http://uk.wikipedia.org/wiki/Індія#.D0.9C.D0.BE.D0.B2.D0.B8_.D0.86.D0.BD.D0.B4.D1.96.D1.97 ---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ---------- Маразм за віком
А шо це означа? Гей, Боря, розтлумачте оті бхаї... ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ---------- Маразм користуватись вікою в якості доказу.
А чого ж тоді пан флудить англійською ? ---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- А чим пане? Флудом?
Ёпа ма. Докатился форум. Почитать нечего. Поеду на выходные в Финку. Там хоть наших мов не знают и пиво хорошее можно пить не из пакетика...
Не знаю, писали чи ні (я, як кажуть американці, нью кід ан блак (new kid on block)), але в Україні треба володіти трьома мовами. Українською, російською та англійською. Звісно, ми живемо не в Україноанглоросії, тому державна має бути тільки одна.
Правильно. Але взагалі кажучи це не означає, що обов'язково: Їх може бути і більше. До речі для допомоги Євроінтеграції для України можна би було надати і англійській мові статус державної.
На якого біса англійська як державна? Себе не поважати? ДЕ таке є? ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ---------- Без російської прожити не можна?
Можна. Але. Дуже багато документації та літератури саме на російській. От в моїй галузі вся інфомація або англійська, або російська. Чи варто мені відкидати російську? Звісно ні! Російська мова - чудовий засіб комунікації. От і все. А українська - душа мого народу. ---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- А дурнів, що говорять ніби української, як мови, взагалі не існує, чи вона не повноцінна, я взагалі не слухаю. І в полеміку не вступаю.
Питання з існування мови чи ні, має під собою суто політичні підстави! І не має жодного відношення до лінгвістики! Можна. Можно прожити і без української, але набагато простіше жити, якщо знаєш і ту, і ту.
Зовсім ні - не нове. Просто раніше дійсно українська вважалась діалектом російської, але зараз, коли існує незалежна Україна - такий розподіл мов неможливий. В тому і є політичні підстави.