Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Всі вони входили в склад окупаційної совєцької армії.
    Себто зграї карателів,мародерів і вбивць.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

і дитячі садки для кегебят - майбутніх кегебееееешників.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На відміну від свідомінутих, я ще жодного разу не "зіскакував", не ховався за троляж і завжди доказував свою правоту за допомогою фактів.
    Крім цього спішу нагадати, що в складі РСЧА, яку щирі так активно "клєймят позором", записуючи в кати і вбивці всіх гамузом, визволяли Батьківщину більше семи мільйонів українців, а Берлін брали бійці 1-го Українського фронту, більше половини особового складу якого складали українці, значна частина з яких була укомплектована мешканцями заходу України.
    Чхати я хотів на Ваші "скоки"...

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

А чому обговорюєте "лахи" у мовній гілці?

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Це була окупаційна арміія.
    Яка воювала(завалюючи своїми трупами) з іншою окупаційною армією.
    Наявність в ній українців нічого не значить.
    Бо це утворення воювало за совєцький союз.
    І аж ніяк не за Україну.
    По великому рахунку - звичайна зграя мародерів,гвалтівників і вбивць.
    І чхати я хотів на Ваше раболєлєпіє перед смердячими совєтами

• Подобається Подобається x 2
  6. Dred

Dred Well-Known Member

Побувати у формі НКВС і не вимазатися кров'ю ну просто фантастика.
    Українські фронти такі українські. Хоча правильніше було б не 1 Український а 1 Украинский фронт а іще правильніше Воронежский фронт.
    Генерал В.Герасименко згадував, що командувачі 1-го і 4-го Українських фронтів генерали Конєв і Толбухін називали між собою мобілізованих українців «малоумками», а самого генерала, який уперто продовжував говорити українською мовою, обзивали «хохлом».

Не випадково в радянських документах, які стосувалися проблем мобілізації, траплялися «фрейдистські помилки». В одному з документів Військового відділу ЦК КП(б)У «військовозобов’язаних» назвали «військовополоненими». У ньому йшлося про передачу Львівським облвійськкоматом озброєних команд для охорони ЗПП і конвоювання призовників. До речі, озброєне конвоювання мобілізованих широко практикувалося і в східних, і особливо в західних областях; після виходу РСЧА за межі СРСР така практика стала шкодити іміджу армії-визволительки. Так, начальник політуправління 1-го Українського фронту генерал С.Шатілов писав М.Хрущову, що по шосейних дорогах на Жешув рухаються групи поповнення, набраного в прикордонних із Польщею районах. Поповнення складається переважно з українців і лише частково з поляків. Колони рухаються під конвоєм 8—10 автоматників, які йдуть у голові, у хвості і з боків колони. Ця картина справляє негативне враження на місцеве населення, котре вважає, що українців і поляків насильно примушують служити в Червоній армії: «Москалі женуть наших у своє військо». Шатілов просив Хрущова, «з огляду на політичний момент», дати вказівку про пересування цих колон переважно в нічний час.

Начальник політвідділу 1-го Українського фронту інформував Головне політичне управління, що мобілізація тут проходить украй незадовільно, а в ряді районів Львівської області її взагалі зірвано. З 52 693 осіб, які підлягають призову, у серпні 1944 р. було призвано тільки 3380 осіб. На 1 вересня 1944 р. план мобілізації, встановлений для армій 1-го Українського фронту, був виконаний лише на 56%. Такий стан справ, на думку політпрацівника, пояснювався насамперед діяльністю бандерівців і поганою організацією призову. «Мобілізовані розбігаються дорогою», — писав Шатілов у своєму черговому повідомленні.

Як українці "сильно хотіли" служити в червоносракій армії.
    http://dt.ua/SOCIETY/viyskovi_mobil...vlasnoyu_krovyu_provinu_pered_batk-44410.html

Останнє редагування: 18 гру 2012
  7. tropico

tropico Well-Known Member

:)))

8. VasMT

Це ОУН нічого не значила у боротьбі із Рейхом.
    Звичайна зграя лакіз, гітлерівських наймитів, та братовбивць...

9. Romko

ОУН мала на меті боротись зі смердячим совком.
    На жаль,він смердить донині.
    І це відкинуло нас на сотні років назад.
    Але я про це вже говорив.
    Продловжуйте гигикати на оцих могилах..
    Наслідках вашої перемоги.
    Перемоги банди нелюдів.

Совкам це вдаєься найкраще.

10. Boris_Kiev

Хлопці, це ж мовна гілка. Давайте попросимо модераторів перенести офтоп сюди:

11. Dred

Dred Well-Known Member

Чого так слабо підтримуєте червоносраких, активніше.....

12. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Про яке лізоблюдство мова? В РІ фараонами називали городовых, а в перші роки радянської влади - руководящих работников милиции.

13. Romko

ніякий не офтоп.
    Якби не перемога совєтів...цієї гілки б не існувало...
    Крім того,мені не подобається,що плюють на мого діда.
    Яким я горджусь.
    В першу чергу,що він винищував совєцьку наволоч.

14. VasMT

А мені не подобається, коли плюють на моїх. Простих українців, які нищили ворога, а не ховались по кущах...
    В першу чергу ОУН нищило своїх, в боротьбі за владу над народом, якої, Бог дасть, вони ніколи не захоплять...
    І тримали за ноги Україну, поки її гвалтував їх вчитель і хазяїн Адік Шикльгрубер...

15. Dred

Dred Well-Known Member

ОУН знищувала совєтську наволоч і їх підстилок.
    А ваші любимі червоносракі що з Україною робили? А чим ваші в той час займалися, Україну не за ноги тримали? Чи може стояли і дивилися як червоносракі Україну гвалтують?

Останнє редагування: 19 гру 2012
  16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ой, Василю. Пригадую не так давно казали, що ставитеся з повагою. А тепер зграя лакіз, наймитів і братовбивць...

• Подобається Подобається x 4
  17. VasMT

Вам застить, бо це я говорив про УПА, а не про партайнгеноссе із ОУН, що мов щурі ховались по льохах і півницях, та в мюнхенах страждали за Неньку....

18. zherech

zherech Well-Known Member

19. Romko

Мій дід загинув у віці 26 років.
    В бою.
    Підірвавши себе і ворогів гранатами.

---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Шкода що не знищила.
    Тобі б мали цивілізовану країну.
    А не оте пекло...
    То не фальшивка.
    Бо...я впритул з тим стикаюсь...не маючи куди подітись в тому вертепі...який є колонією серсер(ерефії) внаслідок перемоги тих підстилок.

О, будьте ви прокляті кодлом усім
    І ваші діла, і річниці…

О. Ольжич («Незнаному воякові»)

20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я не взял бы на себя ответственность за подобные слова не то, что вслух, а в мыслях даже...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)