Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Супер! А надписи на английском, выходит, никого не трогают на ЗУ?
    Где "во сволота" с Фарион на палке - во главе борьбы? Практически вся бытовая техника, автомашины, компьтерная тезника - в английских надписях! :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По логіці якщо в Росію постачають русифіковану техніку, для нашої країни теж має бути адаптація. А то як завжди через другі руки все.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

І чого це пан Далекосхідник так обурився...? Чувак жеш хотів двомовності, за яку ВИ так ратуєте...є по російськи то чому не може бути по українськи?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

ані нє панімают....:russian_ru:

• Подобається Подобається x 1
  5. Дальневосточник

Как - почему? Я - написал! Вы хоть прочтите... :)))

Смотри-ка - по поводу английских надписей - нi пари з вуст.
    А за русские надписи - сразу суд, крику до небес... Господа! Вы уж если боретесь за єдину державну - ТАК боритесь. А не устраивайте под видом борьбы антирусскую истерию. Или - снова помогаем одному оккупанту - против другого? ;)
    Поскольку "английский" - краще... И-эх, борцы...Прах вас побери... :)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Була моя пара, лиш ви повз вуха пропускаєте. До чого тут англійські надписи? Вся продукція йде з адаптацією до регіону продажу, інструкція на кількох мовах інтерфейс відповідно теж повинен адаптуватися. На нас економлять, тому що є продукція для Росії. Якби в Росії продавали пральні машини з кнопками на польській мові, це нормально було б?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Одне маленьке питання, - у чувака що, бельми повилазили, коли він пралку купляв? Чи йому її підмінили, коли пакували? Він що, не міг купити рідну "Десну", з мовою і диском Вакарчука впридачу...
    Ну рогуль, прости Господи...

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чувака обурила російська він подав в суд Вас обурює англійська ви і подавайте....Мені особисто паралельно ня якій мові написи і пральній машині самсунг, я Бошом користуюсь....

Думаю крім ВАс і позивача це мало кого цікавить.....самі крику наробилес те і самі ся дивуєте....НО но но :empathy:

9. Дальневосточник

А с чего вы решили, что меня что-то "обурило"?!?
    Мне приятно видеть истинное мурло "борца за державну", только и всего... :)

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

без коментарів

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кому що, а курці просо. Це проблеми регуляторної політики. Майже всі компанії роблять єдине представництво для СНД. А центральний офіс його де?

12. VasMT

НЄ-ПУ-ЩАТЬ!
    НЕ-КУП-ЛЯТЬ!
    Тисячу разів вже сказано, - не купляйте. Ні російського журналу, ні російську книгу, ні російський фільм, ні російський сир і московську ковбасу.
    Ми живемо в країні рівних можливостей і у вільному капіталістичному світі. Не подобається - не давай йому своїх грошей. Хай роззоряться і вилетять в трубу.
    Чому той бик КУПИВ пралку без українського мануалу і українських написів? Його ЗАСТАВЛЯЛИ? Ні? Ну то хай зап"є джерельною водою...

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

1. А чому ви вважаєте його биком?
    2. А були варіанти з українським і він навмисне вибрав російський?

14. VasMT

Бо нормальна людина спочатку би подумала, що його ДІЇ, а саме акт добровільного придбання товару, протиречить його тупій заяві в суд.
    Я ж говорив, нехай би купив рідну "Десну".
    І диск Вакарчука на додачу...

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тобто ви проти двомовності в цьому конкретному випадку?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому шо сам бичара круторогий.

17. VasMT

І в цьому, і в іншому... Кампанії проводять моніторинг ринку.
    В 2012 році різко впав продаж пралок через те, що населення Львова перестало розуміти російську мову. Через тиждень на всіх пралках буде або українська, або набір зрозумілих всім інстинктивно значків. В 2013-му продаж піднявся вдвічі. Значить справа в мові. Все. Нєфіг вигадувати ровер.
    От мені цікаво, як той чувак викладає програмування, якщо на клаві, в яку він пальцмі тицькає, жодного слова українською не написано. Як він рухається заднім ходом на машині, якщо задня в нього позначена не "З", а "R"?

18. Дальневосточник

Ай, уважаемый господин VasMT, о чем вы? Кто-то же покупает книги\журналы\газеты? Покупают. Причем - почитаешь форум - и сразу поймешь, что большинство граждан Украины, живущих на юго-востоке - дебилы, алкаши, быдлятина. Из интересов водка-селедка-бабабалайка. :)
    А продаваемые тиражи русскоязычных изданий - впечатляют! Не иначе как высокультурные западенцi спошествуют этому. Иначе ведь прийдется признать(о, ужас!), что и на юго-востоке читают... :)

19. VasMT

Я так понимаю, скупают весь тираж, чтобы предотвратить расползание этой заразы тэрэнами???:mocking:

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Серйозно...о_О

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:31 ----------

Сам сказав сам собі заперечив і ще і образився :)))

Щось я не можу вас зрозуміти вельмишановний пане Дальневосточнику...до чого весь цей срач взагалі? Обурив Вас поступок громадянина який подав в суд на самсунг то подайте в суд на нього. До чого тут двомовність

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)