Двомовність. 4-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем forester, 4 вер 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В реальності:

ущемлення прав російськомовного населення України - байка. Бздури. Маячня. Міфи. Епік фейл. Брехня. Вигадки. Роздування конфлікту. Потрібне підкреслити.

Так що спіть спокійно, ніхто російськомовних не ущемляє.

Пи. Си.
    В житті не повірю, що Ви пришли сюди кидатися гаслами в підтримку татарськох, угорської чи грецької діаспори.

• Подобається Подобається x 4
  2. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Наслідки постколоніалізму та інформаційної війни українофобів:))):haha:

В Росії..:)))

3. ODIN

ODIN Well-Known Member

Спасибо за чёткое определение, сразу всё понятно ;)

не путайте понятия язык и национальность. Если и сейчас непонятно, то поясню: я не говорил про мову ничего.

и да и нет. Конечно я писал в сатирическом ключе (если вы не заметили) и написав про американский, но существует вот такой: американский английский язык.

Ну не было, так не было. Что теперь с ними поделаешь...

• Подобається Подобається x 1
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  5. ODIN

ODIN Well-Known Member

Вот это золотые слова...

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

7. Locutos

Locutos Well-Known Member

Не так уж и "чудово", если судить по их тех.документации и статьям.
    Всё таки способ письма накладывает отпечаток на мышление.
    С другой стороны - а как вы доберётесь из аэропорта в гостиницу?
    Нынче, кстати, китай стал довольно самодостаточным - на их технических форумах есть такое, чего не найдёшь нигде - например полные схемы орехоколов Эпла))) Или можно скупаться без постредников.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ----------

Так ведь там уже введено! Изначально.

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А де я вас питав про ущемлення?

Я писав "забезпечити рівноправність громадян незалежно від мови правом отримання освіти рідною мовою."

А ви мені загальними гаслами, і чого то стали говорити про ущемлення прав. :)

Так ви згодні, що необхідно "забезпечити рівноправність громадян незалежно від мови правом отримання освіти рідною мовою." ?

9. iso

iso Well-Known Member

Оце правильно. русскому - русское... Чемодан - вокзал... Нє? :good:

10. NorthWind

Правильно!
    Только я против обратного процесса.
    Приедешь в Костомукшу или Сургут, сплошь украинцы. А я им чемодана и вокзала желать не хочу.

• Подобається Подобається x 4
  11. iso

iso Well-Known Member

А хто ж собі ворог? Хто ж тоді працювати буде? Хіба узбеки з китайцями:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  12. ODIN

ODIN Well-Known Member

Украинцев, или людей имеющих корни в Украине очень много в Коми, в сибири и на дальнем востоке..

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Да пусть приезжают, будем рады. Украинцы приедут тоже будем рады. :good:

13. iso

iso Well-Known Member

Це ми знаємо:sad:

14. ODIN

ODIN Well-Known Member

В Коми кстати все кого я знал из украинцев приехали на заработки или сами или их родители, и в своё время по каким то причинам остались... Ну по сибири и дальнему востоку в результате депортаций и принудительных переселений скорее всего в большем числе

15. Fedir Vygovskiy

Отже не втручайтесь у внутрішні справи України. Українці самі обиратимуть шлях куди та з ким їм йти.

Головне не втручатись у внутрішні справи двох держав.

16. NorthWind

Fedir Vygovskiy,
    Абсолютно согласный!

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вам бы не мешало уточнить, для начала, кого этот товарищ считает украинцами. А потом уже соглашаться с его заявлением.

18. ODIN

ODIN Well-Known Member

Вас понял, но всё таки человек (я про себя больше имею ввиду), меняется, что именно он имеет ввиду мы всегда поймём только в живую, за чашкой чая, кружкой пива. В форуме "текстом" не всегда просто "в рамках поста" выразить чтобы меня правильно поняли "опоненты".

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Жалко, что Толстой об этом не знает.

20. Fedir Vygovskiy

Тих хто під проводом партії у "славетних" 30-х будував заводи й фабрики для московитів за тарілку юшки в якості платні.:)))
    P.S.Хай живе "дружба" братньої тюрми народів, велика і непорушна. Ура тАварищи, ура!!

Як ссурженим остербайтерам?:)))

Аби РосЄя не вказувала Україні з ким їй і коли і на якій мові бути. Не гарно це, підглядати в шпарину та ще давати вказівки, живучі за рахунок власного суспільного хаосу та привнесення хаосу у сусідні держави.:yahoo::haha:

а де твій аватар? :)