом не знаете, да вам и не надо знать. Зачем, вам без знаний так легко, я аж иногда завидую.
Наприкінці 19-початку 20 ст. російськомовні автори називали "жаргоном" мову євреїв Східної Європи - Ідиш. Може років через 30-50 апщепонятний язик теж будуть називати "жаргоном"? Особиво смішно, коли про "інтернаціоналізм" патякають особи або без громадянства, або без етнічного самовизначення. Давно було сказано: націоналіст - це людина, яка володіє кількома мовами. Інтернаціоналіст володіє лише однією. І ця одна - апщепонятна. Study English!
Вот так всегда. Истинно Борис! Помечтал об исчезновении русского языка, , глупость написал про всех интернационалистов, и националистов, глупость свою показал, но сам себе доволен. Но если что за всех украинцев обидится. Кстати Борис, мой рабочий язык - English, и русский, но это не делает и никогда не сделает меня националистом. А, забыл, я ж был на велфере по вашей, Мартини, Педро и Оби версиям, пока Педро Обаму не убедил... Воистину, хочешь чтоб мозги отлючились, стань националистом!
Ну после того как вы выбрали себе подпись из высказываний «лучшего мыслителя всех времен и народов» Клиберна, то это вызывает значительные сомнения что вы можете разумно осушествлять простые логические мыслительные действия. Как аналогии, например. В данном случае она не лезет ни в какие ворота.
Тобто заради "покушать" довелося вивчити мову ворогів совєццького союзу? Мотивація від порожнього шлунку, а амбіції - в тухесі? І не плющить від гри за правилами, нехай чужими? Так що заважає "апщепанятноязичним" на шляху до висот кар"єри вивчити українську мову? Ось два дні тому катався дорогами Криму, побачив табличку "селище Рибаче" і згадав тамтешнього уродженця Сєргєя. Закінчив він технічний інститут в Криму (у 90-х роках) і у пошуках долі опинився в Івано-Франківську. І там подякував долі, що не колупався в носі і не грав у морський бій на уроках української мови. Спочатку "всё понимает, но сказать не может", а потім директор конкретно сказав: "Вивчиш як слід українську мову за 6 місяців - отримаєш підвищення. Вестимеш сертифікацію імпортного обладнання. І щоби жодної помилки у документах, інакше усіх підставиш!" У 2003-му він був уже головним інженером філії. Мова - бездоганна, як у корінного франківця. Лише коли вип"є надміру, просив гостей поговорити з ним російською. А не знав би мови - так і прикручував би сателітарні тарілки у своєму Рибачому. Щоби заїжджі москалі дивилися свою програму "Время".
Ваши примеры все один в один. Мои "Мотивація від порожнього шлунку, а амбіції - в тухесі" - плоды вашей болезненной фантазии, как и велфер. ---------- Додано в 07:42 ---------- Попередній допис був написаний в 07:38 ---------- Смешно, если заметить общепонятный на украинский. Но вам почему-то непонятна глупость этого высказывания. При наличии-то миллионов носителей. ---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:42 ---------- А тут просто воинстующее невежество. Напиши что знаешь, но вас опять фантазия понесла. Ну как у всех безбашенных националистов. ---------- Додано в 07:49 ---------- Попередній допис був написаний в 07:45 ---------- Ленин В.И. О ПРАВЕ НАЦИЙ НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ
Ну чтоб понять вашу точку зрения, это означает, что вы признаете что вы нацик и называете нациком меня? Не так ли Мартини? Другой вариант, что вы признаете, что то что вы написали означает высказывания которые можно приписать нацикам, согласны в этом со мной, но называете все равно нациком меня. Какая версия правильная до того пока вы не назовете меня фашистом и отправите опять в баню "за антиукраинскую пропаганду"?
Я уточню немного. Пока форумлялин или/и модератор держат себя в руках, Иначе не было бы много банов с формулировками "За антиукраинскую прапаганду" или за "фашизм". Ну кто кроме меня нацика не знает, что это поведение нациков? Итак, "критика модераторства" налицо. Пора в баню или нет?