Для людей, які хочуть жити в Державі - обов"язкове володіння зазначеною в Конституції Державною мовою. Для "перекоти-поля" (масових мігрантів, негромадян) - по барабану. Якщо вже Янукович взяв курс на "відмоскалення", то раджу забути про "язиковиє" амбіції.
Чiм саме оте - зазначене? Якими ТАКими номативними актами? Дякую. В свою чергу - раз ми йдемо до ЕС - раджу викинути на звалише свої амбiцiї щодо примусу iнших людей. Вам нiхто не забороняє використовувати рiдну мову - тож i ви не взмозi забороняти iншим робити теж саме.
Цікаво, у темі "Двомовність. 34-ий раунд" буде той же брєд обговорюватися, що й у цих чотирьох гілках? Одне і те ж уже на десяток тисяч постів, а ще ж є купа подібних тем...
Я думаю, що якщо бізнесмен щасливий, то в нього і гроші є. Але тих, хто веде бізнес в іншій країні і не знає хоча би трохи мови цієї країни, я майже не зустрічала. Яких руских бізнесменів тут бачила, всі "сносно" володіли англійською. А в Україні - не потрафлять?
Хіба що закордонним інвестором. Щоб вести бізнес в Україні як мінімум треба розуміти українську. ---------- Додано в 09:34 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ---------- Взагалі - українська мова в Україні повинна мати таке ж становище, як російська в Росії.
Та ну? Особливо, напевно, в Криму і на Донбасі? Повинна, і мала б вже давно, але псевдонаціоналисти роблять все, щоб таке не сталося.