Как - к чему? К этому самому - к высказыванию незаконных требований (какие высказываете вы и иже с вами) об обязанности использования украинского языка - и, после отказа, переходе на оскорбления (тоже постоянная практика "украинизаторов" ). За что, собственно, суд и ударил гривней мадам фарион. Делайте выводы, а не изображайте коверного на арене... Чтобы не "пасть жервтою" собственной глупости и идиотизма.
то ви повинні зникнути з історичної арени як явище,я народився і все життя перебував громадянином Західної України, в принципі лояльно відносився до москальства.Але з теренів Росії яскраво проявляється вся потворність цього явища і дегенератизм окремих представників цього класу.одним словом "прошу пана до гілляки" а за сим в ігнор
А що є ТАКе державне утворення? Чи Ви заміряєтесь на єдинсьтво незалежної України? То тут все якимсь радикалізмом тхне...
А це що за звір такий? Нову державу проголосили, стецько двадцять першого століття... ---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ---------- Націоналізмом тут смердить, самим щирим...
Ще один щирий "неньколюб" - кохающий її на якомога дальшої вiдстанi... А сльози як л'є крокодилячi.... Ciм лiт мак не родив - i голоду - не робив.
Хто ж це посмів? Президент, Верховна рада, міліція...? Назвіть того мовного катюгу, який заставляє Вас вживати російську мову.
Останні новини, з якоїсь Київської школи, при виборі другої іноземної, керівництво школи поставило батьків перед фактом що для всіх другою іноземною буде російська. ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ---------- Паспорти і квитки укрзалізниці якого дива дублюються російською? Хай будуть англійською. Вона куди корисніша і потрібніша мова.
Це як? Я про квитки... Ви їх часто читаєте? І багато цікавого там написано? А перша хоч не російська? більшість українських п'ятикласників вибрали як другу іноземну мову - німецьку - майже 52%; - російську мову - трохи більше 23%; - французьку - 14%; - польську - 1,6%; - іспанську - 1,2%
Просто с ума можно сойти! ВТОРАЯ ИНОСТРАННАЯ! Навязуют! Заметьте - даже не первая иностранная... Аплодирую стоя! А чого не китайською? Ще корiснiше буде!
Коли немає що відповісти то Ви пишете будь-яку цитату, головне інформативну або із змістом? Яким чином це стосується нав'язування російської мови у 76й школі Києва? http://ua.korrespondent.net/kyiv/16...adzhuyut-primusove-vivchennya-rosijskoyi-movi ---------- Додано в 17:46 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ---------- Та яка різниця? Батьки вирішили що будуть вчити англійську і німецьку. Вони на це мають право. А керівники школи кажуть - ні, ви не будете вчити німецьку, будете російську. Якщо це не нав'язування то я трамвай. ---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ---------- Китайці теж вчать англійську.
Я не знаю, як там було насправді, але якщо в одній із двадцяти тисяч шкіл України таке трапилось, то гадаю, це не смертельно.
Саме ТАК! Знайшли на всю Україну нiбито "хвакт" - з "якоїсь" школи - i зробили висновки космiчного маштабу... Порушають права? Гайда до суду! Он мадам фарiон за незаконнi вимоги виплатить 20 000 грн. - а грошi пiдуть на розвиток російськомовних шкіл. Саме ТАК треба використовувати грошi отриманi вiд нав'язувателiв. А волати гасла...
Гроші підуть у кишеню комуністу. Який або прогуляє їх із тьолками, або покладе в общак (на хабарі). Він - не пані Фаріон, яка на ці гроші придбала би книжки для українських шкіл. Взагалі дивно, чому держава має витрачатися на "альтернативні школи", причому тільки на "певні". Нехай РПЦ МП спонсорує, якщо має зацікавленість.