Двомовність. 3-й раунд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем NorthWind, 1 сер 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rogers

Rogers Well-Known Member

маладца...так же тупо наш народ не знает португальского...вывчивши мову я ей 30 лет не пользовался...ибо не было надобности...только зашедши сюда первые два дня ублажал титульную спильноту но потом устал...

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Так без проблем. Але український сайт НР чомусь зробили не англійською, а російською.

На cisco.com я не бачу жодних натяків на те, що це Сisco Україна

А у НР саме сайт українського представництва компанії

• Подобається Подобається x 1
  3. Rogers

Rogers Well-Known Member

несколько лет назад после победы шахтера в еврокубке у савика шустера гостила вся команда ...на вопрос и на каком языке вы общаетесь в команде ? ,игрок (видно не отягощенный заморочками поликорректности) бесхитростно ляпнул(свидомые гаспада готовьте валидол):

Как каком,русском,мы же на Украине же живем...:drinks:

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це донєцкі своїх негрів такому навчили чисто шоб поржать?

5. olegp

olegp миється в бані

треба ввести обов"язкову російську в усіх школах в 13 регионах, подпадающих под закон укромовной политики,
    в остальных регионах, имхо, надо мнимизировать русский,
    до речи, и 13 много, 5-7 -энафф

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

и шо, нет англ опции?:sad:

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

логичнее не до українців по дефолту звертаються українською,а до укромовних по дефолту звертаються українською,
    тут важливо не етнос, а носій якой мови

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А російську вчив не примусово? Чи її в школі не викладали? Чи прям був такий, шо аж трясся за нею?

8. Rogers

Rogers Well-Known Member

Шановний,в отличии от украинской мовы "российский язык" в жизни мягко говоря пригодился.

Хотя училке- гестаповке украинке я таки благодарен,из за моего старта на мове меня не забанили на ЛФ в первый же день...т.е. на добротный кировоградский суржик я тяну....

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

не,сказал тот единственный блондин...но ваша версия что украиноязычные негры хотели подставить ненавистного хохла имеет драйв.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Шліть бабки від російської діяспори Канади. На відкриття церковнопарафіяльних шкіл у тих 13 "окремих" регіонах.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І не тільки португальської. Ваш народ не може осилити взагалі ніякої мови. Хоча іноді мусить... Мав кілька паієнтів російського походження. Побачивши моє призвіще (а воно типово українське) вони звичайно починають "какати" російською. Я чемно: speak English, please...
    Мучаться. бідняки, але мусять. Що поробиш, це Англія, не Україна...

• Подобається Подобається x 7
  11. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  12. Rogers

Rogers Well-Known Member

Мой канадский народ осилил два языка...при том что русский родной и у местной свидомой спильноты ничего в мозжечке не зашевелилось когда я пришел на ЛФ с добротным суржиком то у меня 3,5...+ испанский на уровне южноамериканского борделя. 3.75...а у вас сколько ?

13. olegp

olegp миється в бані

кастомер Rogersа:?

14. Rogers

Rogers Well-Known Member

а ну выдай че нибудь на мове ! Test Marlin проходной балл 96%.

15. olegp

olegp миється в бані

в поиск, у меня на этом форуме много на мове

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы даже не представляете себе, насколько много это Ваше speak English! говорит о настоящих украинских националистах. :)))
    Их главная особенность - любить Украину издалека. :)
    Целыми днями "какая" на чужом языке - поучать живущих в Украине - каким языком им пользваться - это надо уметь! :)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,живучи в Україні,"какати" і плюти на українців,то як називається?

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А, живучi в Україні,"какати" і плювати на свїх спiвгромадян,то як називається?
    Я не дозволяю собi написати "какають по-українськi" - бо це суперечить моїм переконанням. Кожна людина має право на рідну мову. Обов'язок держави - ​​забезпечити це право. Якщо держава не може або не хоче забезпечити це право - то за це має взятися громадянське суспільство. Але якщо ми будемо "какать" один на одного - то, як казав мій дідусь - не буде діла...

• Подобається Подобається x 3
  19. Rogers

Rogers Well-Known Member

пан Ромко,я "плюю" не на украинцев...на укрнациков....:)..как говорят на Брайтоне это две большие разницы..

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

За це можна тільки подякувати і поставити у приклад декому.
    Чи Вас радують тільки російські тролі, які "люблять" Україну "странною любовью"?
    Я пам"ятаю, що пан Pedro з бідним фарсомовним пацієнтом-гастарбайтером досяг взаєморозуміння, заговоривши таджицькою.
    Добре, що на ЛФ нема російських шовіністів з Таджикістану. Напевне вони би теж "висловилися" на адресу пана Pedro.

Вдала ілюстрація до вислову: "Націоналіст, як правило, володіє кількома мовами. Інтернаціоналіст - як правило, однією. Відомо якою."

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)