Пане Васілю, не можуть деякі люди зрозуміти, що в країні, де держава у якості інститута керування зроблена ДЛЯ громадянина, а не навпаки. ТАК ось у такій країні логічно, що обов'язкової державної мови немає, а офіційні мови обираються у кожному штаті і у кожній організації з розрахунку зручності людей. Коли до громадян України масово прийде це розуміння в України з'явиться шанс стати справжньою демократичною країною... А поки що маємо, то що є... На жаль
Мутіна з Путмедєвим? Маєте. Жаль. Тільки НАШ потяг рушив від станції Хутір Михайлівський. В Західному напрямку. Жалкуйте. Нам не жаль.
Нє, нє, ви не вгадали. Там нема ким хлоп був. Там просто показано, як не можна вірити тим, про кого наперед знати можна, що вони можуть зробити згідно своєї натури. п.с. А хлопи-москалі нехай не женяться на хохлушках. Нехай беруть своїх хитрих, але безруких москальок.
Давайте по пунктам: 1. от якщо я прийду на російський форум Российский - это по стране или языку форума? Давайте уточним, что это конкретный форум, есть и другие форумы, то же расположенные на Украине и отражающие совершенно противоположные точки зрения их организаторов и модераторов. Т.е я бы не стал обобщать и называть его единственно украинским форумом. Тем более называть свою точку зрения единственно правильной. Потом продолжу. Жена зовет
Я не збираюся вам розжовувати очевидні речі і підігрувати в ваших закосах під дурачка, діалог завершений
Він краще до Андрійка з Сибіру чкурне.. А українці взагалі існують, на Вашу думку? Як Вас послухати, то Б.Абама у себе в країні розмовляє регіональною..
Це явно клята українська націоналістка ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ---------- Віримо, віримо, але ж п"ять нафтопереробних заводів в Україні за останні роки припинили роботу. Причина: дорога російська нафта. І бомбардувань, як в Грузії не потрібно..
Якщо, Романе, сюда прийде російський спєцназ, то я, як офіцер запасу І-го розряду, буду мобілізований для боротьби із ними, а не підставлятиму сраку, як ОУН-івці збоченцю Адіку. Педро, так вони, сцукі, самі приватизували собі це звання. Я ж тут про це талдичу вже три роки, що ота ВОС, то збіговисько сволоти і покидьків, а мені далі: - Свобода, Свобода, Свобода... Педро, Педро... Ну чо Ви такий затятий. От націоналісти патріоти, і піпєц. Вже і патріотизм приватизували... Невже людина, яка не є націоналістом не може бути українцем і патріотом? Та тільки за отой грьобаний поділ на ми-націоналісти і решта-вороги,за приватизацію України, патріотизму, думки "всього народу", отих нациків треба стерилізувати... Принаймі стараюсь хоч щось взнати, а не булькати гаслами та рєчьовками... Тю, проблема... Нехай купляють в Ірані, Лівії, Кувейті... Чи їм в Росії медом помазано? В Канаді нехай купляють, там половина нашіх, задурно віддадуть... Он Азаров вчора натякнув про нашу ГТС, росіяни почали грозити потоками, а дружня нам Європа тихенько змовчала... Вже нікому ГТС не потрібна, а так кричали...
Ну это он для вас завершенный. Для меня еще нет. В принципе меня жена правильно остановила. Разница ИМХО между нациком и не нациком проста. Нацик всегда выступает от всей нации или страны, как бы истинный выразитель всех и вся. И тут и не тут, если я пишу, то пишу от себя и высказываю исключительно свою личную точку зрения, которая может совпадать/совпадать частично или не совпадать с чьей-то еще точкой зрения. Я могу сверить совпадение или несовпадение своей личной точки зрения через опросы общественного мнения. Также я обсуждаю все и форумлянами. Я не могу им сказать антироссийский, антиамериканский, или антиукраинский. Ибо они возражают мне, а не всей России, или Америке, или Украине. Присваивание, пытаясь приватизировать, брать на себя отвечать за всех и есть признак нацика. При наличии большинства в стране – шовиниста. И мне они нацики в ответ приписывают либо антиамериканизм или антиукраинизм, фашизм, шовинизм либо, то что я против всего прогрессивного человечества. Тупо. Кстати, найдите мой пост, где я отстаивал русский как второй государственный. Не найдете. Ибо этого я не отстаивал. А после опроса, что я тут организовал, меня этот вопрос не очень интересует.
Нагородив з розумним виразом обличчя якоїсь дурні Діалог таки завершено, мені тема про Василів будинок значно цікавіша, ніж будь-яка в Салуні, особливо з вашою участю.
Справді? Викладете фотки висушених черепів у хвуражках з двоголовими курками? P.S. А в Полковника стрілятимете? Тільки чесно.
Вірогідність нульова. Полковник - замполіт, я ж сапер. Полковники-замполіти в атаку по мінному полю не ходять, а сапери стріляють рідко...
При теперішньому бардаку в арміях ніхто не дивитиметься на ВУС (военно-учетную специальность). Off: коли мені було 27 років, раптом викликали у військкомат як ... водія вантажівки на "УУ" (уборку урожая). Хоча категорії "С" я ніколи не мав. А якщо буде наказ - замінувати ворожий клуб, яким керуватиме Полковник?
Боря, я схожий на недовченого свєрчка із тижневими курсами? Для такої фігнї тупоголових нациків наберуть. Все одно користі ніякої. Взірвуть - добре, не взірвуть - теж не стратегічний об'єкт, в полон попадуть - все одно нічого не розкажуть через скудоуміє...
Гаразд. Запитання до фахівця екстра-класу: Чи можете так замінувати футбольне поле, щоби міни вибухали тільки під ногами гравців ЦСКА?