Двомовність. 4-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем forester, 4 вер 2013.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пане Васілю, не можуть деякі люди зрозуміти, що в країні, де держава у якості інститута керування зроблена ДЛЯ громадянина, а не навпаки. ТАК ось у такій країні логічно, що обов'язкової державної мови немає, а офіційні мови обираються у кожному штаті і у кожній організації з розрахунку зручності людей.
    Коли до громадян України масово прийде це розуміння в України з'явиться шанс стати справжньою демократичною країною... А поки що маємо, то що є... На жаль :sad:

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мутіна з Путмедєвим? Маєте. Жаль.
    Тільки НАШ потяг рушив від станції Хутір Михайлівський. В Західному напрямку.
    Жалкуйте. Нам не жаль.

3. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, нє, ви не вгадали. Там нема ким хлоп був. Там просто показано, як не можна вірити тим, про кого наперед знати можна, що вони можуть зробити згідно своєї натури.

п.с. А хлопи-москалі нехай не женяться на хохлушках. Нехай беруть своїх хитрих, але безруких москальок. ;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  7. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

А українці взагалі існують, на Вашу думку? Як Вас послухати, то Б.Абама у себе в країні розмовляє регіональною..:yahoo:

8. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Віримо, віримо, але ж п"ять нафтопереробних заводів в Україні за останні роки припинили роботу. Причина: дорога російська нафта. І бомбардувань, як в Грузії не потрібно..:haha::haha:

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Він розмовляє англійською в себе в країні.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо, Романе, сюда прийде російський спєцназ, то я, як офіцер запасу І-го розряду, буду мобілізований для боротьби із ними, а не підставлятиму сраку, як ОУН-івці збоченцю Адіку.
    Педро, так вони, сцукі, самі приватизували собі це звання. Я ж тут про це талдичу вже три роки, що ота ВОС, то збіговисько сволоти і покидьків, а мені далі: - Свобода, Свобода, Свобода...
    Педро, Педро... :)))
    Ну чо Ви такий затятий. От націоналісти патріоти, і піпєц. Вже і патріотизм приватизували...
    Невже людина, яка не є націоналістом не може бути українцем і патріотом? Та тільки за отой грьобаний поділ на ми-націоналісти і решта-вороги,за приватизацію України, патріотизму, думки "всього народу", отих нациків треба стерилізувати...
    Принаймі стараюсь хоч щось взнати, а не булькати гаслами та рєчьовками...
    Тю, проблема...
    Нехай купляють в Ірані, Лівії, Кувейті... Чи їм в Росії медом помазано? В Канаді нехай купляють, там половина нашіх, задурно віддадуть...
    Он Азаров вчора натякнув про нашу ГТС, росіяни почали грозити потоками, а дружня нам Європа тихенько змовчала...
    Вже нікому ГТС не потрібна, а так кричали...

11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

13. Boris_Kiev

Справді?
    Викладете фотки висушених черепів у хвуражках з двоголовими курками?

P.S. А в Полковника стрілятимете? Тільки чесно.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Він це тут успішно робить вже 7 років. А братія плюсує! :haha::haha::haha:

15. VasMT

Вірогідність нульова.
    Полковник - замполіт, я ж сапер. Полковники-замполіти в атаку по мінному полю не ходять, а сапери стріляють рідко...

16. Boris_Kiev

При теперішньому бардаку в арміях ніхто не дивитиметься на ВУС (военно-учетную специальность).
    Off: коли мені було 27 років, раптом викликали у військкомат як ... водія вантажівки на "УУ" (уборку урожая). :) Хоча категорії "С" я ніколи не мав.

А якщо буде наказ - замінувати ворожий клуб, яким керуватиме Полковник?

17. VasMT

Боря, я схожий на недовченого свєрчка із тижневими курсами?
    Для такої фігнї тупоголових нациків наберуть. Все одно користі ніякої. Взірвуть - добре, не взірвуть - теж не стратегічний об'єкт, в полон попадуть - все одно нічого не розкажуть через скудоуміє...

18. Boris_Kiev

Гаразд. Запитання до фахівця екстра-класу:

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ставиш радіокеровані міни і сиди собі грайся ))

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...тово ліпше.

а де твій аватар? :)