http://youtu.be/jrAVXlVA6f4 http://youtu.be/t2hA_XUpZyo Перепрошую, але на Ваш розсуд. Випускник КДУ ім. Шевченка, викладач сербохорватської мови, кандидат філологічних наук, доцент Юрко Позаяк і його вірш: На каруселі блядь кружляє, вона шука свою любов, а я стою внизу й не знаю, чого я знов сюди прийшов? У квітні почуття прозорі, легка і п'яна голова. в дурацько-карусельнім хорі змішались зразу всі слова! А блядь кружляє і кружляє, а блядь шука свою любов! Чи я люблю її? Не знаю... Але я знов сюди прийшов!
Та нiчого. Я вже дiд - мене ТАКим не проймеш. Але - вiршик дуже в дусi пана Boris_Kiev. Вiн весь час "пригадує" ТАКу саму "пургу".
Сучасні поети, про них треба знати.. http://pozayak.narod.ru/propala.html Ю.Позаяк. З РОЗМОВИ ...Ага! Знайшли дурня! Мене жодна сила Вже більше на світі Не проведе! У мене у гени Вштампована "емка", А в "емці" три хлопці Із НКВД.
Керівник Служби підготовки виступів Президента України Секретаріату Президента України (2008—2010). Чую, що знайоме! ТАК цеж спiчрайтер Миздобула! Як смішно всі внизу Голівки задирають – З балкона я стругнув...
Крим після завоювання РІ, коли туди нагнали мужиків з Вологди, був російськомовним. То що дівчатам "треба" було терміново оформити щось українською, а для того вони не мали засобів, то така політика держави. Не держава для жителів (як у Європі), а жителі для держави. На жаль з 95 року мало що помінялось...
"Без рум"ян і сажі" Валерій Трохліб; газета "Одеські вісті" 24 серпня 2013р. То завоювання чи анексії?
Анексія окремий випадок завоювання, шановний! ЗІ Хєх... дивлюсь я на Fedir Vygovski і розумію всю кризу нинешній системи освіти на постсовєтському просторі...
Слова з літерою г'(загальні назви): фліг'ель, флюг'арка(човен), флюг'ер(погодник), форшлаг'(муз.), фраг'мент(частина), фрег'ат(судно), фуг'а(муз.), фуг'анок, фуг'ас (снаряд), фуг'ато(муз.) Антропоніми з літерою г'(власні назви): Фаренг'ейт, Фейхтванг'ер, Фіг'аро, Філдінг', Флемінг', Фраг'онар, Фурдиг'а. Джерело:З-67 Зубков М.Г. Українська мова: Універсальний довідник. - 3-є вид., випр. й доп.-Х.: ВД "ШКОЛА", 2006. - 496 с. /408;411/. Отже за словником, слово "філолог'", пишемо через г - ФІЛОЛОГ. Джерело:Українсько-російський словник./стор.986/ Настоящий словарь составлен на основе лексического материала, собранного в шеститомном Укранско-русском словаре Института языкознания им. А.А. Потебни Академии наук Украинской ССР (Изд-во АН УССР, К., 1953 - 1963). Не був, а частково став.. Перепрошую, але такого визначення анексії в тлумачних словниках не знайшов. Анексія: з лат.: в"яжу., 1.Насильницьке приєднання, загарбання якоюсь державою іншої країни або частни її теріторії всупереч волі її населення. 2.Насильницьке утримування народності в кордонах чужої держави; Насильно приєднувати, захоплювати чужу теріторію. Джерело:Т49 Тлумачний словник української мови. Близько 20 000 слів і словосполучень [Текст]/укл. Н.Д.Кусайкіна, Ю.С.Цибульник; за заг. ред. д-ра філол. наук, проф. В.В. Дубчинського.- Харків: , 2010.-608с. стор.28. Наприклад. "..8 лютого 1783 р. Катерина ІІ видала маніфест про анексію Криму 1785 р.,.." який перед цим півтисячі років належав кримсько-татарській ісламській державі -Кримському ханату,"легітимному претенденту на золотоординську спадщину". Кримський півостров, як окреме володіння був виділений ханом Золотої Орди Мунгке-Тимуром (1267-1280. відомий ще, як засновник Москви у 1272-1277р.р.) в уділ своєму сину Уранг'-Тимуру.." Джерело:Доктор історичних наук Д. Яневський/Загублена історія втраченої держави/Історичне досьє/ стор.39-40/ В.Б.Білінській(лауреат премії ім. І.Франка)/Країна Моксель, або Московія/Роман-досліждення/2009/
Насправді це смішно, людина, яка навіть не може знайти літеру Ґ на клавіатурі, повчає, де її треба використовувати! А Ви спробуйте знайти значення слова "завоювання" у тлумачному словнику і порівнюйте їх значення! Може хоч тоді зрозумієте що я мав на увазі...
А фіг його знає. Щоб привселюдно засвідчити ступінь просунутості за критерієм знання розкладок клавіатури. Нє? Не кожен знає, де на клавіатурі та проклята буква. Я теж не знаю.
В мене,а старій клаві була та літера. Акурат,біля лівого шифта. Але я її поламав,щось там доводячи хомосовєтікусам і прімкнувшим к нім.
Нє... Я не думав, що з цією літерою взагалі існують проблеми. Я написав "філолоґ" лише заради іронії! ЗІ Я набираю Ґ - натискаючи разом правий Alt + Г.