Всерівно російську мову пхали всім. Зараз на щастя її викорінюють потрошку. ---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ---------- В Латвії та Естонії до речі ситуація була зовсім страшна. Окупантських свиней за 40 років з 1% стала третина. Ще б років 10 совка - і їх би напевно спіткала доля Карельської РСР.
"Ссы в глаза - всё божья роса" ---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- Это кто такие?
Толку з того що її вчили. В результаті совєцької освіти україномовні переходили на російську, а не навпаки.
О! Зовсім єнча пара кальошів... Як бачимо, найкращим другом українців в плані украінізації був грузин Й.Сталін. З приходом українців до влади, кількість учнів різко знизилась... ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=Kg3_-Rs1X2Y ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ---------- То ще відголоски українізації.
Полковнику, кому Ви це говорите? Діти мігрантів, діти офіцерів, які до школи жили в інших республіках, діти з "медичною довідкою" звільнялися від обов"язкового вивчення. Хоча мусили бути присутніми на уроках. Деяких вчителі тихенько навчали їх за індивідуальною полегшеною програмою, але це було не масове явище. А були й такі "невивільнені" дітки (хами та дітки хамів), яких вчителі мовчки терпіли і ставили у табель автоматом трійки, а в деяких випадках і четвірки.
Ну, в мене все просто - їхня діяльність в Львівській міськраді дуже... ммм... жахлива. Ще й позиція по сланцевому газу раптово збіглася з КПУ-Медведчуком-Рускім Блоком-Газпромом.
Нервове виснаження, "фєфєкти рєчі", фєфєкти зору - фіг його знає. Тоді траплялися випадки, що в нормальні школи потрапляли тихі олігофрени і тільки у 5-му класі їх визнавали такими. Якась маман звернулася до матері мого однокласника - невропатолога, єврейки - з проханням про таку довідку для синочка (неєврея). Лікарка її послала, порадивши їсти побільше сала.
Мінусів у карму наставите? Хєх! Борісе, Ви ж вумна людина, вмієте оцінити "фах" філологів, які пишуть "на рахунок" замість "щодо, стосовно". Навіть я, як Ви кажете - москаль, знаю, як писати правильно у цьому випадку! А Ви знаєте мені образливо: чому я винен старанне вчити українську, копатися у словниках, розбирати якись важки випадки в мові, а ніби патріоти з гамеріки, які називають себе "фахівцями", нахабне плюють у обличчя української мови своїми "на рахунками", і ще додатково тут мають просторікувати про патріотізм щодо України, намагаясь образити деяких жителів України?
То то ваші предки вас яничаром виростили? Навчили ненавидіти все українське, зневажати, ненавидіти і проклинати те, що для українців святе і болюче? Не думаю, що вони були такими яничарами, як ви зараз... Хотілося би вірити, що такими "українцями", як ви, вони не виростуть. Та ви шо? Більше? Чого? Споюєте тепер українську молодь у своєму "бізнесі"? Ого! І то вже про круїз не вперше ви чіпляєтеся. Здалися вам ті круїзи! Завідуйтє молчя. Я ними не тішуся. Я в них просто час від часу їжджу. Як всі тут люди. Теж мені. Було б з чого тішитися! Тут то, як вам там по гриби поїхати. Да, я панімаю, таваріщь рускій афвіцер. І чьо?
І що Вам дало оте "копання"? Чи не забагато на себе берете? Хто Ви взагалі такий з точки зору мешканців України? Галімий троль з комплексом "старшого брата"? Гадаєте, Ви тут, на ЛФ винятковий і неповторний? Та тут сотні таких намагалися себе "реалізувати" - і усі змилися у певний порцеляновий прилад. Слухайте, прибульцю з нецивілізованой Азіопи, митного союзу, правонаступника совка, першу заповідь: "Внимание! Снять шапку, вытереть ноги. Во время служб не разговаривать и не фотографировать". Ось такий напис саме цією мовою я побачив на дверях Римо-католицького костелу в місті Друскінінкай (Литва). Це було 1 травня 1975 року. Повторювати не треба? Тоді виконуйте команду - "Место!"
Господи! Визволи Україну і українців від таких ...... які "винні" щось десь комусь в Україні! Одиниці навіть нема за що поставити! ---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ---------- Ще один знаток українських реалій 70-80-90 рр. виіскалса. Полковник - інспєктор народних школ Сімбірской губєрнії? Брехня! А до вас з котрого має дійти? І чи мусить тут вам маскалю, успішно проживаючому в Масквє, щось хтось нащось доводити? Борисе, kjk, киньтеся того ровера, щоби щось доказувати московським тролям.