Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ви ще скажіть, що кашкети не сині...

2. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Rogers

Rogers Well-Known Member

4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ой,Васильку...Та хто ж Вас поплутає,такого...такого українця кгби-повісти,чи шо...з галичанином рагульським!
    Чей люди очка,та мають,поки ви їм їх не повитягували! Ехе-хе!
    Ну нє,прям,як в 1939-м...пек-ти-бідо!
    :cry:

5. Fedir Vygovskiy

В тому числі й Вашу, але не якофобську!!:ireful1:

6. Rogers

Rogers Well-Known Member

:mocking:

шо там недавно говорили ваши националисты про жидов не напомните ?....лохонулись ребята..

Леонд Ильич Брежнев родился в Днепродзержинске...вот это наш человек !

---------- Додано в 07:17 ---------- Попередній допис був написаний в 07:11 ----------

блин,с помощью электронного переводчика попробовал перевести на украинский...не помогло.

7. Fedir Vygovskiy

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я ще не божевільний,щоб вбивати невинних.
    А комуняку вбити,як і того,що ностальгує за совєцькою власцю,не гріх і не злочин,а благо для людства.
    Бо це не люди,а бидло,паскудство,остання мерзота,через яких в Україні ніколи не буде життя.
    Через яких,особисто я з моєю дитиною здихаю,заживо.
    Бо не хочу їй такої долі.
    До якої прирекла її пабєда вашої мерзотної савєцької влади.
    Ненавиджу падлюк.
    Сподіваю,що і ви будете вити,тварі...як вию я...і тисячі тих,що ви прирекли.

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Да при чем тут "сертификаты"? Прежде чем нести бздури - загляните на www.cisco.com
    Специалистов интересуют первые разделы - Products&services, Support, How to buy.
    Студентов - Training&Events
    Количество информации в разделе Support в разы превышает "студенческий" раздел. :)
    А что до "кацапки" - то автор "скарги" - типичный баран, раз кроме украинского языка не может осовоить элементарных основ английского. Ему внятно написали - Вы можете свободно посетить английскую страницу. Я надеюсь - все знают, как называют людей, не способных освоить более одного языка? А? Не забыли еще? В этой теме об этом писали много раз! :)))
    И что-же, КА помогала захватывать немцам территорию эсэсэсрии - и потом устраивала парады?
    ТАК может ОУН помогали немцам - с оружием в руках - захватывать каки-то другие земли - не Украинские? К примеру - видимо - Львов - не Украина, раз туда пришел вместе с наступающими немецкими частями "нахтигаль" под водительством самого Шухевича? А если Украина - то это что-же, как не помощь оккупанту в захвате своей Родины? Это, щановний, зрада Батькiвщинi - за которую господа ОУН-овцы типа боролись... :)))

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А сині кашкети були у бійців РККА?

11. Romko

Може досить повторювати савєцку бридню?
    У всіх матеріялах Ньюрбергзького процесу згадки немає про Нахтігаль і УПА.
    Навіть в тих семи томах,що дозволили опублікувати в смердячому серсер.
    Скільки можна повторювати бздури?

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Панове, хочу нагадати тему - Двомовність. З точки зору деяких друга державна мова має виглядати приблизно так:

Хочу порадити тим, для кого

Спочатку вивчіть ваш "родной",:cry: а потім будете радили нормальним людям робити його другим державним...
    А Вы до сих пор не знаете, у кого были какие?:)))

13. Дальневосточник

Пан Ромко - я Нюрнберг - не трогал. А что до "нахтигаля" и Шухевича...
    Вот представьте. Пришел насильник - и стал насиловать жену. Муж не придумал ничего лучше, чем пойти помогать другому насильнику - который прогнал первого и стал сам насиловать жену. Причем логика мужа ТАКая - пусть насилует этот, он цивилизованый, а там, смотришь - разрешит мне самому исполнять супружеские обязанности. Хоть он и не обещал - и даже письменно в своем главном труде объявил, что моя жена навсегда будет его наложницей - но я ему все равно буду помогать, руки-ноги придерживать, чтобы не брыкалась....

14. Romko

З совєцької дудки співаєте.
    А дудка,совєцька,як звичайно бреше.
    А,щодо асоціацій,то...після того,що творили тут совєцькі недолюдки два роки,прихід німців був як свято.

15. Дальневосточник

Я вроде написал - одн насильник - второй насильник...
    А вы все о "дудке"...
    Если рассуждать о "политичнiй доцiльностi" - и о прочих атрибутах борьбы за власть - то позиция ОУН понятна.
    Вот только это не имеет никакого отношения к свободе и независимости Украины.
    Не пытайтесь поставить равенство между этими святыми понятиями - и политическими шуллерами-интриганами, которым наплевать на Украину - она для них - исключительно как лозунг для "электората", а на деле - помощь оккупантам с оружием в руках.
    Я бы вам поверил, пан Ромко - если бы не "нахтигаль" Шухевича.
    Вот начни он с момента входа немцев в Украину сражаться с ними - как сделали, к примеру, краснодонцы - и в дальнейшем продлжи он сражаться уже с пришедшими красными - вот тогда можно было бы говорить о борьбе именно за Украину.

16. VasMT

Нє-а. А Ви? Розкрийте таємницю...

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Знову за рибу гроші...
    А кого судили в Нюрнберзі, щоби згадувати про якийсь нахтігаль?

17. Romko

То міжнародний суд.
    Який,хоч і співав під дудку смердячих пабєдітєлєй,та все ж був достатньо об"єктивним.
    А оті видумки про Нахтігаль,наклепи про УПА,залишаються тим чим є - тявкавнням совєцьких шавок.
    Яким в світі прекрасно знають ціну.
    Сліпуча пітьма Нюрнберга

18. VasMT

Які ви всі тяжкі...
    На пальцях:
    Міжнародний суд судив два десятки злочинців нацистської партії.
    Як цей суд міг (повинен) розглядати справи інших злочинців?

19. Romko

Тому й кажу,всі видумки про Нахтігаль і УПА є видумками совдепівської пропаганди.
    Яка була брехливою з початку й до кінця.

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:46 ----------

Хм...............

20. VasMT

На Нюрнберзькому трибуналі не судили і Гітлера. За Вашою логікою - Гітлер - герой України ,а його злочинність видумки совдепівської пропаганди...
    Дурдом.

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

А я знаю???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)