Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я спілкувався з латвійськими росіянами. Нічого хорошого. Від Євросоюзу назва одна.

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Бог ставит королем, кого захочет он,
    И этим я не удивлен.
    Но вот попам дивлюсь я много:
    Чему они учили весь народ,
    То стало все у них совсем наоборот.
    Так пусть во имя совести и бога
    Нам растолкуют, что безбожно,
    Что истинно — начистоту!
    Ведь мы им верили недаром,
    Где ж правда — в новом или в старом?
    Коль то правдиво, значит, это ложно:
    Два языка не могут быть во рту!

Вальтер Фон Дер Фогельвейде, Двуязычность

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Так вони Вам і розкажуть про позитив! Але чомусь сидять, до Росії не збираються.

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Джеко, я устал, я не хочу говорить о херне, спокойной Вам ночи. Ar labu nakti, mans draugs.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну такі ж, як і наші. Вони і в Молдавії сидять, нічим не виманиш.

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Visi Īrijā sen.
    Vizītē doties uz nekurieni. Rīga? Vairāk. Arābu Republiа.

6. Boris_Kiev

Нє пойняв - хто - латвійські "негромадяни" в Ірландії?
    Апельсини збирають? Хто ж їм візу дав?

P.S. Ага, зрозумів! ТРОЛЯМИ працюють?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, який я щасливий, що в Великобританії нема росіян! Вони, звичайно є, навіть серед моїх пацієнтів, але вони хочуть якомога швидше забути про своє походження, добре розмовляють англійською і дали б в лоб тому, хто запитав би їх чи не хочуть російської мови як другої державної.
    Тільки що британець Мо Фара виборов другу золоту медаль в бігу на 5000м, першу на 10000м. Його 9-річним, привезли як втікача з Сомалі. Скажіть йому що він не англієць! Вся Великобританія в екстазі. Нема ні раси, ні етнічного походження. Люди плачуть!
    Всі почувають себе патріотами Великобританії. Ось скажіть чесно, чому такого апріорі не може бути в Україні? Хто винен чи що винне?

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Сусіди винні. Північні та східні.

9. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Пане Педро, давайте домовимось, що ви себе не будете стримувати у висловлюваннях стосовно нашого (на жаль), малограмотного, не одноразово осудженого голови держави мудака.

• Подобається Подобається x 4
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ви злі люди. Я згоден зі Старим. Пропоную такі висловлювання вважати богохульством. І з поваги до наших східних друзів про діючу владу писати виключно в розділі "Релігії народів світу"

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мартіні, ви жорстокі!

12. MARTINI

зате справедливі

13. OldMan

OldMan Well-Known Member

Та вже годі Вам, Педре, стрибати як кіт по розпеченій крівлі, мені досить того, що Ви будете шанобливо ставитись до гідності вищіх посадових осіб України.
    І Ви це добре зрозуміли.
    Навіть цікаво буде прочитати щось нове. Зазвичай ваши висловлювання починалися і закінчувалися спотворенням прізвищ та парою брудних слів.
    Маете щось інше?
    Це вже зробіть ласку Мартіні, це він дуже хтів порахувати всі шкелети в шафах Букінгемского палацу.
    Цікаво було б глянути як Ви уявляете своє втручання в ці справи. :) Але якщо не бажаєте, то ... розумію. :)
    І думки ніхто не мав. То Ваш зубний біль вилазить примарами "донецьких енкаведістів". Любіть свою батьківщину, лише поважайте мою
    Батьківщину.
    Зацінить. :)

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:06 ----------

"Брєд сивої кобили", як сказала би кітана.
    Чого не може бути апріорі в Україні? Того, що всі радіють досягненням українських атлетів незалежо від їх етнічного походження?
    Звідки Ви взяли цю бздуру? Вбитий українськими расистами негр розповів по БіБіСі? Не слухайте з ранку БіБіСі!
    Чи нема в Україні спортсменів сомалійского походження? Тут згоден, тут поки ще Україна далеко від Британії.

---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:10 ----------

То й що, домовились?
    А Ви отримуєте задоволення коли вам харкає в обличчя будь який іноземець, чи тілько британскоподданим можна?
    У росіян слина пожиже буде? А у таджиків? Взагалі що там каже Ваш досвід?

---------- Додано в 08:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ----------

Цікавий такий собі хід: "Зроблю ка я з політичної гілки форуму дитячий садочок, щоб дорослим тут ніяково було".
    :)

14. Pedro

А я вважаю, що думки про таких лідерів як Янукович, Путін, Мугабе, Бацька і інших крімінально-колоритних фігур писати в виключно відведених для тих особистостей гілках. Я ще раз обіцяю, що в розмові з Олдменом не буду згадувати імені і тим більше деталей біографії олдменового президента.

15. MARTINI

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Предлагали мне такую футболочку в 2005. Я отказался.
    :)

17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Кумедна футболочка! :)
    Але я би Янека дурнем не назвав, ким завгодно, але не ідіотом.
    Той ще жук він.

18. Gron

Gron тафгай

Наш досвід, дає право вважати пана Педро українцем, якому не вистачає спілкування, чи то рідною мовою, чи з інших привидів, на ЛФ Він вже багато років, зауважте не тільки в політичних гілках.
    А ви, прошу пана, з'являєтесь тут перманентно, тільки напередодні будь яких виборів, дописуєте антиукраїнську маячню (хоч треба віддати належне не без гумору) збираєте карму від Стрийських правдорубів, сточників, та невкраїнців, та іншої ........
    ВАШ ( наш) президент, пм, та інша свора, мудаки 999 проби, вони підуть, як більша частина тролів чи то в баню, чи, перепрошую, нахєр, чи то в рашу, бєлорашу, хоч там вони потрібні як Ви на ЛФ.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Там, за Вашу пристрасть до алкоголю, що бачиться навіть в дописах, Ви вже були б "на дні".
    Насолоджуйтесь москальщиною.

• Подобається Подобається x 1
  19. Pedro

В Англії, а особливо в Австралії проживає багато ірландців. Мабуть в 5-6 поколіннях. І попробуйте їм сказати що вони не ірландці. Я ж прожив менш ніж половину мого життя не в Україні. І данєцкія, а також громадяни певної іноземної держави надали собі право заткнути мені рота. Не думайте, що це стосується тільки мого приятеля Старця. Інші данєцкія практично вигнали мене з іншого відомого форуму на якому я зрідка дописував. Правда, Олдмен є прихильником ПР, а данєчанє іншого форуму є "ура патріотами" України.
    І ще одне. І Дальнєвасточнік і Олдмен і інші розпочали кампанію по визволенню Чорнобильця. І чомусь вони не помічають що Чорнобилець є громадянином США. Отаке якесь вибіркове відношення...

• Подобається Подобається x 2
  20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вас то, Педро, не закрили на пів-року за цитування вікіпедії. Якби Вас закрили за таке, я би і за Вас "тєльнік рвав". Можливо не так активно, пригадуючи Ваші минулі заслуги...
    Якщо Ви про те болото, яке начепило собі лейбл "Львівський демократичний форум" та запозичило у ЛФ горнятко? То не переймайтесь. Ні з демократією, ні тим більше із порядною кавою, той хфорум спільного нічого не має.
    Ну і по суті - Ви можете нескінчену кількість разів ділитись із нами своїми спогадами про Україну, можете давати поради по влаштуванню державного устрою України, але критикувати нас за те, що ми, громадяни України, робимо з нашею країною, ображати нашу країну та її представників Ви не маєте права. Повертайтесь, поговоримо як інтелігентні люди.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)