Двомовність. 3-й раунд

Discussion in 'Мовне питання' started by NorthWind, Aug 1, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Ну було відразу зрозуміло що логічного пояснення не буде :)))
    Ще й сайт циски приплели аби кацапську писанину обілити.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Наголошую! Факти, цифри, документи...
    Ось, що мене цікавить в першу чергу.
    Вже на підставі них я можу робити якісь, можливо і невірні, висновки.
    Факт - на фоті не бійці ЧА. А Ромко підвісив цю фоту саме під неї.
    Висновок: брехня.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Не сумнівайтесь, перечитаю.
    І якщо я знайду брехню в його словах, то мало Вам не покажеться...

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

А моїй дружині подобається. :))) (no сomment)

• Подобається Подобається x 2
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не знаю, як ви - а я використовую англомовний сайт www.cisco.com.
    Де ви там нишпорите, вишукуючи росiйську - менi не цiкаво, бо я,на вiдмiну вiд того бараняки, якого ви тут ТАК захищаєте, розумiю англiйську.
    А оце - вiдповiдь на "логiку" - "I cannot give the FULL answer to the FOOL'S question" ©
    Прекласти - чи зрозумiєте? :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

просто вона, знаючи, що чоловік - фанат партії районів, боїться сказати інакше :) От і прикидається, що азіров няшка, щоб Вам догодити :)

5. Rogers

Rogers Well-Known Member

диссительно цирк,таким загробным голосом выдавать банальщину известную всей стране включая самого азарыча...дешевый популистский пиар разбился об простую фразу:"я согласен что надо"....пытання закрыто.

6. VasMT

Во блін...
    І де я свої майже п"ятдесять років вештався? От хто всіх переміг... :haha:

7. olegp

olegp миється в бані

ви не розумиете термина держслужбовець, вважаете, що це все,хто робить в держконторах

8. VasMT

Я, чесно, не знаю чи Ви жонаті.
    Але, як водиться в українських сім"ях, я боюся в цьому житті тільки свою дружину. Ну так було, є, і буде... Почитайте класиків. Те, що я роблю як саме (на мою думку) я вважаю потрібним, не дає мені жодного права робити із дружини наложницю. Тай нехай би я спробував...
    Я спеціально написав що без коментарів... Бо там інша пара кальошів...

9. Дальневосточник

Можна і без класиків - сам одружений на такий 29 років ... :)
    Все, Що каже пан Василь - чиста правда.
    Хотів би прибрехати, що у нас - не ТАК, але боюся - :)))

10. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

11. Дальневосточник

По-перше - нема i нiколи не було нiякого пакта молотова-рiббентропа. Повторювати чужi бздури - не розумiючи сутi - вiд цього i починаються стверження, що нiбито ЧА допомогала захватувати нiмцям терiтрiю ссср. Це, шановний, ОУН допомогала нiицям захватувати Україну - за що, мабуть, їх де-хто i вважа героями.
    Не боролися - а саме допомогали окупантам загарбувати Україну. А боролися з тими, хто цього не хотiв i захищав Україну вiд нiмцiв. ТАК точнiше.

Last edited: Dec 14, 2012
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Дивно! Правільніше було би бойкотувати партію Шапкокрада.

13. VasMT

Тупые они...
    Задорнов

14. Rogers

Rogers Well-Known Member

вам бы каждый год в этот день проводить парады...как никак из непонятно что размазанного по странам европы стали признанными всем цивилизованным миром украинцами...:mocking:.

Или вы против носить гордое звание украинца в ООН ?

15. Дальневосточник

А менi - нi.
    Бо я згоден з ними - нацiоналiзм - це як ракова пухлина.

16. Fedir Vygovskiy

Слово тверження пишеться через літеру "д"після "р".
    Якщо не вчити мову, то наражаємо дітей та онуків на Азіровське шоу-посміховисько. "Хотіть" собі на здоров"я. Так званий "мовний закон" прийнято з порушенням Регламенту ВР і це тимчасове явище. Очевидно все, що стосується державної мови стосується й пересічного громадянина, який мешкає в тій чи іншій державі. А коли тяжко на серці, то йдіть на сторінки до Romka або Martini відповідно на "лагідну українізацію" чи до "цирку".

17. Дальневосточник

Дякую. :)
    Шановний - а де ви побачили, що я проти знання мови? Я - проти примусу в використаннi. Не державi, нi Вам вирiшувати - якою мовою спiлкуватись громадянину. А ТАКож - якою мовою йому зручнiше спiлкуватися з органами державної влади. Саме оце робить отой Закон - знiмає примус. Вiн - на Ваш погляд - поганий? Який вже є - ТАКа в нас влада. Я не знаю ваших уподобань в полiтицi - але це точно не пр. Саме тому можу спитати - чому ж не приняли "гарний" мовний закон - пiсля 2004 року? I судячи з реалiй - його не вiдмiнять. Можливо i не внесуть коректив - з огляду на поведiнку "свободи" до русскомовних.
    Я довго i послiдовно дискутував з MARTINI через один пункту Правил, який примушував до спілкування по п'ятницях виключно українською. Зараз це стало не обов'язково. І в мене немає підстав не писати в цей день українською. Хоча мені легше викладати свої думки російською.

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Вас тицьнули носом ,не вперше, у власну брехню стосовно відсутності російського інтерфейсу на сайті циско.
    Я помітив що ви далеко не з першого разу вловлюєте суть питання. Тому персонально для вас сформулюю його ще раз. Який зв'язок між ВІДСУТНІСТЮ українського інтерфейсу на сайті ХП та законом ригів про регіональні мови. Як ви вже "впряглись" за ту кацапку з офісу ХП то певно мусите мати відповідь.

19. Fedir Vygovskiy

=Дальневосточник;2165599]
    По-друге:23 серпня 1939р.договір Німеччина - СРСР "Про ненапад" на 10 років та таємний протокол "Про розмежування "сфери інтересів"., по-третє 28 вересня 1939р. "Про дружбу і кордони", це вже після розгрому Польщі і парадів.

. У 1991 році країни Балтії більш вдало повторили дії ОУН-УПА, батальйонів "Нахтігаль" і "Роланд", дивізії "Галичина". Країни Балтіїї рішуче вказали окупантам на двері і тепер мають найкращий показник ВВП на душу населення в Європі.
    А ми досі граємося в ментальність, глумимось над мовою та чекаємо на дешевий газ, смачний сир,"водку, хлеб, селёдку", маючи при цьому соціальні показникі в світі на рівні африканських країн. Сподіваємося на покращення вже сьогодні за рахунок вступу до клубу економічних аутсайдерів- Митного союзу.
    Де була б зараз Україна , якби визначилась остаточно з окупантами у 40-х? Ваша версія.:drinks:

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

=Rogers;2165719]
    .Таки зізнались, що цивілізований світ прийняв на постійне проживання гнаних російсько-радянською імперією людей
    До Вашого відому українцям більше ніж 1000 років(розкопки в Ольвії)
    [/QUOTE] А Ви росіянина? хоча, що таке ООН для Росії?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таде...пакту не було...
    Оце фальшивки...
    Й щирої дружби не було...

І "Золотого Вересня" не було...
    І мого діда не закатували....
    І родину не винищили....

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)