Ну от, а якщо би раптом якийсь Ґітлер вирішив розділити Галіцію, то виділів би гуцульську мову і відділив гуцулів, то була би політика (негативна). А вони вважаються і логічно - єдиною мовою, то теж політика (позитивна).
В 19-му столітті взагалі були лінгвістичні карти російської імперії, де русский язьік ділили на чотири групи: малороську, великороську, білоруську та ... новгородську І куди ви поділи Новгородську?
Это наше дело. Интересно, что украинского в перечне нет. Или он на другой лингвистической карте 19 века был нарисован?
Яке ж ваше? Ваш діалект великороссийский. А від решти трьох руки геть! Поверніть громаді Новгородську мову.
Захотим повернём, захотим не повернём. Вы-то, наконец, убедились, что нет ни украинцев, ни украинского языка?
Виходить, що тепер є. Тепер вже чи навряд повернеться природнім шляхом, цей діалект фактично вже мертвий. Хіба що штучно. Хтось заважає новгородцям це зробити? І хто взагалі винен її повертати?
Вже ніхто. Після діянь вашого святого запроданця Невського. Могильницька Г. Міфотворчість як обґрунтування історичного мародерства ---------- Додано в 08:23 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ---------- Чия б мичала...
Господа! Глобализация накрыла всех. Я внимательно прочитал тезисы замечательных и в основной массе умных и достойных посетителей форума. (В этой теме), хорошо, что дальше не полез. Так я вам скажу. Мир катится к иной катастрофе. Зеленый мир с полумесяцем сотрет с лица земли сперва нас, а потом, неизбежно, и вас. Это дело времени. И это будет, пока мы грызем друг другу глотки по-дурости и по младенческому опьянению свободой. Знаю, что загикают, но ребятки, у меня седые волосы, тут не Полковник, не Василь, не Невстранец гебисты, а я. Только я не проплаченный, а идейный, а тут обрушивается вся ваша оборона, ибо я пишу тут, как физическое лицо и мысли мои - сумерки.
Не зітруть мусульмани українців лише в тому випадку, якщо ми будемо ідентифікувати себе як окрема самодостатня нація. А якщо перетворимос на "Иванов-без-рода-без-племени" тоді нам і кінець.
Спокійно. Кітай вже тримає Америку боргом крепко, пів-Африки їх, так що з"їдять вони вашіх з полумісяцем і виплюнуть полумісяць
Ага, хотіли китайці ввести юань для зовнішніх розрахунків, а "богообрані" з ФРС як гримнули! У китайців очі ще вузькіші стали!
Ви свою ---------- Додано в 14:30 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ---------- Це чергове безкоштовне заняття пане? Статус офіційної мови Республіки Індія має мова хінді. Це вказано в Конституції Індії: Офіційною мовою Союзу буде хінді з використанням письма деванагарі. Ні Конституція ні законодавство Індії не визначає державної мови. Конституція визнає англійську мову як допоміжну офіційну мову. ---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ---------- А з яких тоді мов складається російська?